Life & Stories, Moleskine

Sex v kabinách.

06/01/2010
Dneska ráno jsme jeli s F do města, což moc neděláme jinak, nijak nikam nechodíme a nejezdíme, na což já jsem úplně zvyklá asi, jsem zjistila. Že jsem byla každej tejden v kině, v Hradci, v Praze. Vím, že nejsou zbytečný peníze nějak, ale nebyly nikdy:) No, tak jsme byli v Trutnově, koukali sme po hadrech a tak, já sem ulovila novou čelenku za 49 CZK a viděla sem něco, co sem vidět nikdy neměla. Málokdy se mi líbí nějakej svetr, ale viděla sem úplně nejkrásnější svetr, takovej můj prostě♥ Ale stál 1399 CZK a to už tak dobrý není no. F říkal, ať si ho prostě koupím, když se mi líbí, že mám snad všechno povinný zaplacený a že můžu. Ale já si vždycky nechávám nějaký peníze na účtě až do tý doby než mi přijde vejplata, radši. Kdyby se něco stalo nebo kdybych někde platila nějakou pokutu, já nevím. A pak jsem si uvědomila, že mám peníze co jsem dostala na Vánoce, že si za ně mám koupit něco, co se mi bude líbit… no nemám ho! Nemám ho a celej den na něj myslim a přemejšlim, že bych se na něj zejtra ráno jela ještě podívat XDDDDDDDDDDDDD. Jenže zas prostě mi dochází odličovací mlíko a pleťová voda a to bude dalších někde 1400. A taky jsem si teďka objednávala šampony, protože pan Bumble and Bumble mi za týden dojde, dle mých výpočtů. Tak váhám. Hm.
Hnedka ráno jsme si skočili na snídani♥ Mám ráda úplně ten ranní zmrzlej Trutnov a jít někam na snídani. Kde mají zákusky, chlebíčky a saláty. Já moc možností než si dát nějakej suchej zákusek a čaj sice nemám, ale co už:)
Btw včera jsme se byli podívat s F na jinej byt. Tady platíme za 1+1 čístej nájem jen 3500 CZK a máme to úplně maliličký. Víc než 40m2 to nemá. A za ten byt, na kterej sme se byli podívat chtěli původně na papíře JENOM 4100 CZK za 137m2 (!!!). Obrovskej podkrovní byt, světlej. Obrovská chodba, kuchyň, ložnice a pak dvě menší místnosti (šatna, šatna!). Ale říkali jsme, že bychom tyhle pokoje nepoužívali, zamkli to tam, netopili a byli bychom v těch velkých pěkných pokojích♥.Jenže při prohlídce byla sdělena novinka, že o nájmu bude rozhodovat rada obecní a chtějí dát metr za 43 korun. Takže okolo 6000. No za ten byt by mohli chtít i deset tisíc si myslím, protože je velkej a bezva, ale těch 4100 bylo hezčích. Takže zas nic.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply