Moleskine

Lost

10/05/2009
Minule jsem tvořila novej layout, ale pak jsem zjistila, že už neumím to co jsem uměla dřív a tak jsem to vzdala. Dneska jsem si chtěla doopálit zbytek těla, abych neměla opálený jen ruky a tlamu, jenže jsou mraky, takže budu vypadat jako idiot pořád. Potřebuju milion věcí a nemám vůbec žádný prachy. Budu si muset pučit i na lístek na RFP. Když jsem zjistila, že tam jako vážně a bezesrandy budou Arctic Monkeys a The Kooks, nemohla sem dejchat a pak sem celou noc brečela jako. Jeden den pojedu na AM, pak domů a druhej večer zas na Kooks a zbytek festivalu mě nezjaímá a Placeba si rozmyslím po tom orgasmu z Kooks.
Názorná ukázka slunceTE a mraku. Myslim si, že mi to jde.
Nudle a sešit. Škoda, že do něj už nebudu mít co psát. Udělám si z toho Black and White Photoalbum prej.
S Prdislavem na hřišti. Kdyby někoho zajímal výsledek Mladé Buky vs. Hostinné tak SAMOZŘEJMĚ, že Buky vyhrály. Prďka se se mnou včera za to nekamarádila.
Poslední dobou mi je docela blbě od žaludku a mám nervy. Asi to bude tím, že jsem prostě od prváku nepochopila moc praxi a snažila jsem se to dohánět až teďka v dubnu. ANO JE TO MOJE BLBOST. Měla jsem pořád samý pětky a ke konci roku to někde opsala a na vysvědčení měla vždycky čtyřku… hm. Z dubnovýho dohánění jsem mírně pochopila Apost kterej jsem na začátku roku neuměla zapnout a přihlásit se a teďka se můžu jenom modlit, aby mi daly body na čtyřku.
Každopádně jsem smířená s negativním výsledkem z praxe určitě a dobrovolně jsem si chtěla za trest zopakovat čtvrtý ročník, což mi nebylo umožněno. To je bordel fakt.
A prosimvás nepište mi to trapný TO DÁŠ. TO DÁŠ. Píše to každej každýmu a nikdy nikdo neví jak na tom ten druhej tak nějak je. A já sem s tou praxí na tom fakt blbě. Jediný co potřebuju je ŠTĚSTÍ.
Nějak nejsem připravená jít ze školy pryč ani. Vůbec nejsem připravená na nic, ale o tom psát nemůžu a nebudu.
A jako poslední věc, abyste si nemysleli, že se na fotkách jenom mračí a tak no :)
Je to na přehradě Les Království o který jsem vůbec nevěděla, že tady je že. Jsem barbar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply