Inspiration & Fashion, Moleskine

Mám co chci, protože nejsem debil!

27/10/2009
Nejdřív vám ukážu, jak jsem nejvíc nejkrásnější a pak budu psát dál. XDDDDDDDDDDDD
Tak. No úplně nejhorší na tom je, že na mně není vidět těch moc kilo, co mám. Nedivím se vám už, že mi nevěříte. Koupila jsem si poslední kalhoty číslo 42 a na 44 fakt nepůjdu. I kdybych měla chodit nahatá. Doufám, že mě do Vánoc přestanou tlačit 40 a na jaře, že zapnu 38. A v létě mě budou trošku tlačit 36. XDDDDDDDD Za nějakých 14 dní jsem dokázala nepřežíráním se a tím, že jím malý porce pravidelně udělat z 64,8kg prostě 63,1 a je to dobrý. Až bude na začátku pětka…!♥
Minulej příspěvek je vcelku šílenost. Když jsem to psala, bylo mi fakt bídně. To, co je jako dnešní nadpis mi kdosi poslal na FB jako skupinu. No a ne? Vždycky jsem měla. Tak budu muset pokračovat. Nechci prostě nějak naivně psát, že od prvního začnu dělat tohle a tohle, tohle… to je jak, když si někdo řekne že od novýho roku začne hubnout nebo tak XDDDDDDDDDDDD. NE. Zkouším mít ten denní program nabitější už dýl než když jsem to psala a trochu se zadařilo. Zatím. Nemůže si prostě člověk udělat ze dne na den nicnedělání najednou mega program nějakej… ne no. Chce to přidat si do dne něco a bejt víc v práci pro začátek, než se to stane zvykem.
K svátku jsem dostala úplnou horu věcí + ještě čekám nejvíc nejkrásnější VOLCOM tričko od rodičů + F + mě, jsme se složili. XDDDDD. jo.
Časopis a náušnice samozřejmě od mamičky. Kdo jinej by mi taky dal něco s HK, že! Ano. Hrozně se těším, až mi přijdou ty šaty. Jako samozřejmě mi budou až tak na jaře, ale co už. V pátek je HALLOWEEN. Už třetí ročník:) Určitě si pamatujete na předešlé. Jsem byla první za králíčka, pak za kočičku, ale všichni si myslej, že sem byla za čubku. no dovolte XDDDD. Tak abych nebyla letos za čubku, tak půjdu za korzárku. XDDDD Chtěla jsem jít za sněhurku, ale ona má moc dlouhý šaty XDDDD.
(celulitidu a tak jebu.) hahah.
I love carrie. Ale nevím, jestli vám můžu nebo nemůžu napsat proč XDDDDD. musí mi to říct. a btw jí dlužím už asi dva měsíce 550 CZK a ona mi nechce dát svoje číslo účtu. XDD a není to sranda už!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply