Life & Stories, Moleskine, Parties

Rok 2010 bude prostě celej v šedý.

01/01/2010
Si myslim. Vánoce proběhly v klidu a byly to druhý Vánoce, který sem nezkazila, takže úspěch. Sem si to vymazala i z facebooku z informací o mně teda. Povedlo se mi najít v nastavení to, že mi lidi nemůžou komentovat statusy a já sem byla ten den nejvíc happy na světě asi XDDDDDD. Některý komentáře některých lidí mě jako fakt nebavěj a nezajmaj. Moje facebook statusy sou některý myšlený tak vážně prostě. Třeba tak, že tam napíšu něco, co řekli zrovna v televizi a já sem si řekla v tu chvíli že to napíšu XDDDDDDDDDDDD. No projděte si to tam sami♥.
Silvestr, ač okolo něj byly hrozný problémy byl nakonec fajn. Až na to, že kluci tam byli už 3 dny předtím a tak třeba F na Silvestra vůbec nepil už, protože nemoh. No wtf tohle. Moje snažení udělání si nějakých vlasů pak dopadlo tak, že prostě pršelo.
Když už sme u toho alkoholu. Tak mi nebudete věřit, co teďka napíšu jako. Vypila sem celou flašku vodky s jeden a půl litrem džusu (? bože) a asi něco přes půlku tý flašky šampaňskýho, nepamatuju si cestu po schodech nahoru do postele a ráno. Ráno mi nebylo ani trochu maličko blbě XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Fakt♥ Bála sem se otevřít oči, protože jsem si myslela, že se hnedka pobliju a mně prostě NIC nebylo. Nechápu a nepochopím, ale byla jsem nejvíc ráda. Nejlepší zážitek popůlnoční, když Jirka hrál na kytaru poprvý v životě a zpíval u toho hebrejský písničky XDDDDDDDDDDDDD. Mám i video, ale nevim, jestli by vám to připadalo vtipný no XDDDDDDD. Takže kdyby o něj byl zájem, řekněte a já ho sem příště dám XDDDDDD. Jo a když vy budete hodný, tak já budu taky hodná a přeberte si to jak chcete :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply