Moleskine

Neserte mě.

10/01/2010

Haloscan a jeho komentáře se mě rozhodly definitivně dosrat. Nevím, jak to budu dál řešit. Zatím asi není nic lepšího než starej dobrej Blueboard, jehož služby využívám někde 7 let úplně aktivně ne. Abyste věděli, já dneska vypadám, vypadala jsem a budu vypadat úplně hrozně. Úplně nejvíc hrozně na světě vypadám a ještě ke všemu sem debil♥

Debil závislej na energetických drinkách, hlavně na REDBULL SIMPLY COLA, jestli to v Evropě zase zakážou prodávat, tak rozpůlím nožem lahvičku od Snow Fairy a podřežu si tím žíly.
Jo, a papáje se nelíbí moje němčina a já nevim proč.

Dneska jsem měli ject s F do kina, pozval mě na Kawasakiho růži a přesvěčil mě, že ten film chce vidět taky (!!!) a kvůli posraný debilní kokotský kalamitě, která vůbec není kalamitní jsme nejeli, protože i když my bychom jeli pomalu, mohl by to do nás nějakej idiot najebat že. A kalamitní to není proto, že před nevím, asi třema nebo čtyřma rokama bylo sněhu, že nám nebyly tady vidět ploty vysoký co byly pod sněhem a taky se z toho nikdo neposral.
Čumím tady na nějakej box či co, ze šipek dávali jenom záznam a náš favorit skončil stejně druhej, takže sme nasraný tady, máme tady mravence a naučila sem se hrát Oko. Voko. Sem marná dneska. Prej. I sama to vím. Jdu se litovat čau.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply