Moleskine

Krasohled

23/03/2009
Zmizíš. Už se nevrátíš! Mám zas úplně debilní stav dva dny a prostě nikdo s tím nic neudělá. Na nikoho moc nemluvim radši, abych se vyhnula blbým kecům jak sem protivná a mám zkurvenej charakter. Kdybych dneska nemusela na poštu, tak nejdu vůbec z mýho pokoje jako. Včera jsem viděla film KEITH a opět mě to vzalo natolik, že jsem nemohla nic. Sevřel se mi prostě žaludek, nemohla jsem nic sníst, skoro ani polknout, abych nezvracela. Bože jsem tak citlivej člověk <3 O víkendu sem byla po 14ti dnech mezi ňákýma lidma a zjistila sem, že to je divný. Nepiju od začátku února. V pátek je ples. Poslední ples a ještě nevím jestli sem připravená si ho nějak úplně absolutně užít nebo jestli budu vysírat trapný lidi co si myslej, že sem trapná já XDDDDDDDDDDD Stejně pojedeme ve dvanáct do Deprese, to je jasný. V sobotu jsem byla ve Futuru v HK. Všichni šli do kina na ty sociální černý nepracující kurvy. Já ne s vysvětlením, že jsem se v nemocnici nakoukala docela dost. A tak jsem měla pro sebe na dvě hodiny hocičo :))) Udělala jsem si takovej psychickej blok – že si nekoupím nic co není XXS, XS a S mi musí bejt volný XDDDDD Takže jsem si pořídila tričko a tílko maličkých rozměrů a není mi to. Počkám <3 Moje hlavní rozhodnutí: UŽ NIKDY SI NEKOUPÍM ŽÁDNÝ ČERNÝ TRIČKO dopadlo takhle:
Sama na sebe jsem byla naštvaná a ještě jsem hnusně zatajila Finečce, že na tom tričku je růžová konverska! Trest smrti. Takže jsem si musela koupit ještě kalhoty jiný barvy než černý. Koupila jsem si džíny, který neoblíknu. Dám je kus nad kolena XDDDDD Přes stehna a přes prdel vůbec jako. A protože sou nejlepší a nejvíc se mi líběj, tak už fakt shodit musim, když je chci nosit XDDDDDD  NE NEJSOU RŮŽOVÝ.
A pak jsem si koupila největší retro brejle, který jsem v celym OC našla, 2x větší, než moje velký bílý jako. <333
S představou dvou McChickenů a čtyř hamburgerů jsem šla do patřičného fastfoodu a koupila jsem si JEDEN HAMBURGER. Já vím, že mi to nevěříte, já jsem sama na sebe taky koukala.
Šok byl, když se na mě před C&A usmál nejhezčí člověk na světě. Vypadal jako nějakej španělskej fotbalista panebože <33 To jde ne, ve dvaceti poprvý? XDDDDD Asi za mnou šla nějaká vysoká hubená… hele Hardyz, tys byla v sobotu v Hradci? Že byl hezkej? XDDDD No ty vole, tak sem nedělala krávu a snažila jsem se taky usmát aniž bych měla křivou tlamu, tak nevim jak to viděl on…
A jeden den jsem doma neměla vůbec žádnej oběd, takže jsem udělala razantní krok úplně.
Prosmivás poslouchám Ready Kirken, jebe mi a chci skočit z nějakýho vysokýho paneláku, ale nechce se mi ject do Trutnova. Radši konec dnes. To nejdůležitější ohledně tématu JÁ A ŠKOLA jsem vám samozřjmě nenapsala…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply