Moleskine

PEC POD SNĚŽKOU

26/12/2008
No ty vole. Vůbec nebyla vhodná doba na napsání něčeho. Vezmu to trochu rychlejc, protože ani teďka není moc času na přemejšlení. Vůbec nevim co se stalo. Různě jsme jezdili do kina a tak. Na různý filmy. Jsem úplně ráda, že Sněženky a Machři po 25 letech skončily tak, jak skončily. To bylo asi nejlepší na všem XDDDD Jednou jsme byli dokonce i s Andyčkou a ta vám pořídila úplně exkluzivní fotografii mě a mc chickenu.
Pak nevim už. Asi sme pořád jezdili do kina nebo fakt nevim XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Motota měla narozky, ale o tom jsem psala minule ne? Nevim. No pak bylo docela pěkný počasí, pořád v plusových hodnotách. Jeden den jsem jela na PLURK SRAZ, omylem jsem se ještě předtím sešla s Ävchen a pak jsem šla zase brzo domů, protože se se mnou Hel nebavila XDDDDDDDDDDDD Tak jsem jela asi v deset metrem a děsně jsem se bála toho filmu Metro a pak jsem se děsně bála jít sama z Malostranský domu. Já jsem takovej malej chudáček co se všeho bojí, plachej a nevinnej. Tam jsem si koupila v Mekáči jídlo, vysprchovala jsem se, namazala se a sedla jsem si k televizi. A JEDLA:
No a druhej den jsem se byla podívat v českym Lushi, donutila jsem je dát mi vzorek OCEAN SALT, pak jsem šla koiupit nějaký menší dárky a na minutu jsem stihla autobus domu!!! Už zavíral dveře a chtěl ject a já ho doběhla. Jsem sprinér ne asy.
No a pak nějak byly Vánoce a já dostala děsně moc drahých věcí a až dodnes mi to je blbý fakt že jo. Nikdy jsem toho tolik v takový hodnotě nedostala, tak jsem ještě vyjevená. Vždy to bylo tak okolo 2000 – 3000 korun a letos. No se ani neptejte. Zimní gumy, hodinky, foťák, taška Lushe, dva parfémy, luxusní pero úplně, flashku a spodní prádlo od Victoria’s Secret. A Starbucks hrnek !!!!! Takže jsem ten nejvděčnější člověk. Fotka bude možná, pokud to nějak seskupim a vyfotim XDDDDDDDDDD Prozatím mám rychlofotku dárků pod stromkem.
Právě mi napsala Motota SMS ať jdu na bowling. Ty vole, já skoro spim XDDDDDDDDDD Dneska jsem uklízela poličky. Vyhodila jsem tři plný igelitky věcí. Mých věcí. Člověk by neřek, kolik tady toho mám teda zbytečně. Ale protože jsem tenhle rok vyhodila 3/4 pokoje, tak si myslim, že toho tady už moc zbytečnýho nenajdu. A nevim kam mám jít na Silvestra, mám tři lákavý nabídky, takže abych se nemusela rozmýšlet, tak se budu asi doma přejídat pizzou a opíjet se ještě nevím čim, protože nevim co si do tý doby zase znechutim, pokud pudu zejtra s Andrejou do Deprese, že XDDDDDDDDDDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply