Life & Stories

Tattoo allergic reaction<33

26/12/2012

Ano. To bych nebyla prostě já, abych neměla alergickou reakci na tetování. Nebo zánětlivou. Sami nevědí. Alergická reakce na některou z barev tetování (po radách potetovaných a hledání na mistroj gůgloj pravděpodobně na červenou!) není sranda. V pondělí mě začala noha pálit, úplně jsem měla horský stehno nehorázným způsobem, trochu napuchlé a šíleně červené okolo. Říkala jsem si, že to je normální. První velký barevný tetování, tak si to kůže prostě nedává, že to má každej. V úterý večer jsem se probudila odpoledne a nedalo se to vydržet. No, musela jsem ject po osmé večer na pohotovost, nedalo se nic dělat. Na pohotovosti nikdo nebyl (?!) tak jela interna a jipka. Mladá doktorka, dvě sestřičky zcela bez zkušeností s tímhle problémem. Musely volat na chirurgii a takhle okolo, co se mnou. Nakonec mi řekly, že ještě s nikým tam nebyla taková sranda jako se mnou a ať přijdu zas XDDDDDDDD

Na interně, co zaskakovala za pohotovost mi píchli injekci proti alergii a proti zánětu a na chirurgii mi píchli preventivně i tetanovku, protože jsem ji stejně měla naposled píchnutou v roce 2002 (ti kojoti nemají prostě žádný záznam, si to musím chudák pamatovat XDDDD). A jsem na antibiotikách.

Popravdě jsem se tam trošku bála ject, že mě seřvou že mi to patří, když si nechávám dělat tetování. Většinou pro to lidi nemají moc pochopení a vůbec ne v nemocnici a vůbec ne starší doktoři, ale včera jsem byla v rukou mladého kolektivu s celým potetovaným zdravotním bratrem, který ale bohužel odjel hnedka a nemohl nám poradit, takže byla fakt sranda a všichni to vzali zcela vážně bez nějakých výčitek typu a slečno víte jak budete vypadat za 40 let?

Ráno to bylo už mnohem lepší.

Třeva vám takhle informace pomůže, kdybyste se s tím taky někdy setkali, tak neváhejte s tím jít i druhý den, budete mít dřív klid a kůže taky. Dostanete injekce, antibiotika a můžete žít dál v klidu a míru a mít radost z tetování :)

Takhle vypdal náš stromeček a dárky. Ty obří jsou pro strýce (deka a polštář). A takovejhle sex oběd jsem měla u babičky, u který jsem celý 4 roky nemohla sníst nic kvůli cestě zpátky a vždycky jsem to jedla až doma. OLÁ! Po čtyřech letech jsem si to mohla dát u ní bez strachu z cesty zpátky<333

Mám mít nohu v klidu a studenu. Dostala jsem k Vánocům knížku a už jsem v půlce prostě a pořád ji dávám od sebe pryč, abych to neměla přečtený za dva dny, ale šetřila si ji, hrozný. A to jsem ji původně chtěla číst na letišti a v letadle.

Je půl dvanáctý, držím prostestní hladovku a už bych si dala aspoň polívku. Utíká to. Za chviličku zase do Anglie.

You Might Also Like

13 komentářů

  • Reply Elilína 26/12/2012 at 11:32

    Ten oběd prostě! babička umí…
    Kvůli tobě mám teďka strach, že takovou reakci dostanu taky, nejlíp po cestě busem z Prahy do Berlína :D

  • Reply elis 26/12/2012 at 12:40

    „Dostanete injekce, antibiotika a můžete žít dál v klidu a míru a mít radost z tetování“ :DDD … tak ať se to dobře zahojí :)

  • Reply Nika Chic 26/12/2012 at 13:01

    Bych se bála, až půjdeš na opravu…si o tom radši něco nastuduj.

  • Reply Jane 26/12/2012 at 13:27

    Souhlas s Nikou, jsem ráda, že jsi už oukej. Kdy letíš zpět do UK?

  • Reply Jo 26/12/2012 at 16:51

    Muj pritel ma alergii na odstiny hnedy. Trvalo par kerek, nez jsme prisli na to, kde je zakopanej pes. Takze nejsi sama ;) doufam, ze se pochlubis!

  • Reply Nat 26/12/2012 at 16:56

    Elilín, budes v poho, to ma jen par lidi a musim to byt ja:)

    elis, diky:)

    Nika Chic, snad nepujdu, jeste nic nevypadlo a taky jsem mela spesl hojici proces s obalem, nakonec nebyly strupy, ale jen takova vrstvicka se loupala. snad ne no. kdyby jo, tak to proste budu muset podstoupit znovu:/

    Jane, tretiho:)

    Jo, hele a taky musel jit do nemocnice na injekci a tak? jak to dela on?:)

    all, KOUKAM ZE JSEM NAPSALA HORSKY MISTO HORKY, Ze bych se nakonec taky tesila? XDDDDDDDDDDDDD

  • Reply Kristýna 26/12/2012 at 19:32

    Ať se ti ta noha rychle uzdraví! :) Stromeček krásnej, knížky jsem dostala u babičky a světě div se, taky jsem je tam zapomněla, takže pro ně budu muset někdy zajet :D

  • Reply Jo 27/12/2012 at 00:18

    k doktorovi vůbec nešel, nejdřív jsme mysleli, že je to reakce na speciální mazání na tetování a myslim, že to rozlousk až tatér snad při druhý kérce s hnědou barvou, že občas na ní bejvaj reakce, zkoušel pak i jinej odstín, mám pocit, že i značku a dopadlo to stejně. Neměl teda tak velkou reakci jako ty a v pohodě se to zahojilo, bez následků, ale hnědý se teď vyhejbá. Zdá se to jednoduchý, jednodušší, než, v tvym případě, s červenou, ale hnědá je pěkná potvora, co se vždycky někde najde :D

  • Reply nat 27/12/2012 at 07:21

    Kristýna, no to je pech, no:) uz je to mnohem lepsi, dneska jdu na kontrolu:)

    Jo, tyjo ja jsem fakt uz musela k doktorovi, ze se ro fakt nedalo vydrzet. je mozny, ze to mam i na hnedou! nikdo nevi na jakou a hnedy tam mam taky dost. a fialovy.. no strasny. nejhorsi je ze kdyz neco chces vytetovat, tak ty barvy proste nevymenis:( nejde to mit jinou barvu, kdyz neco chces:( bojim se, ze to budi muset podstupovat zase. pozdravuj ho aspon, ze není sám:)

  • Reply A. 29/12/2012 at 18:43

    Týjo, tak snad budeš brzo v pořádku. Jinak jste měli pěkný stromek a ten oběd bych si teď dala!

  • Reply Drea 30/12/2012 at 09:35

    Já to chci viděééét :))))

  • Reply snbbibi 30/12/2012 at 12:17

    Natálko, ať jste brzy fit a nožka nebudí žádné známky infekce či zánětu. Já jsem jiná vyjímka, tělo mi nebralo černou barvu, ale bylo to jistě jen značkou a místním studiem. Co jsem byla v Praze, mám tam podobné barevné složení jako vy, tetováno v krutopřísném vedru v červenci zahojeno parádně a barvičky drží.
    Přeji Vám mnoho úspěchů v nadcházejícím roce 2013

  • Reply Petitka 02/01/2013 at 13:42

    Jít pod jehlu a pak chytnout alergickou reakci musí být fakt pecka. Vlastně jsem nikdy nepřemýšlela nad tím, že by se mi to v budoucnu mohlo stát.

    Oběd u babičky je klasika, vždycky dobrý, ale spíš skvělý.
    Vlastně obědy u babičky jsou jako pizza. Když se povedou, je to boží. Když se nepovedou, tak je to pořád dobrý. :D

    Ať se ti daří v roce 2013 a přežiješ ho bez alergických reakcí a ve štěstí :)

  • Leave a Reply