Moleskine

AHOJ TADY RICHARD KRAJČO ZE SKUPINY KRYŠTOF.

08/02/2009
Tohle byl můj nejdelší víkend v mým životě. Přijde mi, že sem byla doma tejden. Včera večer jsem šla nakonec na hřiště na KOFOLU. Mám svědky XDDDDD Chtěla jsem tam bejt tak do desíti, protože nevim proč, ale dohodly jsme se s Andrejou, že budeme v devět ráno ve fitku a tak jsem chtěla jít brzo spát. Když jsem přišla domů před půl jednou přepitá tý kofoly, tak jsem ještě hledala na eBayi takovej ten sportovní pásek na ruku na iPod a našla, takže až budu mít odblokovanej účet s paypalem, tak pak už budu mít jedinej problém a to, jestli černej nebo růžovej XDDDDD Pak sem hledala nějaká autorádio a šla jsem spát prostě v X hodin a dneska jsme cvičili ještě s Alešem a Káťou 2 hodiny a 15 minut. Na počítačovýho typa EXCELENTNÍ OBDIVUHODNÝ VÝKON. Potlesk. Pak poloviční porce jídla = potlesk. Já toho cheesburgera Andrejo jíst PROSTĚ NEBUDU!!! Uvidíš.
Pak jsem se jela podívat po nějakým tom rádiu a málem mě nabořil nějakej debil. Chtěl zaparkovat, ale najel si moc blízko už zaparkovanýho auta a jak já to mám vědět ne asy, nerozhlíd se a začal couvat. Muž už zaječel ‚doprdele‘ a čekal náraz ale moje řidičský schopnosti jsou prostě tak excelentní a obdivuhodné nebo aspoň byly v těch dvou sekundách, že tomu ani já nevěřim XDDDDDDDDDDDDD Pak sem potkala Pavlika s Adélkou a pak nic.
Zejtra musim zaject s autem na opravu, protože je nějaký divný od pátku, Andyčka ví. Ano, celý tento blog je o ní, o kom mám asi tak psát, když jsem s ní strávila už 5454203 ve fitku že. Ve středu večer jdu znova. V pátek nemůžu, kvůli tomu plesu kde budu zpruzelá, zlá, hnusná, arogantní, nespolečenská a víc těchto slov už si nepamatuju. Tak půjdu v sobotu a v neděli.
Našla jsem POZDĚ ale přece fotky, který jsem sem chtěla kdysi nedávno dát. Tady po nácviku s holkama, se Štěpix mix a s Terčou a Štěpou. A bonus XDDDD
A to nejdůležitější nakonec.
Budu se stěhovat z merdososiglo.blogspot.com na jinou adresu, opět doménu s vlastním designem a vlastním rozvržením webu, ale ta doména nebude moje. Už předem děkuji za hosting :) Budete naštvaný? XDDDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply