Jídlo, paleo a sport, Life & Stories

Dneska tady sněžilo, no

19/10/2009
Dneska mám fotky. Hodně fotek. A receptů mám pár připravených. Když už i Carrie dělala svíčkovou minule, tak už musíte vařit všichni XDDDDD
Přišel mi dopis od Ävchen a je to nejlepší jakože XDDD. Je tam HK pacička na namáčení v pytlíku a tahle kartička, která nevímenacoje teda no:)
V neděli jsme byli na hokeji v Pardubicích a já tam objevila jediný na mě se hodící boty na světě. Sháněla jsem zimní boty asi od 15ti let. Kozačky nechci, nad kotníky nechci a takový ty ve sportovkách, jak mají všichni vždycky jsou nechutný. Takže mám bílý boty vypadíc jak na snowboard trochu, ale jediný, co se mi líbily na světě. Do bahna budu nosit ještě letní, tyhle, až napadne sníh, aby nebyly zaprasený úplně co to jde.
Vlevo prosím je mé hnízdo♥.
Taky jsem měla úplně nejvíc nejhezčí nehty, ale po dnešku už nemám, protože jsem si jeden urvala a tak jsem to odlakovala a sundala no.
No. Ještě mám v zásobě muffiny na nehty, nanuky a tak XDDDD.
Tady mám příklad mýho oběda a škrtnutýho oběda F. K večeři jsem měla druhej obrázek a F opět to, co k obědu. Taky jsem dokázala nedokázatelný a nedala jsem se v Mekáči to, co bych si dala… dala jsem si 2 věci a nechala to v lednici druhý den na oběd i přesto, že to všichni jedli v autě večer, když jsme jeli z hokeje… úplně jsem cejtila tu vůni a nedala jsem si to… ♥
No. Jinak teda mi to jídlo takhle stačí, dneska jsem měla jen dva knedlíky ke znojemský, která byla mimochodem úplně fakt dobrá, měla jsem ji naposled na ZŠ, což je kurvadávno. I otci jsem poslala po matce:)
Taky jsem si říkala, že vám ukážu práci.
Mám výhled přesně na náměstíčko ve Vrchlabí, takže jsem ráda, že nečumím někam do zdi XDDDDDDD
A úplně poslední věc je vysvětlení, proč jsem na tý webcam vypadala minule tak hubeně XDDDD Prostě to děláme takhle my tlustý, že se nastavíme tak, abysme vypadaly, že máme 48 kilo no. XDDDDDDDDDDDDDDD A taky jsem se rozhodla, že vám ukážu prdel s nohou, kde je + 10 kilo tuku navíc a celulitida navíc. No abyste věděli. A druhá fotka = jak se postavit a vyfotit, aby to zas tak tlustě nevypadalo XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kdyby měl zas někdo své superpřipomínky, jak nejsem tlustá a tak♥.
Mně už ani není blbý to sem dát, byla jsem viděla v plavkách, takže… XDDD A navíc vám na jaře ukážu pak, jak už to není tak tlustý. Na to se úplně těšim, až vám ukážu fotku dvě a už to nebude takovýhle XDDDDDDDDDD
Tyvole já jsem sem tu fotku fakt dala. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HUSTÝ. No, tak se podívejte, jak by váš sexy zadek moh dopadnout taky. Ano.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply