Moleskine

ŠKODA, ŽE TI TO NEMŮŽU POSLAT.

30/11/2008

Myslela jsem si, že se v listopadu rozepíšu nejvíc. A ono ne. Venku je hnusně a mokro, nikam se mi nechce chodit. Dneska mi není nějak dobře a pouštím si dokola Fixu. Bez Fixy už hodně let ani ránu. Tenhle tejden bude odpornej. Na každej den máme aspoň jednu písemku. Musím zařídit strašně moc věcí a tak vůbec. Jestli se z toho neposeru, tak se stejně poseru pak, protože jiný východisko tohodle tejdne nevidim. Zachraňte mě někdo.

Jsem nemocná, šla jsem okolo Mc’D a nezastavila jsem se tam ani. Šla jsem vedle a koupila jsem si radši kungpao s rejží. Palác Pardubice docela dobrej :) Koupila jsem si v SEPHOŘE cukry do vany. To je taková dost dobrá blbost. Malej bílej cukr s příchutí třeba ananasu, hodíte do vany, voda úplně zbělá a celá koupelna voní ananasem. Pak jsem v PET CENTRU koupila krysátkům něco dobrýho a jeli jsme do HK (to není hello kitty…) do kina. Nechápu a nikdy nepochopim, proč nemůžeme jít třeba na Madagaskar nebo tak. Po EL ORFANATO jsem řekla, že na nic podobnýho nepudu, protože jsem docela dlouho nespala a odpočítávání malý holčičky slyšela ještě 14 dní. Ne, my MUSÍME jít na THE STRANGERS a já z toho mám zase haluz… když mi někdo zaklepe na dveře tak vyskočim ze židle.

Dneska jsem dodělala konečně jeden web. Ještě mě čeká jeden. Už mě to nebaví, ale to bych dneska řekla nad všim, že mě to nebaví, protože mám ňákej fuckingday. Takže to radši zabalim. Jdu hledat dobrou pojišťovnu. A stáhnout si nějakou novou hudbu. No nechce se mi nic dělat. Mám z něčeho velkou radost a kdybych to napsala dneska, tak ta radost z toho vůbec nevyzní, takže to ani nemůžu napsat! No kam sem se to dostala ty vole XDDDDDDDDDDDDDDDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply