Life & Stories

Tak jako každej má problém. Tak proč já ho nemám?

07/09/2009
Jsem si tak říkala, že byste si možná zasloužili úplně strašný megashrnutí mých posledních třech měsíců, kdy jsem zanedbala snad úplně všechno. A taky je načase začít psát zase co nejvíc, nejlíp pořád. Layout jsem někde úplně nejvíc obšlehla, kromě fotky teda XDDDDD A dělala to pro Finu hlavně teda.
Tak asi začnu od tadytoho: Tak jsme s F prostě chtěli bydlet sami. Pronajali jsme si byt. Úplně sme čuměli, že ho paní nechala nám, protože těch zájemců bylo úplně hodně a ona i věděla, že já nemám práci. První prohlídka bytu a vzali jsme to, protože to je v úplným ‚centru‘ Buků vedle všech hospod a kamarádů XDDDD Nemilé překvapení bylo, že nám chtěl někdo udělat radost a vymalovat to na oranžovo !!! wtf? Takže jsem okamžitě jela koupit bílou a začala to malovat. Jenže bohužel na nás vyšlo to, že to už nešlo a museli jsme škrábat. Škrábali jsme asi dva dny, byly to nejhorší dny na světě. Všechna ta práce na bytě a tak. Ještě, když nemáte peníze no. Teď to tady vypadá už trošku rozumně. Chybí toho tady asi milion, jakože skříňky do kuchyně na zeď, předělat kuchyňskou linku na bílo – fialovo, záclony, závěsy, postel, knihovna… ale jestli jsem s něčím nejvíc spokojená, tak s barvou zdí ♥.
Bude videoblog:) Mezitím jsme byli na Rock For People, kde se mi splnil jeden z mých 1658451847 snů a viděla jsem The Kooks a byla sem v první řadě, kde sem odšoupla nějaký patnáctky, který nemaj ani nárok poslouchat The Kooks! Bylo to božský, zazpívala jsem si všechny písničky, mrkal tam na MĚ samozřejmě že na MĚ a Arctic Monkeys byli nejvěčí kokoti co to šlo no. Oasis se rozpadli a tak nejvěčí sen asi splněn nebude nikdy.
A pak jsme zase dělali na bytě. Už ty lepší práce, jako koupě koberce, bla bla. Dělali nám plastový okno v kuchyni, takže byl bordel šílenej. Ale přežila jsem to všechno a teďka už to tady bude jenom lepší. Ještě teď máme teda jen jeden (jeho) plat, ale už se to blíží a já budu mít svůj první taky. Takže už nebudeme socky o rohlíkách a polívkách z pytlíku a budeme se moct zase chodit bavit♥. Jsem prostě ještě teďka bez věcí, na který jsem zvyklá, včetně nějaký kosmetiky a tak. Pak vykoupím Strawberrynet, to se mi nedivte.
… a tak nějak tady v pohodě žijem. Jsme stejně neústupný povahy, takže se tady hádáme a usmiřujeme a tak XDDD Jinýho chlapa už nikdy nechci prostě, F je nejlepší:) A není to Fero, jak si myslí Carrie, který musím nejvíc poděkovat, protože mě podržela a ani Franta no.
Letos vás nedobrovolně ošidím o fotky z oslavy narozenin, protože žádná z finančních důvodů nebyla. Už jsem to i přešla, jsem dobrá, co? F mi udělal úplně nejlepší překvapení, na to, že měl v peněžence asi 50 korun nechápu, jak to udělal, ale poprvý jsem na narozky foukala svíčky, co si pamatuju. Dostala jsem od rodičů a dědy peníze nějaký (dík, dík, dík) a pak ještě dárky od ostatních co mě maj rádi XDDD A dobrej dárek byl i to, že jsme se sešly s holkama, jako za starých nejlepších časů, který jsem kdy prožila. Kdyby nebyly takový pindy, mohlo to být dodnes XDDDDDDDDDDDDD No, tak jsem to stejně zkrátila o půlku. Ale vždycky, když si na něco vzpomenu, tak v dalších příspěvkách doplním. A nekecám, budu psát furt teďka. Se hrozně těším až budu nestíhat odepisovat do komentářů XDDDDDDDDD

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply