Moleskine, Recenze

Hrajeme si.

05/01/2010

ase dělám, že sem úplně nejvíc v pohodě a zase vůbec nejsem. Zase mi přijde že nemůžu nic zvládnout. A nejhorší je, že ani nemůžu jít dneska do práce v tomhle stavu. A pak se divim, že nemám peníze. Nebo mám, ale nemám tolik, kolik potřebuju, abych se mohla bavit dle mých představ… nevím, kdo na plurku si pamatuje, jak jsem jim nadávala, že sou prasata, když jedí Nutellu. Vždycky mi to přišlo jako humus největší. Nějaká hnědá kupa těžkýho tuku ze kterýho se člověka zvedá žaludek. Hm, tak dneska takhle:

Pro slabší chvilky.
Včera sem měla chutě. Na sladký a na slaný a nakonec sem si dala salám, cibuli a ocet a dneska jsem udělala nejlepší kungpao co jsem kdy ze všech udělala♥
Teďka něco Labellezího. Jsem zjistila, že mám tak nějak trochu zničený konečky vlasů a protože je fakt nechci stříhat, tak říkám, pořídím si něco na to. Koupila jsem si NIVEA masku na zničený vlasy a je perfect. Zjemnilo mi to vlasy, což jsem sice ani moc nechtěla, protože ja na svoje tupírování a na svoje účesy potřebuju trošku tvrdý a narušený, jinak z toho nejde nic moc udělat žejo. Ale to druhý, BALEA sérum na zničený konečky je BOŽSKÝ úplně♥♥♥ dala jsem asi 2 dávky na prst, rozmazala po rukou a vmasírovala asi na 3 cm konečků. Když mi vlasy uschly, konečky jsem měla zase sjednocený a takový, jaký byly. Zkoušela sem to i na suchý vlasy ráno, ale jen 1 dávku, protože by to mohlo vypadat mastně, kdybyste dali víc. A taky super. Takže BALEA only♥ Koupíte v drogerii DM za asi 80 CZK.
Btw trochu ste mě zklamali. Ke každý bilanci jsem měla vždycky přes 30 komentářů, kdo si co pamatuje a tak a letos, letos skoro nic od lidí, co mě čtou a nekomentují. A to ještě nevíte, ale brzy budu potřebovat nějaké kontakty na vás, co mě čtete a nekomentujete:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply