Moleskine

PANEBOŽE CARRIE NAPSALA !!!

29/12/2008
Link na ni jsem chtěla už dávno smazat z Abolengos a nelíbí se jí Lush. Kdyby nepoužívala Miracle So Magic, dávno bych s ní skončila.
Dneska jsem poprvý čistila klávesnici, kterou mám od minulých Vánoc a děsně jsem si ji přála, protože je podsvícená = nemusim svítit večer a protože je nízká = líp se mi na to píše. Takže když jsem po hodně odšroubovala šroubky a dostala ven všechny písmenka, číslice a znaky, tak jsem ji chtěla vyklepat. Bylo tam:
– 23 mých vlasů
– 17 sezamových semínek z McChickenu
– zaschlá majonéza z McChickenu
– zaschlé chili z nudlí
– asi 30 gramů drobků z bílého pečiva
– asi 50 gramů ostatních věcí
No ale počkejte ne XDDDD Jak jsem to chtěla vyklepat, protože narozdíl od mojí starý klávesnice to nešlo celý vyndat a jednoduše vysprchovat, tak jsem vyklepala i malý gumový špunty z podpísmenek XDDDDDDDDDDDDDDDDDD No ty maličký, průhledný, skoro neviditelný špunty, bez kterých by to nepsalo… v šoku jsem pozorovala, jak asi 30 špuntíků letí do umyvadla, kde byl namočený hrnec od toho kungpaa, do kterýho jsem si v poledne zamíchala rejži.
Myslíte si správně. Lovila jsem to v hrnci se zbytky rýže, omáčky, masa, papriky a koření… fakt dobrý. Na to, že mají asi 0,25412 milimetru jsem jich našla 29, ale jeden chudák malej se prostě ztratil a tak jsem přemejšlela, kterej čudlík nepoužívám. Nakonec to je čudlík mezi ALT GR a INS, promiň čudlíku.
Kdybych byla blonďatá, napsala bych: BLONDÝNA NO!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply