Life & Stories, Recapitulations

Shrnutí roku (bilance) 2009

03/01/2010
Tak asi všichni víme, že rok 2009 byl pro slečnu Sabinu Natalii absolutně zlomovej a nejzajímavější v životě vůbec. O to víc škoda, že vám některý krásný a zajímavý chvíle i rozhovory nemůžu napsat. Sice sem bezcitnej člověk starající se jenom sám o sebe, ale některý vztahy (už XDDDD) nechci zničit a taky nechci zničit třeba nějaký přátelství, někomu zničit představy a tak.
Nejposlouchanější interpreti za rok 2009.
1) The Kooks (221 písniček)
2) Mando Diao (191 písniček)
3) Vypsaná Fixa (112 písniček)
4) Tomáš Klus (94 písniček)
5) Enter Shikari (78 písniček)
Nejposlouchanější písničky za rok 2009.
1) Tomáš Klus – Marie (83x poslechnuto)
2) The Kooks – Sway (64x)
3) Lily Allen – The Fear (46x)
4) ATB – The Summer (40x)
5) White Town – Your Woman (40x)

Za rok 2009 sem naposlouchala úplně nejmíň písniček snad. Pak pochopíte proč. Už prostě nemám svůj pokoj, kde to může hodiny řvát a tak. Kdyby se ale na last.fm počítaly i písničky z iPodu a z autorádia, asi by tenhle rok vyhrál.
Lidi, kterým jsem se v roce 2009 nejvíc svěřila a nejvíc jsem jim věřila a byli a jsou mi nejblíž: Andreja, Jiřík, Ävchen a samozřejmě F. Trochu mi kvůli oddělení upadlo přátelství s Prďkou, Vendy a Tomášem. Ale věřím, že se budeme scházet dál. Hlavně věřím v kamarádství s Prďkou do konce života.
Z BILANCE 2008 (PROSINEC)
…v nemocnici mi řekli hroznou věc zrovna před Vánocema a já jsem kvůli tomu měla úplně bájo Vánoce, nejlepší dárky co jsem chtěla, protože si asi celá rodina myslí že se příštích nedožiju nebo tak něco. Jsem objednaná na LEDEN 2009 ke specialistům do Prahy.
LEDEN 2009
Hnedka první den novýho roku mi změnil kus života. První studený ráno, kdy byla ještě tma a já šla sama domů z mnoha důvodů.
Byla sem hrozně vystresovaná z mojí budoucí návštěvy MOTOLU v Praze, protože řeknu vám to teďka narovinu – v Trutnově mi narovinu řekli, že mám nádor. S úplně ledovým klidem mi prostě řek nějakej latinskej název a napsal mi to do karty. Nevím co říkal dál protože si pamatuju jenom to, jak sem vyšla z ordinace, opřela se v čekárně o zeď a padala k zemi. Moje máma to brala ještě hůř než já sama… i dneska, když si na to vzpomene, tak jí začnou téct slzy. Jela jsem v Praze autobusem k Motolu a měla sem hrozný nervy. Trutnovský nemocnici tady totiž nikdo nevěří, tak sem chtěla zkusit něco, lepšího. Vystoupila sem před Motolem. Celý dopoledne mi psala rodina jak teda, co a jak a volali mi. Musela sem si vypnout mobil, protože sem měla nervy z nich. Byla sem tam spoustu hodin, byla jsem tam na spoustě různých vyšetření, na všech, čím se TO dá zjistit. Nakonec se ukázao, že zrovna nádor to není, zhoubnej ne a ani nezhoubnej. Vysvětlili mi, co to asi teda je, nebylo to nic závažnýho. Trutnov sucks a když sem vylezla z Motolu, první co bylo, že sem potkala Davida Krause♥.
Připravoval se můj maturitní ples. Já si byla jistá, že nemůžu udělat praxi. 4 roky jsem se ji neučila, srala na ni, opisovala květnový a červnový písemky, aby mi to dalo na vysvědčení na čtyřku… Zamrzával mi můj Škoda Favorit a tak sme občas musely ject do školy busem.
Koupila sem si nádherný retro šaty na maturitní ples a luxusní boty. Publikovala sem video ze Silvestra s Vendy.
Tak co my dva?
???
Já jen tak.
Ty nikdy nepíšeš jen tak.
Umřela mi Francoa. Měla sem úplně boží ples. Chtěla sem už tenkrát vám dát nějaký video z něj. Vypilo se toho hrozně moc. ‚PRĎKA? TAKOVEJ PLAYBOY!!!‘ Měla sem tam hodně kamarádů a s některýma nejvíc chlastajícíma, no kdo to asi mohl být sem seděla ještě o půl třetí odpoledne v nonstopu a pila poslední pivo v krátkých šatičkách s lodičkama a korunkou.
Tejden po plese sem se tak opila na Nováčkových narozeninách rumem, že to svět neviděl. Asi mi nestačilo, že sem po plese blila dva dny…
ÚNOR 2009
Tenhle měsíc sem si slíbila, že nebudu pít alkohol. A splnila sem to. prostě sem pila Kofolu ne. Měla sem hezký poškolní odpoledne a některý večery. Dávala jsem fotku s holkama na nácviku. Ok, dala sem si pivo. Udělala sem vzpomínkovej blog, kterej měl velkej úspěch.

BŘEZEN 2009
Jsem si poprvý v životě dala přívěšek na mobil ne. Chtěli jsme ject s Káťou do Hradce Králové, ale před cestou mi začala týct šíleně krev a měla sem bolesti do břicha… a najednou sem ležela v nemocnici. Najednou sem měla čas na filmy a tak. Donutila sem správce sítě aby objednal a vyměnil novej router, protože mi tam blbnul net a pak sem donutila sestry, aby mě daly na pokoj samotnou nebo že zavolám nějaký noviny a budu si stěžovat XDDDDDDDDDDDDDDD. Můj přítel tam za mnou přišel jen dvakrát a jen, když sem něco potřebovala. Můj nejlepší kamarád Jiřík mi půjčil notebook a přišel za mnou dobrovolně a můj další kamarád za mnou chodil snad každej druhej den, nosil mi tam Gejši a růže a řekl mi, že nenalíčená vypadám jako princezna:) Můj přítel si taky nevzpomněl na naše výročí a prostě, mi začalo šrotovat v hlavě, že takhle už asi nechci dál… po nemocnici sem měla šílený modřiny. Měla sem tam injekce 5x za 24 hodin no. Krásně sem tam zhubla, protože sem měla pravidelně jídlo. Byl obecní ples a Meďák mě tam hrozně naštval. Ten večer sem zase začala pít víno, který sem díky Gradymu a Soukupoj nepila pár let. Druhej den po plese sem se sekla a měla sem EMO DAY. Vyříkala sem si věci se všema s kým sem měla problém. Díky tomuhle dni se dodnes bavím s Meďákem úplně jinak. Líp. O hodně líp. Dodnes moc díky někomu, kdo mě v tom podpořil. A umřel mi Dafydd, můj úplně první potkan.

DUBEN 2009
Začala sem bejt závislá na sójovým mlíku. Rozhodla jsem se maturovat až příští rok, protože jsem byla s praxí úplně v prdeli… ale úplně moc. Omylem jsem se ASI zamilovala do svýho kamaráda, ani nevim proč XDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Divný. Napsala jsem slohovku maturitní na trojku, protože BYLA NEPOCHOPENA! Byla jsem v Polsku a chtěla jsem si udělat takový tričko, který sem si neudělala. Byla sem v noci na hřbitově, že se jako budu bát, ale nebála jsem se… Koupila sem si nový růžový Vansky a v ulici se pořád něco bouralo, dělala se silnice a potrubí a byli tam takoví dělníčci… a tak XDDDDD. Měnila sem ve Favoritkoj motor, byli sme se spolužákama na chatě ve Rtyni. Byly posraný Čarodějnice.
KVĚTEN 2009
Byli jsme na chatě v Lužanech a začala sem úplně milovat Tomáše Kluse prostě. Pil se KEY RUM 2 a bylo to hrozný. Koupila sem si lístek na RFP a čekala sem na svůj sen THE KOOKS. Naučila jsem se jakž tak praxi. Během 14ti dnů, kdy jsem si brala papíry i do hospody teda… pomohla mi hodně Tereza a Štěpána, učily jsme se spolu. Maturitu ústní sem úplně zakopala. Všechny otázky sem měla udělaný od Tomáše. Na angličtinu sem ani nevěděla témata. Pak se psala ta praxe a já sem viděla, že tam NĚCO dobře asi mám a tak jsem se přestala trochu bát. Jenže mi nevyšly obě strany v účetnictví… takže jsem byla zas taková… nevimjaká. Andreja mě chtěla zabít, když přejela nejvíc frekventovanou silnici těsně před nějakým autem a věděla, že já pojedu ještě za ní. To je ale kamarádka, co. Bylo poslední zvonění. A se Štěpánkou jsme se nudily ve škole. Nakonec sem z praxe měla TROJKU a učitelka to úplně nechápala. Ona se totiž celou dobu bála víc než já. A pak nastal svaťák a já sem celej svaťák přemejšlela nad tím, že bych se měla rozejít asi s Káťou. Rezignovala sem na učení a udělala jsem to, že sem si všechny ty otázky jednou přečetla. Sedumnáctku z ekonomiky sem vyhodila, protože byla hrozně těžká. Pak jsem si ji vytáhla a měla sem čtyřku. Ráno sem nevěděla, kdo napsal Tankovej Prapor a taky sem si ho vytáhla. A taky sem měla čtyřku. A večer, večer sem se teda rozešla s Káťou… chtěla sem odject do Anglie jako au-pair. Nevím jestli tenhle měsíc nebo v červnu, ale umřel mi Ilja. Potkani se prostě dožívají hrozně málo :( Skoro všechny dny jsem seděla u bunkrů a dívala se na lesy, na tý lavičce sem proseděla ďolík.

ČERVEN 2009
Pořád jsem seděla u bunkrů. Pořád a pořád a bylo to nejlepší na celym světě. Měla jsem tady na návštěvě Hughhha. Našla sem maličký pavoučky. Nějaká husa řekla F ať se na mě podívá, že ani neumim vařit XDDDDDDDD (dle vzhledu) tak jsem udělala hnedka úplně luxusní svíčkovou. Začala sem chodit s mým kamarádem nějak omylem. Našli a pronajali sme si byt. Zjistili sme, že sme úplně oba stejný zlí cholerici no. Vím jak vypadá nenudnej vztah a to si myslim, že je dobře. Byla sem v Praze v DORINTU♥

ČERVENEC 2009
Byl ROCK FOR PEOPLE, The Kooks a čínský nudle. Vymalovali sme si byt a já sem začala shánět práci. Shánět práci v tomhle světě je věc, která snad nejde. Nakonec sem sehnala práci v Český pojišťovně tak nějak, protože nic jinýho nebylo. Kdybych se do týhle práce pustila naplno, tak bych asi měla i nějaký peníze. Prý, že mě vezmou oficiálně od srpna teda. Byli jsme v Polsku v Ikee pro nábytek do bytu a tak. Měli sme hrozně málo peněz na všechno…

SRPEN 2009
Musela jsem jezdit pořád a pořád do Hradce Králové na školení ohledně práce. Začala jsem první měsíc oficiálně pracovat. Nechtěla sem jít na vejšku, vošku, nic. Nikdy sem se neuměla učit a nikdy mě nic nebavilo. Takže ani nemám jít kam a nevěděla bych co. Navíc bez peněz mít byt – to taky nejde. Píchla mě vosa !!!!!!!!!! Neměla sem oslavu narozenin, protože sem neměla peníze ani na šampon.
ZÁŘÍ 2009
Měla sem narozeniny. Měla sem svoji první vejplatu v životě. Pořád jsem jezdila na školení. Opila jsem se a ztratila sem svoji Hannah milovanou bundu. Z tý vejplaty sem byla úplně vyplácaná hrozně, asi dodnes ještě sem. Šla jsem do úplně skoro blond vlasů. Byly pivní slavnosti ve Svobodě a opět jsem se hrozně opila.
ŘÍJEN 2009
O derby vůbec nemluvit. SK SLAVIA PRAHA úplně upadá. Začala jsem hrát na facebooku CAFÉ WORLD. Koupila jsem si krásný bílý zimní boty a zimní bundu. S F to máme pořád stejný, na jednu stranu se hrozně milujeme, ale hádáme se jak blázni. Musím říct, že je to divný, ale začalo mi to nevadit, spíš vyhovovat… člověk se po hádce na sebe hrozně těší. Začalo mi vadit, že nemám stanovený nějaký hodnoty. Něco, co potřebuju. Nějakej režim. Že nic nedělám… že z vejplaty dám něco mezi 12.000 a 14.000 za věci, který MUSÍM ZAPLATIT. Věci, jako nájem, půjčky, prášky, pojištění, jídlo… chtěla bych si spíš koupit boty, šaty a tak XDDDDDDDDDDDDD Měla jsem svátek a dostala sem super dárky úplně. Byla Halloween Párty v Depresi a já sem šla za pirátku. Carrie mi poslala ROXY krásnou podprsenku.

LISTOPAD 2009
Mám trošku deprese z práce a v tomhle měsíci jsem měla svůj nejhorší zážitek v životě. Z toho večera si NIC nepamatuju, jen můžu poděkovat Jiříkovi mýmu (jako vždy) a Andreječce a Městský Policii a Bohu a duchům ze hřbitova, kam v noci chodím, hrozně se nebojím a je mi tam dobře. Byla jsem o půlnoci na Rýchorský Boudě a byl to zážitek :)

PROSINEC 2009
Nezvládám svoji práci. Hrozně jsme se s Andrejou opily a já dorazila z nonstopu domů na oběd a pak sem zas dva dny blila. Mám po šesti letech zase červený vlasy. Nebo aspoň červenej lesk, odraz a tak :) Začala jsem pít po X letech zase VODKU. Těšila jsem se na Vánoce. Sháněla sem vánoční světýlka a byla z toho celorepubliková akce. Chtěla jsem na Silvestra odletět do Egypta, ale sem idiot a nemám našetřeno… nemám z čeho, když všechno dám vždycky za povinný výdaje. Vánoce byly pěkný, dostala jsem krásný dárky, první Vánoce mimo domov rodičů. Pořád nervy z práce. Nervy ze Silvestra, protože jsem neměla kde být. Pak si F uvědomil, že by měli bejt lidi co se maj rádi na Silvestra asi spolu a řekl, že přijede z chaty dolů zamnou. Nakonec sem jela já tam a užila jsem si to s flaškou vodky a šampaňskýho. F nemoh pít, protože pil dva dny předtím nonstop a tak jsem pila s Toníkem a Ivčou XDDDDDDDDDD. Předsevzetí sem si jako fakt žádný nedala no.
A teďka, vzhůru do roku 2010. Práce bude víc, bude to horší a peněz bude určitě ještě míň. Nevím, jestli mám na to se tak snažit. Kdyby někdo nemohl najít komentáře (viz. plurk) tak jsou maličký za mým posledním slovem, vždycky. No, tak protože si člověk celej rok asi nepamatuje, tak jsem asi všechno co jsem napsat chtěla, nenapsala. A teďka jdu zjišťovat název písničky na DSF mezi hrama.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply