Jídlo, paleo a sport, Moleskine

ACHJO.

07/10/2009
Nemá cenu mluvit o derby. Všechno už se řeklo a já mám doma peklo. Peklo jsem měla i dneska v práci:(
Stoupla jsem si tak na váhu. Pořád melu o tom, jak jsem přibrala. No, za 10kg nemůžu, ale za ty další dvě, co jsem nabrala teď, teda můžu. Protože žeru… mám 64,5 na ani asi ne 160cm. Kdybych měla 48 kilo na tuhle výšku, mám ještě normální váhu. Dneska jsem začala. AB ROCKET. Zejtra v posilovně na rotoped. Dneska k večeři salát. Bílej jogurt 0,1% tuku a takhle. Bože, kdyby mi to fakt vydrželo!
Mám pro vás úplně novinku na webu jako svině:) Už jak jsem zmínila, Hughhh objevil web, robo.to a je to fajn:) Takže tady nalevo vedle máte stále aktualizovanou cameru! Já jsem za to úplně ráda. Fakt. Zas to je tady semnou intimnější! XDDDDDDDDDDD ♥
V neděli jedeme do Pardubic na hokej, tak se těšim, protože jsem tam nebyla ještě na hokeji. Koukneme tam do obchoďáku, protože sháním podzimní boty. Jedny na podpatku a jedny nějaký normální. Vybrala jsem si jedny úplně boží, černý, s malejma kostičkama a neměli 39. Svině.
Jinak vždycky, když pracuju, tak už spíš ‚pracuju‘ protože jsem objevila CAFÉ WORLD na Facebooku a to je děsný XDDDDDDD
Takže tak:) Mám pro vás i recepty. A bude jich víc. Dám je sem pak. Možná, že by si to zasloužilo samostatnou sekci v levym sloupečku. Jak jsem říkala, píšu víc;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply