Moleskine, Parties

Antibakteriální gel na ruky

15/04/2009
Prosimvás hned na úvod. Pokud se vám nelíbim, tak na mě nečumte XDD Vcelku nic se neděje jako. Měla bych vám napsat co já a škola, jak jsem se rozhodla maturovat až příští rok a jak jsem byla ukecána, abych to nedělala. A takhle můžu pokračovat… ale nebudu, protože se mi o tom nechce děsně psát, tak to nechám na jindy.
XXX
Svítí mu slunce do očí a proto se tak tváří. A nebo ho to semnou už neba, nevim XDDDDDDDD Ale je to po X letech zase společná fotka, tak ji hnedka musim ukázat.
10 dní piju sojový mlíko. Vypila sem asi 548412054 litrů už. Střídám vanilku a čokoládu. Sojový kungpao nevim, jestli mi chutnalo.
Zeleninový řízečky s těstovinovým salátem a zabalený koule. Kokrétně myslim, že to jsou koule Tonličky :)
A ještě UPOZORNĚNÍ. Pro zájemce o BathBombs do vany, který se opět a zase prodaly během 30ti minut mezi ‚stálé zákazníky‘ mám ještě jednu šanci. Budu dělat ještě jednu várku a pokud někdo má opravdu zájem o větší počet než jsou dvě koule – kontaktujte mě POUZE NA E-MAILU co nejdříve. Mám nějaký zájemce z Aukra a prostě budu přidělávat :)
A ještě jedna neuvěřitelná věc. Sedíme takle s Andrejou v hospodě a nepijeme alkohol a začneme se fakt nudit nejvíc. Tak si řekneme, že každá napíše 5 věcí co bychom mohly dělat. Myslíte, že je normální trefit se do jedný věci nezávisle? Do jedný možná i jo, ale podívejte se do jaký !!!!!! XDDDDD Nechápu.
A protože nejsme lakomé, tak se podělíme o večerní fotky, když jsme dohrály na srnky. Já. Andy. Já. Já. Andy.
Písemné maturitní zkoušky z českého jazyka. Mám TROJKU. Omg. Za co? Proč? Komu? Prej nedodržení tématu. Téma: Dopis nově zvolenému prezidentovi (dopis). Prej mu tam vyčítám úplně něco, když je chudák zvolen nově. Pravdou je, že mu tam radím jak neopakovat předchozí chyby. Prostě sem zůstala zase nepochopená a už nato seru a nikdy, NIKDY nenapíšu nic. Žádnou slohovku, nic XDDDDDDDDDDDD
Příští víkend to vypadá na kalbu na chatě ve Rtyni. Taková menší samozřejmě + já nepiju už žejo, takže já si tam vopeču buřta a pak budu koukat na ostatní, jak chlastaj XDDDDDDDD No a ten další vejkend to vypadá zase na chatu, v Lužanech. A já zas nepiju. Tak se tam aspoň vykoupu v tý retro vaně v kůlně s LUSHEM a přes den se pokusim vylízt na slunce a opálit se. Teďka jsem bílá, tak to musim dohnat :)
Dnes toho máte tolik k okomentování, že být váma, brala bych to nějak postupně. Hezky a popořádku XDDDD
A zase jedno video. Tentokrát z několika dnů. Hodně zkrácený. Tak dneska konec.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply