Moleskine

COW

22/06/2009
Protože i svým současným životě nechci zatím, jestli vůbec někdy, mluvit, tak se aspoň jak vidíte snažím jinak. Říct můžu akorát to, že v Trutnově prostě není práce krom zedníků, kopáčů a tak takže se budu muset víc vtírat. Byla jsem víkend v Praze v úplně úžasným hotelu u Peťulky, na obzoru je možná byt, ale bude to asi teďka chvíli těžký a protože jsem byla hluboce, ale opravdu velmi hluboce uražena, tak vás teďka všechny naučím vcelku snadnou svíčkovou na kterou nepotřebujete 3 dny, protože nemusíte nic nakládat a ve výsledku není zas takovej rozdíl. Hluboce uražena jsem byla větou ‚Vždyť se na ni podívej, si myslíš jako, že umí vařit?‘ Umím no. Ve svých dvaceti letech mám navařeno co má málokterá slečna, i když musím přiznat, že moje zaměření vždycky byly speciality cizích zemí, ale i přesto že jsem mág čínské, thajské, indické a italské kuchyně jsem si řekla, že když UMÍM vařit, udělám teda dneska svíčkovou na smetaně. Na českou kuchyni byla vždycky moje matička drahá, takže po mně se chtěly jen ty superspeciality. Ale protože si musim furt něco dokazovat a z další věty ‚… jsem nevěděla že seš na pipiny‘ jenom proto, že mám růžový kalhoty tak jsem si dneska dokázala, že udělám takovou svíčkovou vole, že bych s ní mohla do soutěže a to jsem ji dělala poprvý.
Smůla holky, vždycky sem byla a vždycky budu nejlepší XDDDDDDDDDD Díky Plurku za podporu při dnešním vaření a za pochválenej výsledek. A že nejsem už 100% sobecká, ale jen 99% tak vám dám NÁVOD PRO DEBILY :)
Prostě každej má rád napsanej návod do podrobna jak pro debily. I já. Takže si zamachrujte doma jo? :) A protože vím, že podle mě z blogu občas někdo vařil a vaří tak jsem se s tím fakt docela srala, takže… :)))
VIZ RECIPES!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply