Moleskine, Recenze

LA BELLEZA POST (1) ♥

26/12/2009

První post LA BELLEZA. Stop čtení těm, které nezajímá kosmetika a stop čtení všem mužům, aby nevěděli, jak ze sebe uděláme krásný holky XDDDDDDDDDD.

Slíbený šampony pro Bárb. Zleva:
1) TIGI FAST FIXX si dávám do vlasů po umytí vlasů, když si zrovna nedávám to poslední na fotce, co je na rozčesávání. Líbilo by se těm, co by si přáli zjemnit vlasy po umytí. Stál asi 320 CZK.
2) BUMBLE AND BUMBLE šampon na červené vlasy. Nic jinýho speciálně na červený vlasy zrovna na Strawberrynetu nebylo, takže jsem dala nechutných 510 CZK za šampon co nemá ani 250ml. Červenou to uchovává asi, ale já mám ještě smývací šampon na 6 umytí na vlasech, protože jsem si je potřebovala trošku ‚zničit‘. Měla jsem je jemný a nešly mi tupírovat moje emoúčesy XDDDD Jinak je zvláštní, pění až napotřetí umytí snad, ale stačí ho málo. A smrdí jak něco mezi colou a šamponem. Nabídka.
3) TIGI SUPERSTAR KONDICIONÉR má 750ml a stál 500 CZK. Voní jako jahodový jogurt a je to bezkonkurenčně nejlepší kond. za poslední dobu. Taky stačí málo, vlasy po něm krásně rozčešu a fakt božsky voní. To je věc, kterou hodně doporučuju. Mají i šampon :) Nabídka.
4) SEXY HAIR CONCEPTS sprej na objem a rozčesávání. Stříknu vždycky ještě po kondicionéru. 250ml stálo myslím okolo 200 CZK. Nabídka.
*** Kdyby měl někdo zájem o TIGI šampon pro brunetky, 400ml, tak ať mi napíše. Je úplně nový. Koupila jsem si ho a pak jsem přišla domů s červenými vlasy. ***

Náhled na mé zrcadlo:) Zleva:
1) Lancome tonikum. Ještě po vyčištění pleti.
2) Lancome NUTRIX noční krém. Hrozně moc mastný krém, používám jednou za 14 dní jako noční kůru citlivý pleti♥
3) Nivea noční krém SENSITIVE na velmi citlivou pleť: Skoro každý den na noc.
4) LUSH pleťová voda s růží.
5) Krabička s nejvíc používanou kosmetikou. Tam mám všechno, co používám často. Barevný paletky očních stínů mám jinde a tak. Tady jsou tužky na oči, obočí, pudr, řasenky.
6) Nivea pěnové tužidlo na barvené vlasy.
7) Nivea lak na vlasy na barvené vlasy.
8) Deodorant Bourjois♥
9) Plechovka s odličovacími tampony.

Asi ste si všimli, že mi chybí odličovací mlíko. Jsem ho 5 dní neměla. K Vánocům jsem dostala LUSH ULTRABLAND, tak už mám. To je zatím k prvnímu zápisu LA BELLEZA asi všechno a já jdu hrát teďka do hospody šipky nebo kulečník jako. COMMENTS = OTÁZKY, ODPOVĚDI, CHVÁLA, PROBLÉMY, NEJASNOSTI :)))

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply