Life & Stories, Recapitulations, United Kingdom Life

SHRNUTÍ ROKU 2012

02/01/2013

Rok draka. Můj rok. Nejlepší rok mýho života a nejlepší rozhodnutí. Díky tomuhle roku jsem pochopila hrozně moc věcí, spoustu jsem se naučila a poznala. Nejposlouchanějším interpretem z mýho notebooku, na kterým ale bohužel poslouchám hudbu úplně nejmíň, byli The Kooks. Nejvíckrát poslouchaná písnička The Kooks – Carried Away. Takže si myslím, že hudebně je všechno v pořádku, protože i v autě jsem celý nejnovější cédéčko The Kooks sjela minimálně 50x. Protože právě nastal rok hada a my jsme s hadem nejlepší kamarádi, co se naprosto respektují tak věřím, že i tenhle rok bude super. A vy jste to hlavně věděli. Jestli si pamatujete, co jste mi psali loni do bilance do komentářů. Všichni jste říkali, že to bude můj rok a bude nejlepší a byl prostě.

Tenhle blog bude plnej tajemství, který v sobě držím. Dozvíte se úplně nový věci.

Leden 2012
Jsem hnedka první den věděla, že už musím všechno změnit a že musí bejt všechno dobrý. Byl to můj první rok, do kterýho jsem šla jako single. Hlásila jsem se do poslední práce v Trutnově, kterou jsem chtěla dělat a pak už jsem se hrozně nasrala a řekla si, že když mě nevezmou, že se odjedu jako au-pair naučit anglicky do Anglie, ale nikdo mi nevěřil, že to fakt udělám. Je fakt, že jsem byla hrozná troska už ze všeho, fakt největší a bála jsem se hrozně života. Neodhodlala jsem se nikdy jít bydlet a pracovat do Prahy a najednou jsem řekla něco o Anglii. Bylo hodně sněhu, hodně jsem pila. Přijeli Cassidy, Tomáš a Adam na sáňkování. Začala jsem používat svůj největší sen iPhone a dodnes prostě ho miluju celým srdcem. Koupila jsem si lístek na Rock for People 2012. Byla jsem v Brně u Zmetka na tetování.

Únor 2012
S pomocí Jany jsme mi našli hnedka prvního února rodinu v Anglii a za týden psaní e-mailů přes google translate jsem odbržela e-mail. „Dear Natalia, it was great to speak to you last night – your English is much better than you think and you really must not be shy to speak! I have spoken with my husband, Charlie, and we would love it if you would be our au pair.“ Pořád mi to nikdo moc nevěřil, ale já jsem si koupila někde sedmýho letenku a desátýho jsem tam fakt odjela naprosto bez angličtiny. Rodina byla nejvíc debilní rodina, kterou jsem mohla kdy potkat. Hostmáma byla hnusná vystresovaná zlá protivná kráva, která nic nedělala, jen seděla doma a psala si e-maily a furt na mě křičela něco, že dělám blbě a vyčítala mi 3x týdně, že mi dává peníze, který mi stejně první tři týdny ani nedala. Neměla jsem vůbec co jíst, nikde nic z čeho by se dalo vařit, klukům jsem pořád musela dělat je těstoviny sypaný sýrem skoro. Musela jsem si za svoje peníze kupovat masový kuličky a jogurty a schovávat si to. Potkala jsem nejodpornější dítě s nejodpornější povahou na světě, ze kterýho se mi chtělo každý ráno blít. Nepřeháním to prostě, ač jsem drama queen nejvíc na světě, fakt se mi z toho malýho čuráka chtělo blejt. Díky týhle rodině jsem se během dvou měsíců naučila anglicky aspoň tak, abych jí mohla říct, že mi z nich je na blití a že odejdu, takže díky moc. V tom únoru už bylo takový teplo, že jsme mohly bejt s holkama venku v tričku, mikině. Seděly jsme na dekách na zemi a pily kafe, povídaly si a dělaly menší výlety. Vrátila jsem se po 4 letech do Camdenu. Měla jsem hroznou zimu v pokoji a fakt jsem nenáviděla tu rodinu. Ale na druhou stranu jsem byla hrozně ráda, že jsem pryč od všeho, hlavně od F, kterej mi snad denně psal, ať se vrátím, že se hrozně změní a tak.


Březen 2012
Bylo teplo. Hrozný teplo. U rodiny pořád to samý, začala jsem se přes FB shánět po nový rodině a sehnala jsem boží rodinu u který jsem dodnes. Sice trošku náročný psychicky zezačátku, protože hostmáma celý týden i přes noc v Londýně a cokoli by se stalo, tak je moje věc a já budu řešit. S tou angličtinou nic moc, ale pořád jsem s někým mluvila, fakt pořád a tak to šlo líp a líp. V březnu už jsme si hodně psali s Adamem, už i hezky a už tam proběhlo i něco jako já tě asi miluju.

Duben 2012
Přechod k nové rodině kousek pod Andover. Příběh stěhování si můžete přečíst tady. Konečně úplně definitivně šťastná, zamilovaná a nic mi nechybělo. Rodina super, ke konci měsíce jsem si dokonce našla další rodinu ke který budu dojíždět pomáhat s malýma miminama, takže byl další příjem peněz. Procházky se psem, zajetí do režimu, velký problémy se Sary angličtinou, protože ona mluví šíleně rychle a polyká slova. Musela jsem si na to zvykat hrozně dlouho, než jsem jí začala rozumět aspoň něco. Katie mi překládala v pomalejší angličtině, co hostmáma říká :) Odjela úplně jedna au-pair už do ČR, zrovna jedna z takových inteligentnějších, docela mi chyběla. Napsala jsem hrozně dlouhý blog pro holky, co by chtěly odject do UK jako au-pair. Oslavily jsme čarodějnice s Pavlínou u nás v obýváku, kde nám ji Katie nakreslila a spálily jsme ji v krbu :)

Květen 2012
Přijela mi na týden na návštěvu Lucie. Po čtyřech měsísích jsem viděla konečně někoho z kamarádů. Byly jsme v Londýně, Salisbury a všude, kam se dalo. První grilování venku. Udělala jsem velkou tlustou čáru za vztahem s F, který mi ještě pořád psal, ať se jako fakt vrátím a já jsem mu říkala, že se fakt jako nevrátím prostě. A taky jsme v květnu s Adamem dávno věděli, že chceme být spolu. Měla jsem problém s nohou z běhání a doktor mi vůbec nedal nic pořádnýho. Našla jsem sleýpše na silnici a měla jsem z něj hroznou radost!

Červen 2012
Nejlepší měsíc. Hodně pití a grilování. Po nějakých třech letech sbírání hlášek jsem konečně napsala článek Hana a Hana. Oznamovali jsme s Adamem náš vztah našich společným kamarádům a oni málem omdleli z toho, Adam přijel na víkend do Anglie a nelíbil se mu Cyber Dog :) Těšila jsem se hrozně na konec měsíce, že pojedu po půl roce do ČR!

Červenec 2012
Spaní na Lutonu, hrozná únava. Adam na letišti, výlet do Lidic s Cassidy a Tomášem. Červenec jsem si hrozně užila, bylo to akční, bez přestávky, bylo toho hodně. Párty u Tomáše až do rána do sedmi. Vodka k snídani. Rock for People, The Kooks, šílená bouřka kdy Kooks museli přestat hrát a utéct ze stage. Nemohla jsem doběhnout do stanu přes vítr, déšť a blesky. Myslela jsem si, že umřu mezi autama někde v bahně. Hrozně moc lidem uletěly stany forever, spadl nám strom na auto, Prodigy, Example, Franz Ferdinand, opilej Zmetek. Boží víkend v Praze s Adamem, Paul a bubble tea, večer s Póleem a Bárb. Sekvoj, Gablenz, kočky, geocaching. Potom Sněžka, kdy jsme v jeden den byli omylem 2x na Sněžce. Připomeňte si ten mordor tady. Potom jsme jeli na vodu a bylo to taky boží. Článek je tady. Brutální druhý jez, 12ti hodinový powersleep. Po vodě ještě u Adama a pak u nás v Krkonoších spolu.


Srpen 2012
Zpátky v Anglii. Doma s Patrickem celý měsíc. Skoro nic se nedělo, fakt. Procházky se psem, běhání. Lůca dojela do Anglie.

Září 2012
We Run Grateley, protože jsme se s Lůcou nemohly zúčastnit WRP. Měla jsem hroznej čas, ale doběhla jsem. Párty u nás v domě. Oslavila jsem narozeniny, dostala jsem přáníčka a dárky! Přijel mi Adam na týden domů, byli jsme víkend v Londýně, dovezl mi ve flašce můj nejoblíbenější bubble tea!<333 On vždycky hrozně ví, jak mě dostat, je to nefér :) Pomáhal mi s miminkama u Tammy a skoro všude byl se mnou. Bohužel jsem byla v týdnu hrozně nervózní, protivná, zlá a busy, tak si mě moc veselou neužil. Erakis mi poslala tašku čínských věcí a Cassidy pastelky. Adam mi opravil chlazení na notebooku a bylo to hrozně vtipný, jak si kroužkuje šroubky podle času. Poprvé se nechávám „ukecat“ do paleo stravy a lowcarbu.

Říjen 2012
Jsem na paleo stravě, zlepšil se mi Crohn a jsem do toho šíleně zapálená. Byly jsme s holkama v Bathu, kadeřnice mi udělala hrozný melíry. Pořád práce, byly jsme s Katie na Halloween párty. Pak jsem šla na další párty a hrozně jsme se opily s holkama a budila jsem vojáky v kasárnách, že je válka že musej vstávat. Měla jsem hroznou krizi asi 14 dní, jak kdyby se mi vracely ty deprese hrozný, co jsem kdysi mívala. Úplně to semnou mávalo a neměla jsem smysl. Viděla jsem všechno strašně špatně, tak jsem se poslední den v říjnu úplně blbě vyjádřila a řekla jsem něco, co jsem ani říct nechtěla… a měli jsme s Adamem problém. A asi jsme už nebyli spolu.

Listopad 2012
Pokračuju na paleu, shodila jsem tři kila, s Adamem špatný, nevím, jestli spolu jsme nebo nejsme, hádáme se hrozně a já opět a zase, protože jsem debil řeknu něco, co tak nemyslím a už to je konec úplně definitivní. Měla jsem dny, kdy jsem si říkala, že se stejně asi máme rádi a určitě to bude dobrý, ale moc nebylo. S Lůcou samy na výletě v Southamptonu, IKEA, nejlepší den. Ke konci listopadu jsem nervózní co a jak bude a žeru čokoládu. Hodně.

Prosinec 2012
Sice jím paleo, ale jím i nepaleo a hodně čokolády. Přibrala jsem zase ty tři kila zpátky, no. Hrozně jsem se spálila o topení. Cvičím prvních 10 dní 30 day shred, dalších 10 dní mi přijde hloupých, vymýšlím trošku zlepšený cvičení prvních deseti dní. Vánoční párty u Lůcy doma, v jednu ráno zvracím vanilkovu vodku a nemůžu skoro chodit. Jenom žeru a říkám si, co a jak bude s Adamem nebo nebude a doufám, že bude na letišti a že si ještě promluvíme. Adam na letišti nebyl, jsem pár dní tělo bez duše, nešla jsem ani na jednu párty, slíbila jsem všem lidem jak všude půjdu, ale jen jsem ležela a spala a nevěděla jsem prostě, co je nejlepší. Hrála jsem si s novým králíkem, balila jsem dárky, byla jsem v Brně u Zmetka na dalším tetování, který jsem hrozně dlouho chtěla a těšila jsem se na něj. Potom jsem měla alergickou reakci asi na červenou barvu (a to jí tam mám úplné minimum!), musela jsem i na pohotovost jednu noc, aby mi píchli injekci. Jedla jsem poctivý český jídla od mamky a babičky. Samý řízky a vepřo knedlo zelo, špenát, bramborový knedlíky a králíky. Blížily se hory, kde jsem měla vidět Adama a bylo mi z toho fakt zle, že tam musím bejt. Půjčila jsem si lyže a zkoušela jsem jezdit s partou, sice 20x pomaleji, ale lepší, než čekat v chatě :) Nakonec jsme se k sobě s Adamem chovali úplně nejlíp, jak jsme mohli, hrozně se mi ulevilo od všeho, co blbýho jsme si řekli respektive co já jsem posrala. Úplně jsme si ty hory užili, Adam na mě sem tam počkal na svahu, byla sranda a fakt to bylo super. (Článek o horách určitě bude, až bude materiál :))

Takže zase jeden rok utekl a teďka jsme v čínském roce hada, šestém světě Májů a protože se drak kamarádí s hadem úplně nejvíc, tak věřím, že ač do toho roku jdu zase single tak ten rok bude úplně super, jako byl rok 2012.

Mám 5 věcí, který bych v tomhle roce chtěla fakt dodržet:
1) Jíst paleo
2) Běhat
3) Říkat to, co si doopravdy myslím, aby mě potom nemuselo mrzet, že jsem řekla blbost. Hrozně jsem na to zase doplatila, fakt
4) Neočekávat
5) Kreslit, malovat, tvořit

Taky mám na rok 2013 dvě možnosti budoucnosti. A dokonce vám je povím. Chtěla bych v dubnu skončit u rodiny, protože tam budu rok. Pokud mě nechají do června, zůstala bych do června, ale nevím prostě ještě. Už teďka jsem zaregistrovaná v agentuře, co zprostředkovává au-pair pobyty v AMERICE :) Pokud mi vyjde fakt místo, kde bych chtěla žít, nejlépe Florida a fakt dobrá rodina, se kterou si budu na Skype rozumnět a bude to sympatický, tak vám budu někdy v roce 2013 postovat z Ameriky! Pokud by byl někde zádrhel, špatný místo, divný rodiny na pohovorech na Skype, tak pokud nenajdu nic slušnýho v Londýně (nechci asi dělat uklízečku někde) na pár měsíců ještě kvůli penězům, tak možná HELLO PRAGUE :)

Doufám, že i vy jste měli dobrý rok a že i tenhle bude fajn. Pojďte mě zase povzbudit do komentářů, protože loni vám to ohromně vyšlo! Fakt díky všem věrným i nevěrným čtenářům, je fajn mít pro koho psát!

Natálije

You Might Also Like

30 komentářů

  • Reply skalain 02/01/2013 at 16:29

    Muzu se zeptat, co si mela s tou nohou a jak si to vyresila? Ja ted taky vubec nemuzu behat, jsem z toho nestastna.
    A kde mas presne to tetovani? To je lytko?
    Jinak ten rok fakt hrozne utekl, ted to vidim na tom tvem shrnuti, protoze jsem to cetla cely rok, clovek ma fakt pocit, ze si se prestehovala do UK pred mesicem…
    Hodne stesti do noveho roku <3

  • Reply Adelka 02/01/2013 at 16:38

    Ja mam z tebe ohromnou radost! Presne jsem vedela, ze 2012 musi vyjit nejak bozsky! I kdyz tam bylo sem tam par zadrhelu, tak ses proste strasne osamostatnila a hrozne jsi psychicky vyspela podle me.
    Libi se mi, jak to vsechno beres realisticky, takze je jasny, ze tenhle rok bude jeste mnohem lepsi! Budu drzet vsechny palce, i na nohou! <3

  • Reply puffin 02/01/2013 at 16:38

    Já mám dojem, že tobě vyjde cokoliv si usmyslíš, takže ať už to bude cokoliv, tak přeju hodně odvahy. Happy 2013! ;)

  • Reply Bárb 02/01/2013 at 16:41

    Přečteno, do konce. :)
    A víš že já tak nějak všechno vím a nic tajného mi tam nepřijde? ;)
    Jsem ráda, že jste to s A. nějak vyřešili (ač přátelsky a stále single) a moc ti přeju tu Ameriku.
    Na dvojku z tvého předsevzetí se už strašně těším, my jdem snad už o víkendu! ;)

    A ještě bych ti tam doplnila:
    6) fotit a dávat hodně fotek všude
    7) nosit ty šaty, co prodáváš na Plurku

    XD

    B.

  • Reply pól 02/01/2013 at 16:45

    závěsy nad topením jsou zlo! ;D
    (text přečtu až během odpolední směny) ;D

  • Reply ai. 02/01/2013 at 17:21

    hrozně moc ti přeju obě možnosti :-)

  • Reply lucka 02/01/2013 at 20:07

    Natálko, ať tě život zavane kamkoliv, přeju ti jen to nejlepší, ať se ti moc daří a ať pořád píšeš nejlepší český blog!! :) jsi skvělá a tetování jsou nádherný. ten nápis je na boku pod žebrama? nebo co to je za část těla? :D

  • Reply Sparkle 02/01/2013 at 20:17

    No máš za sebou velmi nabitý rok, jen co je pravda:)Ameriku bych ti moc přála, na Floridu letím v únoru na dovču :P :)
    Přeju ti, aby ti všechno vyšlo! :)

  • Reply Delfa 02/01/2013 at 20:52

    tak premyslim, jestli ti poprat at vyjde „hello Amerika“ nebo „hello Praha“:D:D:D:D rada bych te mela co nejbliz, ale prosta Amici jsou Amici a k tomu jeste Floridka…cece…chci min. pohled jasny?:D
    At ti vse vyhazi Natalusko!!!!

  • Reply market 02/01/2013 at 22:35

    Amerikaaa!:-) Hustý! :-DD vůbec nechápu, jaktože to tak rychle utíká, ja si to uplne pamatuju, vsechno co sem pises! preju ti hodne stesti do novyho roku a at je jeste lepsi nez ten minulej:-)

  • Reply Athelas 02/01/2013 at 23:59

    Vsak ono to bude dobre. Po kazdem roce je clovek zkusenejsi a zkusenejsi, tudiz je vetsi sance, ze bude opakovat mnohem mene chyb a tak… Ono to bude dobre uvidis. A popravde, nikdy bych nerekla, ze by sis nechala vytetovat lebku :) zrovna ty.. Ale rozumim tomu, tohle ma uplne krasnej smysl :) diky za tvuj blog. Nejlepsi blog!

  • Reply Majda 03/01/2013 at 04:16

    http://www.facebook.com/groups/czech.slovak.aupairs/
    Pridej se tady do ty skupiny na fb:) Jsme tam holky aupairky co uz jsme v USA nebo holky co se chystaji/rozhoduji/prihlasuji:)Jinak hodne stesti v novem roce!

  • Reply Quanti 03/01/2013 at 10:03

    natálije hele nemám na tebe čas vůbec XD ale tohle jsem si přečetla a good luck jako, Amerika je fajn. Zdar Q

  • Reply lucienda 03/01/2013 at 12:37

    podle mojí hostmámy seš absolutní cvok s lebkou na stehně :DDD

    všechno zlý k něčemu dobrý, Amerika je na řadě!

  • Reply Spencie 03/01/2013 at 12:47

    Já prostě stejně zase nevěřím, žeš do tý Anglie odletěla, furt ne XDD
    A TOMU TETOVÁNÍ UŽ VUBEC NE!!! XDDDD
    A jestli fakt odjedeš do Ameriky, tak už na to začnu brát nějaký prášky, protože tomu taky věřit nebudu XDDD

  • Reply Markéta 03/01/2013 at 15:49

    Ahoj, tvůj blog jsem objevila teprve nedávno, a hned jsem sjela snad všechny články za poslední dobu, tvoje články mě prostě hrozně baví!:)
    Ať se ti daří všechno, co plánuješ, a těším se na ty posty z Ameriky :))

  • Reply Kika 03/01/2013 at 17:27

    No tyyjoo, Amerika! Tak to jsou nejvíc boží plány! Přeju moc moc štěstí aby všecko vyšlo jak si přeješ :)
    A stále tak boží články, díky ti, že mám co číst! :D

  • Reply Vendy 03/01/2013 at 20:36

    Natáličko ty máš 2 nový tetování a já to nevím :O No jo jsem tě neviděla dlouho nahatou :DDDDD Krásná pání přeju ti at ti tenhle rok vyjde a jsi hlavně zdravá a šťastná! Co já bych jednoznačně chtěla v roce 2013 dodržet je, že bych tě chtěla konečně zase vidět. :* <3

  • Reply Michelle 03/01/2013 at 23:12

    Četla jsem s napětím a radostí :-). To první tetování je super! Do letošního roku Ti přeju mnoho dalších zážitků, zkušeností a aby byl ještě lepší než ten letošní! A za rok snad zhodnocení roku z Floridy;-)

  • Reply miriabel 04/01/2013 at 10:22

    Nemuzete to dat s A. jeste dohromady? Byli jste hrozne krasny par!!:) a i ty nejhorsi poznamky se daji vzit zpet, vzdyt jsou to v podstate jen reci, ktere jsme mohli myslet jinak, nez byly pochopeny….
    Moc bych ti/vam to prala :)

  • Reply Jane 04/01/2013 at 10:55

    Mám pocit, že jsme věděli skoro vše? Líbí se mi, že by ses do té Prahy přece jen dostala oklikou? :) Jinak se mi strašně líbí, jak si dáváš větší a akčnější cíle, osobně jsem z Ameriky nebyla tak nadšená, jak všichni ostatní, ale jestli je to fakt to, co chceš, tak směle za tím! Běž pořád dál a výš! <3

  • Reply cassidy 04/01/2013 at 14:52

    To strašně letí! Taky mi to všechno přijde strašně nedávno. Jak jsem tě za ten rok, co jsi v UK, viděla víckrát, než za všechny ty předtím dohromady, tak ještě víc :D Mám ráda to první tetování :)Ale takovej pěknej rok, ne? :) Však byl tvuj taky.

  • Reply Nat 04/01/2013 at 19:21

    • Skalain, no nic jsem mevyřešila a nevím, co jsem měla, ale já myslím, že zánět jsem měla prostě, ale doktor nebyl schopnej mi to opíchnout ničím, i když jsem mu říkala, že v ČR by mi to opíchli… tak uvidíme jak to bude teďka. Ty pako! Nevidíš KALHOTKY? XDDDD Na lýtko si nikdy nedám nic, by bylo vidět v sukni. Uteklo hrozně, díky a tobě taky, ať vyjdou plány na 2013 :)

    • Adelka, díks! Vyšel, no! Psychicky já nikdy nevyspěju viz. fotky z hor, kde žereme kočku s Tomášem XDDDDDDDDDDDD. Už beru no, nechápu, co jsem ve 2011 dělala jako.

    • puffin, No už musí :( Tobě taky puffinku!

    • Bárb, nojo, tak ty víš, žejo :) Museli jsme to už vyřešit, furt to bylo takový blbý, jsem fakt ráda, že jsme v určitým bodě a ne neurčitým. Amerika se uvidí, dneska se to zase trošku pohlo. Já nemám čím fotit pěkný fotky ale prostě. Bavilo by mě to, ale nemám fakt prostě něco, čím by mě bavilo fotit a upravovat a tak. Šaty never… :)

    • pól, Mají všude snad angličani ale.

    • ai., děkuju :)

    • lucka, díky díky. „Nejlepší český blog“ je trošku přehnaný, né? :) díky, jasně, bok/žebra. Nahoře je fakt dobře vidět podprsenka, naschvál, pro představu místa.

    • Sparkle, nabitý rok bych chtěla letos! Díky, tak mi pak řekneš, jaký to tam je, třeba mám zkreslený představy. AŤ ti taky všechno vyjde :)

    • Delfa, přesně jsem ale říkala, že jestli jednou půjdu do Prahy, že jako doufám, že bude hrozně moc společných akcí minimálně 2x týdně! I kdybysme šli jen do kina a takhle!

    • Market, no, hodně hustý XDDD Utíká to hrozně.

    • Athelas, Je no :) Hele seš asi stopadesátá co by to do mě neřekla, ale já pořád nechápu proč NE XDDD Já bych se na to zas hrozně tipla XDDDDDDD Já díky že mě čtete jinak bych nepsala, protože by mě to hrozně nebavilo!

    • Majda, HA! Díky! :) Jdu tam!

    • Quanti, TAK FUJ ALE

    • lucienda, I PODLE MOJÍ XDDDDDDDDDDD a to neví, že tam mám lebku XDDDDD NAPLNO OD ZAČÁTKU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • Spencie, VOLE JA TAKY NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD Myslela jsem si že chcípnu v klubu s Pájou, Doktorem a Mařenou!

    • Markéta, objev roku :D díky :)

    • Kika, no taky jsem excited!

    • Vendy, no sereš mě, měla jsem auto a ty máš nový číslo a byla jsem nachystaná do Úpice úplně hrozně to odpoledne. Musíme se vidět. Jako tak přijeď do Londýna na víkend žejo. Letenka za 2k sem a zpět…

    • Michelle, Díky :)

    • miriabel, no.. nemůžeme už :) Díky :) Já jsem kretén no a Adam byl velmi rychlý a fakt to nejde dát zpátky nijak :)

    • Jane, já chci surfovat, já budu nadšená! :)

    • Cassidečka Sekvojová, přesně ale XDDDD Jsi mě viděla nejvíc nejdýl ze všech, jako, však se můžeme vidět furt, společný akce máme nejlepší a jsem pro všechny budoucí, ať jsou kdykoli a kdekoli, budu se snažit se zúčastnit jakkoli :D Pěknej byl!

  • Reply Kristýna 05/01/2013 at 15:15

    Měla jsem rozbitej noťas a mezitím přibylo tolik nových článků! juch :D Teď jsem je všechny přečetla. Do novýho roku ti přeju jenom to nejlepší, zasloužíš si to :)
    To s tím Adamem mě mrzí, byli jste spolu krásní :( :), tak přeju pevný nervi :)

  • Reply Jo 06/01/2013 at 01:39

    Nový tetování je bomba! To snad za tu alergii i stálo, ne :D Bolely tě ty žebra? Já myslela, že to nedám a uteču uprostřed! Přeju all the best do novýho roku, ať je minimálně tak dobrej, jako ten tvuj minulej a nepřestávej s blogovánim! Jo a kdybys někdy náhodou měla cestu do Londýna, vim, kde maj nejlepší Bubble tea ;)

  • Reply katie 09/01/2013 at 16:38

    3) Říkat to, co si doopravdy myslím, aby mě potom nemuselo mrzet, že jsem řekla blbost. Hrozně jsem na to zase doplatila, fakt

    To si zapíšu i já. Dělám to samý.

    Fandím ti a doufám,že máš pravdu s tím rokem hada!:)

  • Reply skalain 09/01/2013 at 18:22

    Prave mi prislo divny, ze mas nejaky leginy pro pipinky xDDDD ale jako koukni se na tu fotku neni to uplne straight forward

  • Reply terka 09/01/2013 at 22:54

    kéra vypadá super nejlíp:XD a chci happy-end s Adamem;) seš skvělá, máš můj obdiv, Praha i USA znějí skvěle:)

  • Reply Nat 10/01/2013 at 16:36

    >> no vidis, snad jsem te potesila :)

    >> katie, zatim mi to jde uplne. vyklopila jsem fakt vsem co si myslim a co chci! :) zadny cekani, ocekavani!

    >> skalain, vole! nevim! to jsou jasny kalhotky proste a jasny stehno!:D

    >> terka, diky, miluju to! Adam uz ma jinej happy end :) nejde to, nebudeme spolu, nikdy, je to tak nejlepsi :) uz jsem k USA skepticka, nemam moc cas a naladu napsat clanek tedka, ale na USA to nevidim moc uz. nicmene… pribyl novy napad :)))

  • Reply sumiko 10/01/2013 at 17:03

    The Kooks <3 A já jsem had, tak se taky můžeme kamarádit! :D A tenhle rok bude nejlepší, i když to tak zatím nevypadá, tak určitě bude! Držím palce :)

  • Leave a Reply