Moleskine, Parties

Marie

04/05/2009
Marii jsme poslouchali celý tři dny na chatě v Lužanech vkuse. Dalo by se říct. Ani jsem nenapsala o předchozí chatě ve Rtyni, ale tam je důležitý jenom to, že v noci přišel zvrácený jelen a tohle video. :) A ani jsme moc nepili jako, ze slušnosti. A já vlastně moc nepiju. Ale byla tam sranda. Hlavně v noci, kdy mi byla tak megabrutální zima, že jsem to ještě nezažila. Konec chata Rtyně.
Chata Lužany = Marie. XDDDDDDDD Úplně jsem v tý písničce našla v pár slovech můj současnej stav. Vlastně ve dvou chvílích, ale ta druhá chvíle to je takový, že by se to muselo domyslet. Takže Marie, G10 a asi kilo masa jsem snědla za ty tři dny. V pátek jsem se teda trošku opila, ale tak decentně, ještě, že máme s Meďákem rozum a i opilí jsme si uvědomili, že bychom neměli pít rum jakože fakt. Takže jsme měli pití nazvaný KEY RUM 2 a bylo to bílý víno nalitý do velkýho panáka. Nutno říct, že jsme těch panáků měli celou flašku toho vína asi… no comment dál XDDDDDDD Pak sme táhli opilýho kamaráda někam pryč aby se provětral, seděli sme všichni v mokrý trávě asi hodinu a půl a pak sem šla opilá spát do stanu a přišel tam kamarád úplně nejvíc nasračku, ještě než doleh tak usnul prostě a začal hrozně chrápat a vy víte jak moc mám ráda chrápání, tak jsem se hrozně nasrala a šla spát ven na lavičku bez ničeho úplně a věřte mi, že mi byla věčí zima než na chatě minulej tejden. Mám omrzliny a všechno. Nejhorší.
V sobotu jsem jela dopoledne z Lužan do Jablonce nad Nisou – Meďákovým autem úplně do neznáma. Vůbec jsem nevěděla kudy kam. Jen to, že na Jičín, pak na Turnov a pak na Liberec. Takže hrozný. Zajela jsem si asi 2 km do Jičína, kterej jsem měla objet, jinak dobrý. A pak při hledání baseballovýho hřiště v Jablonci jsem trochu váhala. Na námku to tam znám, tak sem si skočila pro nudle do Šanghaje a jela zase zpátky. Celou cestu zpátky jsem dokola poslouchala Feel od Robbieho a úplně nejvíc mi to dávalo, nevim proč, ale hodilo se to do tý krajiny, kterou sem projížděla taková zmatená, jestli jedu dobře. To byly furt vesnice, dálnice ty vole a já než jsem stihla přečíst ceduli tak už byly odbočky… no znáte to XDDDDD
Přijela sem, chtěla sem koukat na hokej, ale než jsem došla z terasy do hospody, což byly asi 4 metry, tak mě kdosi tak vytočil už, že sem musela jít pryč někam řvát, protože po 30tý se to už nedalo poslouchat… ani jsem to nevěděla, ale rozběh se zamnou Evička, že mě bude utěšovat, tak jsme kecali a tlemili sme se. Aspoň tak. Pak přijela Káťa z baseballu večer, to už se moc nepilo, ale hrálo se asi 5412541x Malování – což mám nejvíc ráda. Připomíná mi to Ewygu.
Noc byla už dobrá, měla jsem půjčenej spacák do mínus milionu, dá se s ním spát i na planetách velmi vzdálených Slunci. A asi sem závislá na tom spát vedle Kačeny nebo nevim. Zkoušela sem sníst zelenou olivu, ale nešlo to.
Nějak dál nevim co bych napsala. Asi bych mohla napsat spoustu věcí prostě… ale neudělám to.
Přišel mi v týdnu LUSH. Moc jsem tam toho neměla, ale Štěpa tam měla věci asi za 4000 blázen XDDDDD
Asi by mi měl LUSH fakt něco dávat za reklamu. Nechcete jim někdo poslat návrh? Na Čarodky jsem byla na hřišti a pak v Depresi a z Deprese jsem šla pěšky zase na hřiště jako, hroznej masakr.
A z chaty fotky nemám. Ani z jedný. Nejvěčí blbost byla, když jsem slíbila, že se naučim ňákou písničku od The Kooks na kytaru !!!!! Ode dneška ji mám doma, neumim to držet, neumim složit prsty na některý akordy co jsem si nakreslila a vůbec jako přiznávám, že jsem V PRDELI. Totálně ale. Takže nevím, jak to mám udělat XDDDDDDDDDD
Mám úplně napuchlou tlamu asi z toho mrazu v pátek v noci. Úplně to bolí jako.
Dneska ráno jsem se pohádala s Mom tak, že jsme se takle NIKDY nepohádaly moc… fakt. Ani jsem nemohla do školy, jak jsem z toho byla v prdeli. Ale už to vypadá ok.
Pohádala jsem s ňákou idiotkou na benzínce. OMG.
To byla jasná tři fakta nakonec.
Vlastně mám ještě jedno.
Jsem se vždycky děsně tlemila těm, co neměli opálený rukávy nebo tričko a tak a víte jak vypadám já? Jak jsme seděli na tý chatě prostě a různě, tak mám úplně mrtě opálený ruce a obličej a nic jinýho XDDDDD Mám úplně bílej krk, všechno mám bílý… a vypadám jak KOKOT XDDDDDD
Ale udělala jsem něco úplně speciálního pro Finečku, když jsem si zkoušela brnkat tak jsem přišla omylem na kousek jedný melodie XDDDDD Takže Finisko – JENOM PRO TEBE XDDDDDD

No. Takže takhle, no XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply