Life & Stories, Moleskine

Chickenburger

29/03/2009
Jsem ráda, že se vám videoblog líbil a nevadí mi, že jsem ze sebe udělala kokota vůbec <3. Až budu mít náladu a budu mít co natáčet…
Ples. Ples byl napíču. Meďák mě nasral ještě dřív, než jsem si stačila koupit první pití. Při koupi prvního pití jsem zjistila, že nevedou G10 ale pouze Krakonoše. A je úplně jedno, jestli vypijete půllitr Krakonoše a nebo půllitr projímadla. Takže co teď. Po 5ti letech milý Grady, jsem pila VÍNO. Červený s colou.
A nebylo to špatný. Že by začala nová éra? Sedly jsme si s Prďkou do rohu sálu na ukradený židle a čekaly na zázrak. Dokonce jsme i tancovaly a dokonce jsem využila svoje první lodičky v životě podruhý. Roman Vojtek to uváděl a chvílema byl trapnej a chvílema byl dobrej takže takhle. A netančila jsem s žádným mužem.
Asi nějak okolo jedný jsme se šly převlíknout domů, protože jsme to měly fakt daleko, celý dvě minuty chůze a z pokoje jsem slyšela hudbu. Aspoň vidíte, jak to myslim nejvíc vážně s mym zdravím a nejela bych do Deprese v šatičkách a lodičkách. A to i na tu dvouminutovou cestu jsem si vzala teplý ponožky, džíny a zimní bundu.
V Depresi byla Terča na sračku úplně, ale jako pokecaly jsme, zapařily jsme. S Jiříkem jsme předvedli excelentní výkon na nejvíc song mýho DĚTSTVÍ a pak jsme dělali reklamu na Adidas. Škoda fakt, že to nikdo nenatočil. Pak se to všechno nejvíc posralo a jela jsem domu.
K tomu všemu jsem se rozhodla, že prostě se asi vyřvu ze všeho z čeho se můžu vyřvat. Takže jsem si k dvěma pátečním problémům vzpomněla ještě na školu a na můj zdravotní stav a na všechno co se mi když přihodilo a řvala jsem jak debil od čtyř od rána do tří do odpoledne. Říkám, skončim to, šla sem na skálu a podívala se dolů a napadlo mě, že to je moc vysoko, že to jebu, tak jsem jela domu že si na černym trhu objednám 10 krabiček Hypnogenu, ale pak jsem si uvědomila, že neumim polykat prášky a než bych to rozkousala všechno, tak bych do tý doby usnula z těch pár vzatých. Tak říkám, tyjo pušku si pučim od dědy, jenže to zas neumim nabít a ani bych nepoznala kulovnici od brokovnice, blbě bych to tam dala a ještě by se stalo něco někomu jinýmu jako. Tak jsm šla hledat ňáký žiletky, když mi bylo 14 a byla jsem EMO a musela jsem se řezta, protože to bylo v EMO pravidlech no a nenašla. Tak jsem šla do kůlny pro provaz a my ty vole nemáme na půdě vhodný trámy!! A do lesa bych nešla, by tam přišli ty z Vesnice a bála bych se jich a zabili by mě. Tak jsem šla ke kompu najít nějaký další sebevraždy, našla jsem skok pod vlak, ale ten courák v Bukách by mě asi nic neudělal, pak pobodnání od 1000 včel, ale u sousedů na zahradě u včelína stál soused Tomáš a řezal nějaký klacky a voni stejně teďka nějak nejsou včely ne? No a jak jsem hledala na netu, tak jsem našla nejvíc nejlepší názor, že ty co se chtěj zabít na to stejně nemaj ať se jdou rači pořádně vybrečet, tak jak už jsem psala, brečela jsem asi do čtyř a dobrý XDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Vynikající úplně. Tak vynikající, že jsem si to to odpoledne ještě se všema vyříkala, na školu zapomněla, snědla jsem jabko a poslouchala úchylný písně. Kdybyste chtěli vědět jak jsem vypadala, tak předložím dva rozhovory.
Matka přišla do pokoje a brečela, že já brečím a říká ‚Co se stalo? Tebe někdo znásilnil?‘
Káťa: ‚Tobě je blbě? Tys zvracela?‘
Takže takhle. A večer jsem šla na hřiště se rozloučit s provozníma. Johance sem dala konečně ty náušnice, co jsem jí slíbila za Genk šálu, ale nevim, jestli se jí líbily nebo ne.
A dneska. Dneska jsem vcelku nic nedělala, dokoukala jsem WILDCHILD a pak jsem se rozhodla, že mám chuť na Mekáč a jela jsem prostě do HK si koupit nějakej burger. Přizvala jsem Káťu, protože mi spravil dveře jako. V Tesku jsem si koupila album v Mekáči jsem si koupila tohle, pak jsem si neodpustila něco krásnýho čínskýho jakože tohle a v Makru jsem sehnala tyhle věci na moje Thai žrádlo. Ta jedna omáčka v kaufu stojí mimochodem 69 CZK a v Makru dvě za 27 CZK. Zpátky jsem půjčila svoje krásný auto Kačeně, aby se taky občas projel v luxusu XDDDDDD A já jsem si udělala McBox. A teďka tady sedim a píšu a půjdu koukat na Bestii Karlu, protože to je úplně luxusní film.
A jako bonus (zase!) vám dám hrozně vtipnou a hrozně sexy fotku z dneška odpoledne.
a) Vyčerpávající
b) Co si za to zasloužím?
c) Hruška

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply