Moleskine

Soya Milk

05/04/2009
Jako první vám řeknu tu špatnou zprávu asi. I když co budu za zvířecí matku, když řeknu, že to je vlastně dobře? Ale prostě Dafydd umřel. Můj úplně první potkan. Umřel 30. března někdy dopoledne, ráno byl ještě živej a ve 12 už ne. Ale on se fakt trápil poslední měsíc asi, takže já jsem byla i trošku ráda za něj, že je s Francoa někde nahóře protože byli ona hodný :) Ale už na to nechci myslet. No.
Mám dvě nový závislosti o kterých budu v každym zápise psát jako o Lushi. První je SOJOVÝ MLÍKO jako. Konec. Nepiju nic jinýho fakt. Ještě, že maj hodně příchutí a tak. Druhá závislost je od včera, kdy sem to slyšela asi po deseti letech, vůbec sem nevěděla že to je vod Markyho Marka prostě. No Mercy. Poslouchám to nonstop od včera asi od deseti večer co sem přišla od Andreji z oslavy.
Taky mi v týdnu došel jeden den benzín a druhej den LPG to byla fakt děsná prdel no. Pak jsem jeden den málem bourala ale jakože sem se poprvý v životě fakt bála že to je konec. Ale ten Superb jsem předjela… XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A další den jsem udělala svůj první velkej řidičskej zkrat, kdy sem couvala z uličky na hlavní, podívala jsem se na jednu stranu a na tu druhou už moc ne… XDDD Ano to auto stihlo zastavit, byli tam dva mladí muži takže jsem ani nedostala seřváno XDDDDDD Takže já budu asi rači sedět doma, protože tenhle tejden byl na téma JÁ A MOJE AUTO úplně mimo.
Koupila jsem si nejlepší bonbony na světě. Takový jogurtový kravičky. Fakt nejlepší.
A pak jeden den moje matka řekla úplně nečekanou hlášku, kterou bych čekala třeba od Ävchen nebo prostě od někoho… jinýho než od mojí Mom. Jsme byly v Kaufu a před náma měl nějakej týpek v košíku asi 30 balení hotovýho popcornu. Takový ticho a najednou Mom: ‚Asi bude balit LUSH‘ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No a čtvrtek, pátek a sobotu jsem shrnula zas do videoblogu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply