Moleskine

A to mě zabije, a to mě zabije…

04/06/2009
Za měsíc bude ROCK FOR PEOPLE a já uvidím prostě Kooks a Arctic Monkeys a pak budu moct umřít. Jinak nic novýho. Vlasy jsem už ukazovala na Plurku, ale mohli byste mi to všichni pochválit klidně znova tady, kdybyste chtěli XDDDDD Jsem zase hrozně spokojená, protože ona tu barvu udělá vždycky přesně jak donesu na obrázku, to nechápu. Třeba namíchá tři dokupy, ale vždycky jí to vyjde. Světlejší bych už ale nechtěla, to už by byla blonďatá:) A na příště mám vybranou úplně ještě lepší, tmavší, ale úplně už teďka se tam těšim:) Fakt jako úplně.
Pokrok není žádnej a ten pokrok co je se nesmí řikat veřejně, takže zas nic. Jenom prostě, bych hrozně chtěla, aby to bylo všechno tak, jak jsme si to řekli a úplně… úplně to chci no. Tak doufám, že to tak BUDE.
Dneska přijelo PPL s nejlepšíma věcma, ale poslali mi jinej minidres, než jsem si objednala, tak mě trochu nasrali, protože úplně jsem si ho chtěla dát hnedka do auta. Tak ale mám nejlepší mikinu, je mi úplně krásně velká a je teplá a je nejlepší <3 Fotka a fotka. Ano jsem si koupila dneska sportovní 3/4 NA BĚHÁNÍ. HAHAHAHAHAHAH. No.
Zejtra je předávání maturitního vysvědčení a já nemám žádný šaty a nic prostě. Jako ňáký speciální na předávání. Tak budu sockovat v mých puntíkovaných a všem budu muset ukázat, že jiný prostě nemám no. Využiju nabídku paní z LA BELLEZY a asi si vezmu pár věcí z LUSHE, který nutně potřebuju. Jakože Lemony Flutter, Ultrabland, Happy Hippy a Comforter.
Jsem se včera vyspala po devíti dnech. Ale musela jsem si vzít teda Hypnogen, jinak bych zase celou noc nespala. Nevím prostě proč.
No. A ještě mám fotku tady jednu. A největší radost na světě. A dneska jsem si koupila dva banánový džusy a to ste prostě taky neviděli tu radost. A speciální koule na lázeň nohou, na ty moje krásný nožičky bez nehtu na palci a s ekzémem <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply