Moleskine

Slavia Praha, vždycky jsme s Váma!

02/10/2009
A to i po včerejším nablití druhým poločase s Lille. Nevěřili byste. Jdu si takhle o poločase spát, hráli dobře, vedli jedna nula. Tak říkám, to takhle vydrží. Ráno v 5.30 F vstával a já mu říkám zabořená do peřin ‚koukni prosim jak to skončilo‘ a on že jedna pět. Jakožto fanouškovi acs sem to nevěřila, tak říkám ‚ježiš dělej řekni ne‘ a on ať se podívám. Tak jsem se podívala teda.
Prostě vcelku hrůza a popravdě se ani netěším na derby. Hhgfgfgfgf. Umírám a potřebuju podzimní/zimní boty. Jedny na podpatku, měla jsem je vybraný a neměli 39. A jedny nějaký normální. A že potřebuju podzimní kabát nebo bundu a zimní bundu, o tom ani nebudu psát…
Ukážu vám můj diář 2009 teda. Co nadělám. Fakt jsem to vypsala do konce roku. A bude mi sloužit i jako zápisník na všechno. Co jsem zaplatila, co ještě ne. Příjmy a výdaje. Člověk se musí nějak naučit šetřit. Jo, a vymaluju chodbu na růžovo a nalepím tam kočičky. F to ještě neví♥.
Kdyby se vám nelíbilo to otočený video, tak tady by mělo bejt ok. Dělá si to co chce. Dneska asi nic už. Co jsem vám slíbila za tohle léto JEDNOU URČITĚ bude. (ukázat byt, dát sem fotky, videblog bytu, videoblog normální…) ano bude.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply