Moleskine, Parties

Chata

27/04/2009
Chudák Blue Power. Má úplně v řiti celej motor a bude mít novej. Do neděle ho neuvidim. Už týden trénuju cestu busem a vždycky se mi kvůli tomu děsně nechce ze školy, protože vím, že pojedu tím přeplněným busem plným dýchacích lidí, nebude tam vzduch, bude vedro, sedne si vedle mě nějaká zpocená baba a já zemřu v sedě za jízdy a v Peci mě budou seškrabávat ze sedadla a pak mě předhodí sobům. Ach jo.
Musím si zamachrovat. Někdo ví a někdo neví jak jsem na tom s praxí. Ale prostě dneska jsem toho kromě vkladních knížek věděla fakt hodně. Tak hodně že jsem mohla radit lidem okolo a tak hodně že když se učitelka na něco ptala, odpověděla jsem a předemnou sedící Tomáš s Nikolou oba tak trhali hlavou, že sem myslela že ji nedaj zpátky a dostanou takový ty límce. Takový ty pro psy, jak se nemůžou pak lízat hahah. A na účetnictví jsem se poprvý v životě dostala dál než k účtu zisků a ztrát !!! Kriste. Učitelka byla napjatá jak pružina, když jsem sčítala aktiva a pasiva v konečný rozvaze. Bože, vyšla mi. Po dvou letech mám papír jakože VZOR a můžu se to podle toho i naučit. Prosim potlesk.
Dneska večer jsem si uvařila zeleninovou polívku s nudlema <3 A před 20ti minutama jsem dostala tuhle nejvíc nejlepší věc. Click.
A zejtra (konečně?) chata. Úplně se s Nikolou těšíme na ty vlky. A na ty pavouky. Seznam, co zejtra koupit:
1. Párky. Tak dva, tři
2. Kečup a hořtice a křen
3. Housky
4. Gambrinusy v plechovce
5. Lednici pro ty gambrinusy
6. Kabely na přívod elektřiny na chatu na tu lednici
7. Jemně perlivá Mattoni bez příchuti
8. Už asi nic
Co nekupovat a nenechat se k tomu ukecat:
1. Víc než 5 plechovek piva
2. Rum
3. Vodku
Musím na půdu pro spacák. A bojim se tam pro ten spacák jít. A vlastně ani nechci spacák, protože se v něm nedá spát, takže si vezmu nějakou deku.
A co si nezapomenout vzít:
1. No tu deku
2. Všechno napsané v seznamu číslo jedna
3. Polštářek
4. Mobil, foťák, peníze, léky
5. Svetr navíc, tepláky navíc
6. Ubrousky, kapesníčky, hygiena
7. Rybičku!
8. Baterku
9. Past na vlky
10. Past na medvědy
11. Antibakteriální gel na ruky
12. Kalhotky a ponožky navíc
Co nechat doma a nepřemýšlet o tom, zda-li si to vezmu:
1. Sójový mlíko
2. LUSH
3. Brokovnici
4. GENK šálu
5. Tohle nemůžu napsat
6. Tohle taky ne
Takže prostě vcelku máme co dělat XDDDD A ještě jedna tragédie. Přijdu ze školy a moje matka uklízí všem boty. A vyhodila mi PĚT PÁRŮ BOT! Moje první červenobílý Etniesky prostě. Moje první Etniesky. Nechť je jim země lehká. Pak dvoje pláťáky a jedny nazouvačky a ještě jedny. Tak jsem se naštvala a snesla jsem si z pokoje ty nový Vansy natruc, že si tam zase jedny boty přidám. Tak.
Chtěla mi vyhodit i moje nádherný nejlepší červený stýl sandále a to jsem myslela, že už jako sebou seknu na ty dlaždice na chodbě a rozsekám si hlavu o botník.
Tak my něco natočíme na chatě :) Ale nevím, jestli to budu publikovat tady, protože tam budou asi spíš školní věci a co člověk nezažil, to mu je k prdu viz minulý článek zde. Tak přijela Kačena z tréninku, mám po klidu na psaní takže čau :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply