Life & Stories, Parties

Richard Krajčo 2

08/11/2009
Mám 62,9kg a teďka se nebudu vážit tak měsíc, takže se to nedozvíte prostě mezitím, kolik vážím. Musela jsem si napsat na papírek, o čem mám psát, protože bych zapomněla na všechno. Úplně nejdřív chci asi po šestý pogratulovat Mary a Tomovi k miminku. Ano, to je moje hostmother. Lillian Angela je nádherná a těší mě podpora dvou jmen♥. Někdy napíšu seznam jmen mých dětí. Někomu budu muset dát asi tři, abych všechny využila.
Halloween. Moje oblíbená akce v mým oblíbeným klubu se znovu odehrála. Už třetí ročník, což je super. Masek bylo nejvíc asi, za ty tři roky a příští rok čekáme ještě víc. Trošku jsem zavzdychla ale. Tři měsíce mám bydlet v Londýně. Chtěla jsem na tuhle akci přiject právě sem a pak v neděli zase odject. Jenže člověk takhle si jde jen tak na procházku, potká F a všechny dosavadní plány má v prdeli XDDDDDDDD. Takže jsem na Halloween nemusela jezdit z Londýna. Nejdřív jsem chtěla jít za korzárku, ale pak jsem z toho udělala úplně klasickou pirátku, spíš mužného piráta i s páskou přes oko. Tu jsem řekla, že si pak sundám, ale přišla jsem s ní až domů někdy ráno, nevím kdy, pamatuju si jenom to, jak jím na mokrý lavičce polonahá čilipizzu a pak, jak se nemůžu zaboha svlíknout a pak, jak jsem se v tom pirátským ráno probudila. S Andrejínou jsme u nás doma vypily flašku červenýho a pokračovaly pak bílým a multivitamínovýma panákama, protože řádí chřipka.
Tuhle fotku si vůbec nepamatuju, že se fotila jako, ale zamnou je asi F tam. XDDDD Kdybyste ho chtěli vidět třeba. Říkal, že si příští rok vezme taky kostým. Asi z něj udělám pilota a ze sebe letušku. Jsem kokot a nemám skoro žádný fotky… ještě pro Barb jednu, ona chtěla homefotku XDDDD.

Ty léky na zemi. XDDDDDD Kluci (jako Meďák a Jirka) opět vymysleli úplnou píčovinu, takže měli trenky s holým zadkem a penisem vepředu. Prej se mi to pak hrozně líbilo, ale to si taky nepamatuju + jsem měla nejvíc naraženej nos několik dní, ahoj Jiříku.
V minulým spotu jsem psala, že mi má přijít ještě VOLCOM tričko. Tak ho tak čekám a čekám a konečně tlustá obálka ve schránce. Tak říkám ‚joo, konečně prostě‘. Vezmu obálku do kuchyně a ze zvyku se podívám na denní razítko u známky, odkud to je poslané. Bylo to z USA poslané někomu do ČR a ten mi to měl přeposlat. Tak koukám a tam Mníšek. Tak říkám ‚jé ty vole to se schválně zeptám carrie, jestli toho člověka třeba nezná XDDD‘ a otvírám obálku a tam zahlídnu něco hnědýho. To tričko mělo bejt růžový. Tak říkám ‚kurva!! to řeknu carrie ať toho kokota, co mi poslal jiný tričko, tam zabije!!‘ a vynadám to. A ona to je podprsenka. Tak zas říkám ‚ježiš co to je za úchyla hnusnýho?‘ a tahám nejhezčí HK pohled na světě a nejhezčím písmem na světě a ona mi slečna Carrie (klikněte na odkaz!) poslala úplně nejhezčí ROXY podprsenku světa. Takže dík, dík, dík, dík, dík♥. Je mi trošku malá, protože mám D někde, ale klasicky mám B/C takže mi, až budu mít míň kg, bude úplně perfect. Mám teda fotku, jak mi sluší, ale tu má private jen ona. XDDDDDD
Už nikdy nechci přeliv. Nikdy. Úplně nejvíc se těším, až půjdu 27/11/2009 ke kadeřnici a dám si zase klasicky barvu. Nejde s těma vlasama nic dělat, jak nejsou narušený a vymejvá se to dost zvláštně. Takže barvu, barvu! Světle hnědou.
Až před týdnem mi Raifka udělala internetovou kartu. Tak jsem potřebovala vyzkoušet, jestli funguje a zrovna jsem narazila na eyeliner Lancome a je božskej. Tak božskej, že nechci jinej. Bože♥♥. A za úplně krásnou cenu ve slevě.
Jinak mám chřipku, protože jsem pila málo multivitamínu, příště musím víc. Spodek a vršek včera♥. čau:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply