Moleskine

SHE IS DANGEROUS.

22/02/2009
Musím se pochlubit s třema věcma. Abyste mi zas měli po dlouhý době co závidět XDDD
Takže za a) Ještě když hrál Pudil za Slávii, tak byli tady na soustředění či co a já jsem hrozně chtěla na ten penzion ject aspoň pro podpis jedinej malej na památku a nejela sem. Včera mi Johanka věnovala Genk šálu s jeho podpisem. Fakt mi bylo hrozně blbý si ji vzít. Prožila jsem s ní celý večer i do postele jsem si ji vzala. Šálu, ne Johanku XDDD

Já, Ivča a šála.
b) Splnil se mi sen, kterej mám už tři týdny a mám doma Heavanilli. Andreječka mi jej dovezla, ach. Fakt to voní jmeně vanilkově, ale nejdřív dopatlám Soft Coeur.

c) Mám o 1,657 kg méně XDDDDDD Cha, cha cha. Už jenom 20 kilo, abych měla těch 53 XDD Dneska byly k obědu bohužel špagety, takže jsem bohužel neměla 1/2 porci. Bohužel na mě něco leze a tak nemůžu chodit do fitness center. Od zejtra je ZASE škola a už nebudou žádný prázdniny, nemám ještě maturitní otázky a poslední rok jsem absolutní flegmatik nejvěčí na světě.
Včera jsem trochu maličko pila pivo a vůbec na mě ten alkohol nepůsobil. Jak kdybych nepila. Jiří říká ‚alkoholik‘ a já říkám ‚divný‘.
Nějak se nemůžu vyhrabat ven z Merdoso Siglo.
Prďka mi dala You Snap The Whip a dneska to budu s láskou testovat.
Jinak nic. Mám 2 nejlepší hlášky co jsem slyšela za celej můj život, ale nemůžu vám je říct, škoda XDDDDD Tak se mějte :)))))
O HODINU POZDĚJI:
Kdyby chtěl někdo vědět, jak moc funguje tělová očista a peeling YOU SNAP THE WHIP, tak takle XDDDDDDDDDDDD Doporučuju všem EMO lidem, co se chtěj podřezat, aby chvilku třeli tuto věc z Lushe na zápěstí.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply