Life & Stories, Moleskine

Bude deset večer, peču v kuchyni medovník a pořád tam odbíhám.

21/12/2009

Myslela sem si, že napíšu hnedka osumnáctýho, fakt sem v to hrozně věřila. A vůbec nevim, proč sem nenapsala. Fakt já nevim. A hlavně sem nejvíc přemejšlela, jak já napíšu bilanci a celej rok 2009. Fakt nevim, asi budu muset začít od července to psát. XDDDDDDD Ale zas bych mohla napsat po půl roce něco o maturitě třeba, že. Neboť si to pamatuju jako dodnes (sedumnáctku z ekonomiky házím do koše, protože je nepochopitelná a musela bych se ji asi fakt naučit. tahám. 17. aha. a čeština? ráno, v autě. terezo ty vole, kdo napsal tankovej prapor? nevim. tahám. tankovej prapor…) a neboť sem měla štěstí na otázky, ach ach, kde sou ty časy.

S paní mou Andrejou sme byly na vleku, že jako odsedneme od facebooku a podobných věcí co zabily čtení knih, kreslení, malování a tak a jako, že budeme na starý kolena blbnout. Já sem nemohla dejchat už ve čtvrtce kopce na skibar a Andrejína měla sníh v kalhotkách hnedka za chvíli a já sem jí ho tam nedala jo.

Jeden výstřižek z videa, když sme šly do toho ukrutnýho kopce a moje dnešní nehty, fialová zebra, sklidilo to obrovský aplaus u manažerky v práci. Včera sem měla růžovýho leoparda, ale poznala to jenom Tereza a moje matka řekla, že nic strašnějšího v životě neviděla XDDDDDDDDDD. (moje matka nesnáší růžovou a fialovou a výstřednost a výstřelky a emo a mašle a leoparda). no, a taky jsem dělala po dlouhý době FIMO, takže mám dvoje náušnice, jedny tyhle, jedny perníčky a tu emohvězdičku mi vyřezal sám F a pak ji takhle dotáh k dokonalosti.

Pak nemám bejt kráva zamilovaná ne♥. Chce se mi vykoupit Strawberrynet. Hlavně mají HR řasenku za poloviční cenu tam prostě. Achjo. A šampony a kondicionéry bych chtěla vyzkoušet. Asi 6 jako. To mi říká, že sem vám neřekla, že LA BELLEZU stěhuju SEM. Já tam prostě nepíšu… takže se nelekněte, hlavně muži a osebenepečujícíženy, že se tady objeví sem tam čistě labellezovej článek. Bude označen hned v počátku, takže to nemusíte číst. Ještě sem se dneska nesprchovala, ráno v osm sem měla pracovní schůzku, vyblbla sem se přes ručku na parkovišti, byla u Terezy v práci. Do Prahy se letos nepodívám, pláču nad tím. Chtěla jsem ject ve středu, ale dneska sem z účtu poplatila zase všechny ty nájmy, pojištění, jídlo, půjčku a blabla a skoro nic mi nezbylo. A to nemám ani všechny dárky… takže nic moc docela. Dostala sem od babičky 500 korun a nevím, co si za ně koupit. Přemejšlím o tý řasence a ještě něčem třeba, protože zas za peníze na něco k vánocům si chci koupit něco k vánocům. A hlavně sem si chtěla dovízt z Prahy termohrnek, ale nebude nic, nic, nic. Půl 11 je, ještě musím dodělat krém do medovníku. F tady spí, tak bude asi nadšenej, až tam pustím mixér za chvíli.

Mezitím bych chtěla skočit do sprchy, dala jsem si na obličej po třech měsících masku, kamarád mi v sobotu řek, že vypadám hrozně a že sem BÍLÁ. dsjhfurhvfnfgbvgg. 23.15 – medovník mám hotovej a F to asi přežil, spí dál. Zbyl mi krém ještě na jeden, takže asi zejtra dodělám… i když, nevim, jestli je ten krém dobrej oproti minulým rokům a tak vám radím do roku 2010: neříkejte celej rok jakej umíte dokonalej medovník a že ho na vánoce upečete a že je fakt dobrej. XDDDDDDDDDDDDDD a nepijte celej den redbull colu…

Vánoční úkol zdá se být splněn a teďka si bude 3 dny jen tak ležet v lednici a čekat na Vánoce. Vánoce 2009, poprvý v novým domově, poprvý ne s rodinou, poprvý jako pracující, poprvý jen s přítelem a tak. Úplně se změnil svět.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply