Life & Stories

Nevěříte, žejo

11/06/2009
Cejtim se docela v pohodě, ale pořád nespim. Mám tady krabičku Hypnogenu, co nadělám. I když dneska jsem teda nervózní trochu… ale to vás stejně vůbec nezajímá, protože se akorát všichni těšíte na fotky Hughhha žejo XDDDDDDDDDDD Ano, pán se ráčil ukázat v Trutnově po 5410259 letech, co ho nutím, aby přijel ochutnat MOJE NUDLE a zase odjel. Ale abych nebyla úplně zlá, vzala jsem ho na Gablenz a pak i za Mom do cukrárny. Já videoblog nemám, nemám skoro videa, ale pán má. Go on!
Doufám, že o tom napíše blog, protože já moje pocity nemůžu vyjádřit jako, když tady bydlím XDDD Akorát jako, v životě jsem snad nepotkala náhodně ve městě Prďku a teďka jdeme z nudlí a venku Prďka XDDDDD Takže ještě ke všemu měl úplně LIVE Prďku prostě, no není toto osud?
Mám pro vás fotky. Ale teď pozor jako. Jsem se rozhodla, že je dám úplně ‚HQ‘ prostě dneska! Že je nezmenším na 400×300 jako vždycky, ale prostě 1600×1200! Protože si to úplně zasloužíte ne. Se podívat na dva krásný lidi. XDDDDDDDDDDDDDDD A pak bude takovej spajdr bonus.
Takže Hughhh má fakt nudle no. Pak už nemoh, což jsem nechápala, já bych snědla dvě krabice XDDDD Né to ještě nebyla ta jakože HQ. Teďka přídou jakože HQ XDDDDD Jsme se vyfotili a za náma, kdyby nebyly mraky, mohla bejt slečna Sněžka. Pak na náměstí. A ještě jedna na Gablenzi. Jen co pak odjel, tak začlo hrozně pršet a děsná bouřka, takže jsme všechno stihli úplně nejvíc nejlíp. JO! A mám doma DVD z maturiťáku, posledního zvonění a předávání maturitního vysvědčení XDDDDDDD Včera jsme na to čuměly s Terkou a se Štěpánou a protáhly jsme si večer asi do půl dvanáctý z čehož jsme se asi 3 hodiny tlemili tomu, jak jsem bafla moji matku v Kauflandu a ještě jsem nedořekla F a už jsem dostala přes držku XDDDDDDDDDDDD
No ale teďka jo. Sedíme na lavičce a já koukám prostě, asi 0,5 cm ode mně se tam líhli mini spajdrs. Se asi učili dělat pavučiny fakt XDDDDDDDDD A šlo jim to <3. Tady jich je pár, to bylo, když jsem si jich poprvé všimla. Ježiš všechny bych si vzala domů jako <3. Tady začali bejt hodný a pózovat mi do různých tvarů. A jsou to MOJI pavouci prostě. Nikoho jinýho nejsou. Co viď, že se z nich vyklubou potvory s velkou prdelej a budou mít tvrdý lesklý nohy na konci špičatý. Jsou moji prostě.Tady jsem šla hledat velkou rodící samici, ale našla jsem tohle hnízdo mejch minispajdrs. Jak si dělaj pavučinky <333. Nejsou tady úplně sladký? Jak koukaj. No a právě si všimli, že mám foťák a voni to sou modelky všechno prostě, tak všichni rychle vylezli nahoru, na místo, kde jsem udělala první fotku a zapózovali a ukázali, jak uměj dělat pavučinky. TADY <3333. Jestli někdo řekne, že sou šeredný, tak jim dám napít Semtexu a pošlu je za váma kamkoliv. Jak vypadaj, že jsou ve vzduchu XDDDDDDDDDDDD No prostě máj ňů frénds.
A pak jsem měla úplně nečekaný odpoledne a dneska si už budu balit do Prahy, než půjdu na pivo. Nevím, co k obědu dneska.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply