Life & Stories, Moleskine

Akce Animal svetr a akce nemocnice.

07/01/2010

Tak sem se ráno oblíkla, namalovala a učesala, zjistila, že už tejden nosím to šedý pánský tílko (ještěže se nepotím tyjo XDDD) a jela si pro ten svetr. Abych vám ho popsala. Hnědej huňatej svetr s velkou kapucí a s takovýma těma napletenýma kuličkama co jsme nosili všichni jako děti. Prostě mohl být jen můj – nevěřim, že se hodí ještě na někoho XDDDDDD A kdo si ho koupí, tak je trapnej a čau XDDDDDD. Jsem tak okem viděla, že mi číslo L bude krásně volně, pod zadek a budu ho moct nosit jen k punčochám. Nejen, že jsem se do něj trošku rvala, ale byl díky mým prsům tak do pasu asi, takže čau svetře. Natruc jsem si koupila nejkrásnější pásek na světě prostě jako útěchu za nejlepší svetr na světě.

No. Prostě je nejhezčí. Pevnej. Skvělej. Miluju ho tělem i duší. No a co že jsem si musela vzít L/XL XDDDDDDDDDDDDDDD. Protože už dva měsíce nosím jedny jediný kalhoty který mi jsou, vždycky je vyperu, dám na topení a druhej den si je zase beru a nedělám si prdel, tak bych si chtěla koupit na jaře nový džíny. Ale 42 si nekoupím prostě. NE. Ani 40tky si nekoupím. Jedny 40tky zapnu jakž takž, ale bála bych se v nich sednout a špatně se mi v nich jde a moje úplně klasický 38čky nenandám přes zadek už o_O. To jsem to dopracovala, hm. Na to, že jsem chtěla tenkrát z 38ček to dotáhnout na 36tky. Úplně závidím slečně Sab, když na ni koukám, jak jí je XS velký♥
A pak F chytla kýla nebo něco takovýho a byli jsme v nemocnici dlouho. Teďka je doma, dělá si zábaly a uvidíme, jak to bude zejtra. Já budu muset zejtra do práce už asi jako, měla bych. Cestou se stavím v UK Second Handu, kde byly minule růžový a žlutý conversy úplně jako nový, ale boty bych si asi nekoupila z druhý ruky. To bych se bála něčeho. I když by se dal určitě koupit nějakej super sprej nebo něco takovýho na to. Po vyprání nastříkat, jakej na to máte názor? Já bych se asi štítila. I oblečení ze secondhandu peru dvakrát, hodně a tak, dokud to nevoní mým práškem na praní. Jinak nemám problém a mám to tam ráda, vždycky se tam dají najít úplně hustý hadry a nepochopím, jak to může někdo vyhodit XDDDDDDDDDDDDDDDD.
A btw holky, co jste mi psaly do minulých komentářů. Jsem vás anonymně úplně přečetla, co jste psaly a kromě toho že se i začal trošku smát a zničil si tím průměr smíchu za měsíc, protože se smál před pěti dny už jednou, tak řek ‚jim ukaž fotky dneska z nemocnice… jak sem byl drsnej…‘ XDDDDDDDDDDD Tak když to dovolil, tak tady je chudinka moja XDDDD
Když sme tam byli, tak tam mezitím přivezli asi tři nebo čtyři lyžaře a snowboardisty, jedna holka teda otřes mozku jako prase, tak jsem aspoň potrvdila sama sobě, proč je lepší počítačovej typ bejt a hrát Café World.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply