Life & Stories, Recapitulations

NEED A LITTLE TIME TO WAKE UP (BILANCE, SHRUNUTÍ ROKU 2008)

01/01/2009

Tak jsem to přežila. Celej den mi nevycházel a tak jsem chtěla bejt doma a spát, fakt. Ale protože jsem nejlepší úplně na celym světě, tak jsem si to zařídila excelentně a byla jsem všude. Od sedmi do jedenácti u Vendyx, pak na hřišti, o půlnoci jsem stihla na jiný akci si ťuknout s rodičema a pak jsem ukecávala nějakýho týpka aby se mnou šel na hřiště, že nechci jít sama XDDDDDDDD Na hřišti jsem byla asi hodinu a jeli jsme do Deprese. Tam chtěli vstupný stovku, načež jsem řekla, že TO PLATIT NEBUDU a abych nebyla zas tak moc VIP, dala jsem mu pade. Tam stála úplně v prdeli Andreja, pak se teda rozveselila a Čeňák nás donutil dát si panáka. Andy moc nutit nemusel, ale já jsem byla už na pokraji toho, že se pobliju a tak jsem vypila 3/4 toho panáku asi na čtyrykrát a dopila to Andy XDDDDDDDDDD Třikrát vypnuli proud a byli tam všude samý pražáci a cizinci, tak jsem se rozhodla jít pěšky domů, ale skončila jsem ještě ve dvou hospodách.

Celý to bylo vlastně úplně jinak, ale co už. Tenhle příběh se dá vstřebat. Na benzínce jsem potkala dokonce Grejdyho po 54155120 letech, tak jsem mu aspoň popřála, ale nevim, jestli mě poznal XDDDDDDDDDDDDDDD

Stavila jsem se i u Terči, šla pak za mnou na hřiště. Vlastně jsem viděla hafo lidí, který jsem docela vidět chtěla, nachodila jsem milionpětset kilometrů v tý šílený zimě bez čepice a bez rukavic protože to není IN a já se zásadně řídím tím, co IN je. Přece nebudu OUT, jak bych tady v Bukách proboha vypadala a co by si o mně mysleli lidi !!!

Právě jsem porušila jedno ze předsevzetí, první den, no fakt bezva. Nedala jsem si to teda jako předsevzetí ale takový jako že ‚mohlo by to bejt i předsevzetí‘.

Takže co by mohlo by to bejt i předsevzetí v roce 2009:

1) Já potřebuju zhubnout to, co jsem nabrala. To znamená cca 10 kilo. Chci nosit svoje bejvalý kalhoty 36/38 a ne 40. Chci nosit trička XS a S a ne M a L. A chci mít menčí prsa vole, tohle mě už neba XDDDDD

2) Možná bych mohla přestat mluvit ironicky a nepochopitelně, aby mě pochopilo víc lidí jak co myslím a co vlastně chci XDDDDDDDDDDD

3) Chtěla bych pochopit praxi a účetnictví, abych mohla mít maturitu. I když popravdě, kdyby ne, svět se opravdu nezboří.

4) Chci tetování na záda. Už 2 roky vím jaký a proč.

5) Budu míň chlastat než v roce 2008, fakt že jo. Některý večery radši strávím s filmem!

6) Budu si dávat v restauraci poloviční porce jídla a v čínský poloviční nudle pokud to nebude hlavní oběd a nebo pokud nebudu mít opravdu hlad. McChicken si budu dávat jeden místo dvou a kuřecí nugetky jen 6 kusů místo devíti. Pokud bude víc než 18:00, tak MŮŽU jedině zeleninový McSalát + 6ks kuřecích nugetek. A COLU LIGHT. (Děsně se totiž přežírám a pak se divím, že mě bolí břicho!) a pizza. Na náměstí můžu pouze malou a to do 18:00 a v Hypernově půlku z malé a to taky pouze do 18:00. (Umřu…)

7) Musím se nechat ostříhat. Padaj mi vlasy a mám je moc dlouhý.

8) Nebudu jezdit jako prase do zatáček na zmrzlé vozovce s tím, že BUĎ a NEBO XDDDDDDDD

9) Budu chodit na praxe navíc.

10) Stejně se na to všechno vyseru…

Poznatky roku 2008:

1) Jsem tlusté prase.

2) Prďka mě zkopírovala asi jen v 15ti věcech oproti roku 2007.

3) Moc jsem chodila kalit, ale bavilo mě to, tak co teda?

Za rok 2008 se stávají nejposlouchanějšími hudebními interprety:
1. místo The Kooks (poslechnuto 990 písniček)
2. místo Vypsaná Fixa (438 songů)
3. místo Oasis (268 songů)

A za rok 2008 jsem nejvíc poslouchala tyto songy:
1. místo The Kooks – Match Box (113x poslechnuto)
2. místo The Kooks – Ooh La (92x poslechnuto)
3. místo Coldplay – Cemeteries Of London (75x poslechnuto)

LEDEN 2008:
Ve škole to hrozně skřípalo, protože tam neměl nikdo svůj vlastní názor a všichni si nechali nakecat od jedné paní, aby se semnou možná radši nebavili, protože jim to tam kazím. Tak jsem se tomu hrozně smála a snažila se ty debily svou silnou osobností přesvědčit, že to není pravda. Myslela jsem si špatně, že Vendyx to tam rozházela. Taky nebyla svatá, ale někdo byl mnohem horší a já to nevěděla. Jela jsem v noci v mlze a dešti ubrečená někam úplně pryč a někdo mi hrozně pomohl… celý to bylo hrozně puberťácký a pitomý a já se budu snažit takových situací vyvarovat. Začala jsem brát hrozně silný prášky na svojí supernemoc a bylo mi zle.

ÚNOR 2008:
Bylo mi líp kvůli člověku co mě zrovna podržel. Z prášků mi bylo špatně a celkově jsem chodila ze školy snad každej den jak mi bylo. V Depresi byla Valentýnská Párty, začala jsem jíst Lučinu, koupila jsem si po pěti letech nový etniesky, byla jsem v Praze v redakcích novin a televizí, měla jsem v pokoji pavouka co nešel chytit.

BŘEZEN 2008:
Udělala jsem si první věci z FIMA, začala jsem se kamarádit s Andyčkou, našla jsem si poprvý v životě krém na obličej kterej mi dodnes vyhovuje, Charliemu začaly přerůstat zuby a jezdíme dodnes každej měsíc na veterinu, s Káťou jsme spolu 4 roky, propíchla jsem si sama v koupelně piercing tam, kde ho mám teďka a nešla mi tam strčit ta náušnice… chodily jsme s Prďkou na plesy.

DUBEN 2008:
Ävchen mi poslala vtipný dopis s vodotěsnou adresou, přesně po pěti letech jsem si vyndala můj piercing z brady, Dafydd měl malou mrtvičku, potkala jsem ivoshka a začali jsme spolu dělat blbiny, poprvé v životě jsem přijela první k velký nehodě kdy jsem musela volat záchranku, policii a pomoci zraněným, všimla jsem si, že mám o pět kilo víc než normálně z ničeho nic, začala jsem makat v Kaufu za kasou brigádně.

KVĚTEN 2008:
Děsně se mi zhoršil ekzém na ruce, hodně času jsem trávila v práci, SK SLAVIA PRAHA JE MISTR LIGY, začala jsem jíst hodně maso, hlavně vepřový a hovězí a od tý doby to pořád vyhledávám. Mám jen tak o sedm kilo navíc, zkouším hubnout, ale beznadějně.

ČERVEN 2008:
Zablokovala jsem si omylem mobil XDDDDDDDD, dostala jsem v Liberci na baseballe brutálně míčkem do kotníku, chci děsně ochutnat SUSHI a pořád otravuju carrie aby mi říkala jaký který je dobrý a tak, Turecko vyhrálo nad Českou republikou, poprvý jsem viděla Charlottku, byla jsem na večeři v Pálffyho Paláci s mojí oblíbenou hudební kapelou THE KLEZMATICS a dodnes bych těm, kteří mi to umožnili líbala ručičky a nožičky i prdelky klidně kdyby chtěli !!!

ČERVENEC 2008:
Mom byla na operaci a já mám 10 kg nahoře z těch hnusných prášků, začala jsem dělat Natalushe, přešla jsem na BLOGSPOT, byla jsem v Londýně.

SRPEN 2008:
Ävchen mi vnutila PLURK :) , v čínský mají trochu jiný nový nudle, strašně brutálně moc jsem se opila v Depresi když byl panák za 15 korun Fernetem a George a Dejvid mě odtáhli domů aspoň, s Vendyx jsme si to myslim úplně úžasně a dospěle řekly. Že celej půlrok byla BLBOST hrozná, zbytečná a že tady všechno rozbourává úplně někdo jinej než já nebo ona. Byla jsem poprvý u léčitelky, ani na mě nesáhla a já se tam skoro složila, dala jsem na blog fotky ‚VZPOMÍNÁME‘ jakože já od roku 2003 do roku 2008. Viděla jsem NEJDĚSIVĚJŠÍ NEJLEPŠÍ FILM NA SVĚTĚ – SIROTČINEC! Udělala jsem La Bellezu, hodně pracovala v Kaufu a u baráku nám dělali blbou vodní elektrárnu. Zablokovali silnici, branku, skoro všechno. Měla jsem oslavu narozenin a poslední týden v srpnu jsem se šíleně naštvala a přestala ty prášky brát, protože jsem měla asi 12 kg navíc. Bylo mi šíleně zle, 10 dní jsem skoro nic nejedla, zvracela jsem pořád…

ZÁŘÍ 2008:
Bylo mi pořád hrozně špatně, pořád zvracení, deprese, spaní, nejedla jsem vůbec nic asi prvních 14 dní v září, potom se tělo vzpamatovalo z toho, že už nebere ty prášky a začalo mi být o něco líp, byla jsem na krásný dovolený v Turecku, viděla jsem Pamukkale.

ŘÍJEN 2008:
Sehnala jsem si rozvrh hodin a flákala školu, nechala jsem si ostříhat ofinu a propíchnout konečně ten piercing, v tomhle měsíci jsem chodila asi nejvíc na fotbaly do Buků i ven jsem jezdila koukat. Viděla jsem se poprvý s Peťulkou v Praze, Terča měla narozky, tak jsme to důkladně slavily. Byla jsem v IMAXU na U2 3D a nic lepšího jsem v životě neviděla.

LISTOPAD 2008:
Začala jsem jíst rohlík s anglickou a sýrem, byla úplně děsně luxusní Halloweenská párty, kde jsem byla za DEAD CAT PRINCESS, Vendyx tak nějak začala být s jinýma lidma, seznámila mě s nima a dodnes s nima jdu občas zapařit, tenhle měsíc jsem pořád jedla v McDonaldu, fůj.

PROSINEC 2008:
KOUPILA JSEM SI AUTO, psala jsem jenom o LUSHI, ztratila jsem klíče, v nemocnici mi řekli hroznou věc zrovna před Vánocema a já jsem kvůli tomu měla úplně bájo Vánoce, nejlepší dárky co jsem chtěla, protože si asi celá rodina myslí že se příštích nedožiju nebo tak něco. Jsem objednaná na LEDEN 2009 ke specialistům do Prahy. Byl Silvestr, byla prdel, byly emoce, byla hlavně hrozná zima…

Tak jako ty hodně osobní věci jsem vynechala, co byste vy měli vědět, jsem shrnula. Omlouvám se, pokud tam mám nějaký překlepy a někde ani nemám čárky já vim, jsem fakt hroznej člověk… ano. Ale nic s tím nemůžu udělat :) Teďka v tuhle chvíli mám děsnou chuť na nějakej džus, žádnej doma nemám a nikde není otevřeno. Zítra pojedu nakoupit. Light věci a zeleninu. Aspoň to můžu zkusit, ne?

Popravdě si myslím, že tenhle zápis si zaslouží komenty i od lidí, kteří běžně nekomentují, jen mě čtou. Třeba i anonymně. A pokud mi někdo udělá něčím radost, kterou teďka zrovna už zase nemám, protože jsem si tou blbou rekapitulací vzpomněla zase na to moc špatný a budu o tom přemejšlet, tak v přítím zápisu bude úplně nejvíc, ale fakt nejvíc EKLUZÍVNÍ VIDEO, kde úplně mrtě RAPUJU s Mototou! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A fakt to stojí za to, protože opravdu VÍC SE PONÍŽIT NEMŮŽU UŽ než že vám to sem dám !!! A když budete ještě víc hodný, tak přidám ještě dvě videa, který taky stojej za to, protože úplně přesně zachycujou celej večer včerejší :))) Já jsem se tomu smála asi půl hodiny, protože bych to do sebe neřekla vůbec tohle, fakt XDDDDDDDDDDDDD

A velký díky patří všem pravidelným čtenářům, je vás furt hodně hodně a tak mám proč psát. Takže Natálije děkuje*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply