Moleskine

10 DNÍ MÁM NEÚSPĚŠNĚ ZASEBOU♥

30/01/2010

Moje obliba spojování slov. Dneska to je deset dní. Ráno jsem bohužel najela ani ne 15 minut, protože sme se s F chytli a tak jsem pak nějak neměla náladu a ani nemohla… Ale udělala jsem před obědem, když šel házet sníh ze střechy hodně cviků na AB ROCKETu. Pod těma špekama si nadělám dost hustý svaly a až špeky zmizej tak budu mít hustý břicho… XDDDDDDDDDDD No nic, dneska se nacházím přesně v 1/3 úspěchu… moje máma, když takhle jezdila každej den půl hodiny na kole a jedla tak nějak normálně, tak shodila těch 12kg. Celej 1 měsíc neshodila ani deko… chtěla se na to vysrat… (jak já teď) ale nevysrala se a shodila prostě… tak mi neříkejte, že já to nedokážu. Jsem na dobrý cestě myslím si… poprvé v životě jsem se na to nevysrala hnedka po prvnim cvičení… krize začíná bejt, to jo. Řeknu si třeba, seru na to, stejně nezhubnu… a hnedka na to zase, SABINO, CO TO MELEŠ?

Vybrala jsem si včera pero :)♥ Ale chci se tam zrovna i zásobit PARKER bombičkama a protože krabička stojí 41 CZK a já jich chci minimálně deset, musím ještě prozkoumat rozpočet…
Chtěla jsem vám napsat básničku o Erichoj Brabcoj, ale ňák mi došly rýmy už v první sloce. Do prdele s ním.
Chci už to pero. Byste neřekli, kdo jste neokusili nikdy luxusní psací potřebu, jakej to je rozdíl v psaní. Mám kuličkový Balmain a super.
Dneska vypadám obzvlášť hrůzostrašně a už bych chtěla hnout s WP nebo CN nebo něco prostě, aby tady byly komentáře a vy jste mohli pilně denně a dlouze komentovat všichni, jako jste to dělali doteď ;)))

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply