Life & Stories, Moleskine

Vánoce jsou Kofola!

24/12/2012

I loni jsem vám napsala o Vánocích! Takže si to letos zopakujeme. Dárků mám letos o hodně víc, uvidíte níže. Vlastně jsem měla dárků skoro víc než polovinu kufru a kufr mám fakt jeden z těch největších, co existují. Nevím, s čím pojedu zpátky jako. Co poslední dny dělám, už jsem psala, že nic. Ležím doma na posteli, poslouchám hrozný písničky, sem tam začnu hystericky brečet a pak většinou usnu. Slíbila jsem Lůce že s ní půjdu na všechny párty od středy do dneška a nebyla jsem ani na jedný. Jedinej můj výkuk ven bylo Brno, kde jsme byly stejně zavřený 5 hodin u Zmetka v salonu a pak jsme sprintovaly skoro ze Svoboďáku na autobus. Jestli nás někdo z vás viděl, tak jste lucky, protože jsme byly jak blesk, museli jste nás vidět rozmazaně XDDDDDD

Prostě jsem vám jen asi chtěla popřát všem příjemný Vánoce, abyste si to užili, abyste dostali co jste chtěli a byli v pohodě. Jedli, co hrdlo ráčí a pak, aby vám bylo blbě jak mně bude<333 Na Silvestra prosímvás neblbněte s pyrotechnikou, nesnáším to! A pijte hodně Kofoly! :)

Troška z Brna. Hojí se mi to, hrozně to bolí, nemůžu spát, ale stejně jsem nejvíc nadšená z toho prostě. Tak mě napadá, že jsem vám loni psala, když jsem přijela z Brna, že vám to minulé ukážu, až se zahojí a pak jsem na to zapomněla. Jsem hroznej neukazovač… ^.^

Sníh, fotka z okna mýho pokoje. Soused tam vyhazuje sníh. A dárky zabalené, připravené!

Svůj pokoj si užívám víc, než jsem původně chtěla a jím boží jídla. Neodolala jsem jednomu knedlíku! Mohla bych jíst králíky každej tejden, fakt.

Dneska jsem prasácky snídala dva utopence. A to dokonce před chvílí. K obědu bude ještě králík, takže snad poprvé v životě nebudu mít klobásu a chleba, kterej bych si stejně nedala. Potom bude dlouhý odpoledne, kdy si musím poklidit pokoj trochu a tak a pak nastane večer, na kterej se hrozně těším, protože jsem mamce koupila dárek, kterej asi hodně chce, doufám. Pak se opijeme keltským sladkým vínem a já konečně pravděpodobně, pokud mě zas nepřepadne hysterický pláč zamilovanosti, půjdu na jedno s Lůcou.

You Might Also Like

10 komentářů

  • Reply katie 24/12/2012 at 13:54

    ja jsem taky hrozny neukazovac :D

    a těch barviček! to bude hustýý

    p.s.ty dárečky máš krásně zabalené :))

  • Reply terka 24/12/2012 at 15:00

    „neukazova“ mě hrozně rozesmál:XDDD a jinak bych zvopákla všechno, co napsala Katie přede mnou:) tak snad jen méně slz a krásné Vánoce;)

  • Reply Jane 24/12/2012 at 15:08

    Králíky taky miluju, protože jsou mi vzácný! Krásný Vánoce! <3

  • Reply elis 24/12/2012 at 16:13

    si ještě vzpomínám, jak jsi slavila chanuku nebo co to bylo! :D tak přeju krásný svátky :)))

  • Reply A. 24/12/2012 at 16:33

    To je ale dárků! To se někdo bude mít :-))) Jinak jsem zvědavá na to tetování :-)

  • Reply A. 24/12/2012 at 16:33

    To je ale dárků! To se někdo bude mít :-))) Jinak jsem zvědavá na to tetování :-)

  • Reply Kristýna 24/12/2012 at 18:15

    Veselý Vánoce :)) Chci vidět tetovačku! Co nejdřív (i tu předchozí) :)

  • Reply Páája 24/12/2012 at 21:25

    jééé..ukaž tetováání :) jinak šťastný a veselý vánoce:))

  • Reply market 25/12/2012 at 09:31

    kralika nesnasim!!:-D mame ho každej den skoro, pripadam si jak ve Slunce, seno :-D hlavne ukaz to tetovani a uzij si Vánoce v čechách:-))

  • Reply Athelas 25/12/2012 at 23:29

    kralik <3 a zmetek je nejakej muznejsi nez co si ho pamatuju :O

  • Leave a Reply