Life & Stories

O všem možnym.

30/09/2009
Samozřejmě, že mi ji nikdo nevrátil. Ale kdybych tu ceduli do okna nedala, měla bych špatnej pocit, že sem pro to nic neudělala. Chci poděkovat Mary tady za web, už byste to měli mít tak, jak to bejt má. Chtěla jsem napsat tak dvakrát, ale vždycky to nevyšlo. Třeba jsem začala a musela jsem odject a taky bylo hodně práce v práci. Abyste věděli, tak jsem 18/09/2009 dostala svoji PRVNÍ PRAVOU VEJPLATU. Úplně hustý. Jsem prostě vejplatu jako vejplatu ještě nikdy nedostala. Blbý je to, že jsem zaplatila nájem, půjčku, koupila jídlo a měsíc, zaplatila si povinný položky 3500,- a už nemám nic. Jo a benzín. Jako fakt nula. Paušál nemám zaplacenej a internet taky ne♥. No, ale byla jsem u kadeřnice, mám nový kalhotky a tričko… XDDDDDDDDDDD Nechápu, kam ty prachy jdou… už potřebuju další.
Hughhh našel úplně super web. Když se proklikáte zpátky tam, tak tam najdete mě a Modelínu asi ve 3 ráno. Taky podívaná♥.
Nesehnala jsem už diář 2009 a tak jsem si koupila sešit a poctivě jsem tam dopisovala data, dny, roky a mám svůj diář 2009 no. Ani mi to netrvalo moc dlouho, ale napsala jsem do prosince asi 3x listopad. Ale mám už 2010.
Jsem od včera nějaká nemocná. Teplota, zimnice, rýma, bolí mě hlava. Mám tady COLDREX HOT DRINK, paraleny a vitamíny C úplně asi 5x doporučená denní dávka. No co to prodávaj proboha v lékárnách. Modelínka drží úplně nějakou dobrou dietu mi o ní říkala a fakt už zhubla, ale to nevydržim, takže si ilegálně koupim asi nějaký prášky, protože jsem chtěla mít anorexii, ale nevydržela sem to ani dopoledne a to sem začala ráno XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Okolo se dějou divný věci. Moji známí a kamarádi budou mít miminka. Lidi, do kterých bych to neřekla na dalších 5 let. Budou mít miminka. Hrozně rychle stáreneme. Kdyby mi někdo řek před půl rokem, že půjdu bydlet už sama… nevěřila bych. A že najdu práci.
Ještě vám ukážu, jak jsem šla z medověvanilkovozlatých (né blonďatých) vlasů na hnědou. Hnědou, kterou jsem nosila dlouho. Ale je to jenom přeliv, takže za měsíc to bude zase světlý. Rozdíl byl u kadeřnice na zemi. MÁM TO O 10 CM KRATŠÍ !!! Deset! No chtěla jsem to no… hustý je, když se češu, tak předtím jsem to nedočesala a musela jsem to dočesat zespoda. A teďka mi ten hřeben proklouzne až na konec vlasů. Psycho XDDD Ale měla jsem to fakt světlý, když na to koukám zpětně.
Ještě jsem vám vyfotila, jak pásám Charlieho Wattse, když jedeme na veterinu, aby mi nespad. On mi totiž jednou v zatáčce spad skoro, takže teďka to děláme takhle :))
Další pecka byla, když jsem v kuchyni zahlídla octomilky. Prostě necháte nektarinku dva dny na kuchyňský lince a hnedka se někde vezmou a začnou okolo toho lítat svině. Si pamatuju, že jsme jednou doma u matky nechali banány nějak týden na stole v košíku, jeli pryč a pak jich tam bylo asi 30 XDDDDDDDDDDD Tak jsem koupila lapač! A laply se:)
Taky jsem se krásně opila na pivních slavnostech ve Svobodě. Měla jsem piva, pak litr burčáku a pak velký teplý medoviny a pak nic nevím XDDDDDDDDDDD Ráno jsem se poblila a pak mi bylo už docela dobře. Jeli sme na fotbal do Železnice, tak jsem byla na vzduchu.  Dlouho jsem se ale nepoblila z chlastu XDDDDDDDD Za to může zas Andrejína, protože mě nechala pít. No fakt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply