Moleskine

NONALCOHOLICDRINKS

07/02/2009
Nastal můj první víkend bez chlastu asi od mých 14ti let. XDDDDDDDDD Ne, kecám. Ale tak dlouho dobu teďka, se prostě pít chodilo. A tenhle víkend je snad můj nejdelší na světě a to je teprv sobota poledne. V tuhle chvíli mi má být blbě a mám spát. Jsem vzhůru už od osmi ráno, byla jsem na jedný návštěvě, jedla jsem rajskou a tak. Chtěla jsem vám napsat včera asi tak o půl desátý večer, že jsem doma, jako důkaz, ale byla jsem tak příjemně unavená, že jsem šla do sprchy, dala si misku zeleniny a šla spát. Byly jsme totiž s Andyčkou ve fitku, dvě hodiny teda jenom místo tří, ale napoprvý nám to asi stačilo. Dřely sme tam jako koně jako. Fakt! Budu se opakovat, ale víte, že jsem dost nabrala a teďka to zkouším dát dolů. A Andyčka taky, takže v tom nejsem sama. A protože jsem prej zdravej člověk, tak bych se do toho mohla pustit. Přišly jsme na nejvyšší tresty za to, pokud do července nebudeme mít obě 53 kilo XDDDDDDDD Ano, kdo mě zná, myslí si správně… pokud nebudu mít do července výše zmíněnou váhu, budu prej muset sníst cheesburgera z Mekáče!!! I kdybych měla mít anorexii a bulimii a nežrat nic, tak mi věřte, že to dokážu, protože tohle bych nepřežila. A ještě tady byl jeden trest a to vzít do ruky berušku a to nevim co je horší. Ale sýr ne prostě. NE. Nevim, třeba radši sežeru nějakej syrovej zvířecí orgán nebo hovno, ale cheesburger NE! XDDDDDDDDDDDDDD Snad jsem vám to vysvětlila jasně.
No a prostě teďka 2x tejdně fitko, nepřežírání se. To by mělo stačit. Nechápu, když jim, tak jsem najedená už po tom, co sním dva knedlíky, ale zdá se mi to málo a sním další čtyry. Chápete to někdo? Tak THE END. Včera jsem večeřela misku zeleniny, myslela jsem na obrovskou pizzu, ale někde jsem četla, že to člověku časem zachutná. A představa toho burgeru se sýrem…
Jinak Ävchen se ptala, jestli někdo čte její blog. Já čtu jenom její blog, carrie blog a Mary blog pravidelně. Jakože tam kouknu úplně vždycky, když si sednu k počítači. K ostatním co by se ještě dali číst kouknu 2x týdně a většinou, pokud to nemá dobré první 3 věty, tak projedu článek s tím, jestli nenajdu jen fotky a odkazy a kouknu jen na to. Přestalo mě to bavit.
Dneska večer mám sraz s Mom v DMku s tím, že má kupon na slevu a chce si toho hrozně moc koupit, protože prej nic nemá. Tak toho využiju a koupím si dvě tělový mlíka, protože moje žvejkačkovo-cukrovo-vatovo tělový mlíko prej NE. A pak večer zas a opět nemám co dělat. Tak buď se tady kouknu na ekonomiku nebo budu koukat na LOST nebo bych se šla podívat do hospody NA DŽUS, aby si lidi nemysleli, že jsem umřela XDDDDDDD
Potřebuju si už konečně koupit rádio do auta a nechat si zatmavit skla, aby na mě nečuměli lidi. Ale to budu muset ještě chvíli šetřit O__o Z nouze jsem si minule poštěla hudbu na mobilu XDDDDDDDDD Což jako nebylo nic moc, když tam mám úplně dokonalý repráky bez rádia, že.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply