Life & Stories, Moleskine

MANGO

12/01/2009
Protože pořád škemrám u Mary a u Ävchen a tak o fotky, dneska jsem vytáhla white power a udělám vám dobře XDDDD Ale až pak. V pátek jsme šly s Terčou ještě nějaký detaily na ples, jakože tam musí bejt G10 nebo bych umřela a tak. Doma jsem řekla, že jsem za půl hodiny zpátky, ale běžte s ní někam! Seděly sme 3 hodiny dole U Luboše, pily pivo a rum a domů jsem se těžko dostávala. S představou, že už zas dlouho nebudu pít jsem ihned usnula a v sobotu šla na hřiště XDDDDDDD A pak do Deprese, tam byla Andreja a dál to asi nemusim popisovat ne, stačí slovo ANDREJA! XDDD
Ráno mě bolela hlava, protože jsem asi 3x řekla, že fakt nechci panáka a 3x předemnou stál panák něčeho. Jednou to byl jabkovej berentzen a já když cejtim jabkovýho berentzena tak vidim Ester jak blije na Silvestra asi 2001 u nás do vany a já říkám něco jako, že tohle už nikdy pít nebudu.
A teďka jedna krásná věc. Fakt už mě nebaví psát pořád o Lushi, jenže dneska mi přišel asi šestikilovej balík a já jsem šťastná. Na to, že dnešek měl bejt nejdepresivějším dnem v roce 2009 jsem si ho fakt užila už jenom rozděláváním toho balíku. Přišlo i dost novorčních dárků, ale já si nechala jen čokoládovýho santu, jedno želé a jednu kouli. Zbytek jsem spravedlivě rozdělila holkám, co si se mnou objednaly. Sem kámoška co.
(Rehab, Veganeese a Hsuan Wen Hua na moje úžasný vlasy, aby byly nejlepší ze všech vlasů na světě a třeba i přestanou padat a svět bude krásnější. Pak Skin Drink, Sakuru, Comforter a mejdlo.)
Krabice byla plná popcornu, kterej dali místo novin, takže se u toho člověk pobaví, vočuchá si to a ještě se nají XDDD A druhá fotka = Moje sbírka věcí v zásobě. Záviďte.
Pro velkej úspěch Natálije’s Handmade Things přikládám fotku mých čokoláda milka náušnic, o kterých spolužák Tomáš řek, že vypadaj jak kmen a moje watermelon sponka do vlasů (ano opravdu to nosím, kdyby se někdo ptal, jak minule)

A tohle je důvod, proč poslední 3 dny, kdy je tady asi -15°C jezdim rači busem. Minule sem to okno škrábala asi půl hodiny zvenku, zevnitř a pak mi málem umrzly ruky na volantu a tak sem řekla, že dokud nebudu mít hello kitty plyš a dokud nebude tak jenom -5°C tak na to seru XDDDDDDDDDD Jinak co já a ples. Všechny jsou vysraný z různých růžových, modrých, oranžových a já nevim jakých mega velkých princess šatů, tak jsem si na protest koupila obyčejný, bavlněný, krátký šatičky a budu se v tom moct v klidu vysrat, než abych soukala 54812 látky někam nahóru XDDDDD Ale POZOR – já, já prostě mám boty na podpatku a jako nevim kolik jste viděli fotek z mých plesů, ale na dvou jsem měla tenisky a na jednom baleríny aby se teda neřeklo, takže jen tak pro zajímavost si přdstavte, jak v tom asi budu chodit a tak……. taky si to rači nepředstavujete? Dobře děláte. Zejtra máme nacvičování nástupu a já budu mít už třetí den králíka a nevim co je víc! Mom mi dneska řekla, že jsem prase, když jsem si ještě po obědě dávala misku polívky. Prej nechápe, když někdo sní 5 velkých knedlíků a skoro půlku králika, jak může mít ještě hlad XDDDDDDD Těší mě XDDDDD
A úplně poslední věc, díky nejvíc mýmu Georgíčkovi, že mi stáhnul všechny LOSTY! Protože jsem koukala na pár dílů na AXN asi před půl rokem a docela mě to i bavilo (tak na to, že na televizi a na seriály vůbec nekoukám dobrý ne?) tak je teďka všechny mám jako no. Ano vim, že vy ste je už všechny viděly prostě, ale já sem trochu pozadu v tomhle a musíte mi to odpustit, každopádně nevim, jestli je lepší mít sex spíš s Jackem nebo se Sawyerem. Ale co vim je, že mým snem je spadnout s oběma na takovym ostrově kde by navíc byl ještě McDonald’s, čínská restaurace a obchod s Lushem.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply