Moleskine

Včera to opravdu nebyl zkrat.

23/01/2010
Bohužel. A dneska jsem si musela koupit novej makeup 01 LIGHT. Poprvý snad. Mám kruhy pod očima, pupínky, červený fleky, je mi blbě, vlasy si neupravuju♥ ach.
Už fakt nechci říkat na svym blogu po 4165841515814tý, že budu cvičit, že se nebudu přežírat a tak… stejně vždycky po dvou dnech přestanu, všechno… dělat. Přežeru se v deset večer a řeknu, že to nemá smysl. Sem člověk nedočkavej a když nevidim po jednom cvičení že sem shodila kilo, tak mě to pak nebaví už XDDDDDDDDDDD. Moje máma jezdila před rokem a půl každej den půl hodiny na rotopedu na nejlehčí stupeň a jedla střídmě, po šestý večer už ne… za měsíc a půl měla 8kg dole a za dva měsíce myslim 12kilo. Vážila 69kg a byla největší kočka. Bohužel pak přestala kouřit a teď má zas hodně no. Takže ono to jde. Mučíte se dva měsíce a nic nevidíte, chce se vám brečet, že to nevidíte…. hm. Tak prostě nechci říkat, že sem s tím ZASE začala… dneska to je třetí den co to dělám podobně jako matka má… třetí jen:( Bože… už jenom 58. A kdoví, kolik shodím, jestli vůbec – nemoc – neptejte se.
Odmítám cokoliv dělat. Aktivity hospodský, hezky se nalíčit, hezky se učesat, stojím si za tím. Dvanáctýho je bohužel ples…..
Doma to taky za moc nestojí, asi blbý období. Nevim ne, nic nechci a je mi blbě. Hm.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply