Moleskine, United Kingdom Life

Le latté

21/10/2012

Tak. Jsem to dneska po detoxikaci udělala a dala jsem si malý sojový latté v Costě! Co vám budu povídat, orgasmus. Vzhledem k tomu, že na paleo není tohle taky úplně super, nechci pít latté, různé kávy, čaje úplně denně, ale dneska jsem prostě musela. Vůbec nic mi po tom nebylo. Prošly jsme si s Lůcou snad půlku centra Andoveru, omylem jsme si koupily nějaký věci, potkaly jsme Halloweenskou dekoraci, já jsem sehnala nejlepší vanilkovou svíčku ever. Taky jsem dneska vyhodila (nebo spíš Lůca vyhodila, neměla jsem moc to srdce…) svoje domácí a „na ven“ boty z Primarku a nahradila jsem je růžovýma keckama ze sportovek, protože byly v 80% slevě, tak doufám, že budou o něco kvalitnější! Mám hroznej bordel v pokoji, všude se mi válej hadry a musím to zejtra už uklidit nebo se zblázním.

Odpoledne jsme asi dvě hodiny seděly u mě v pokoji na zemi s ovocným čajem a povídaly jsme si, když jsem se najednou dozvěděla úplně náhodou hroznou informaci. Asi před čtyřmi lety se stala v Trutnově nehoda, kdy uhořel v autě mladej kluk. Jsem se nikdy nezajímala o to, kdo to byl. Tak už vím. Můj bývalý spoluhráč curlingu. Nevěřila jsem tomu vůbec a hrozně jsem čuměla, že to byl zrovna David prostě. Hrozný.

Jsem nějaká unavená a čeká mě zas pondělní maraton, stihnout odvízt děcka obě včas do školy. Zase skoro až dolů k Southamptonu a pak rovnou k Tammy. Což mi připomíná, co se mi stalo včera ještě večer na babysittingu. Nebo spíš ráno. Okolo jedný ráno slyším Attieho, jak kašle. Tak říkám že ok, ani jsem nešla nahoru, pak bylo ticho, že asi kašlal ze spaní. Za 5 minut kašlal fakt divně, tak jsem tam letěla a miminko úplně chudák celý poblitý. Všude prostě vyblitý mlíko, celej byl mokrej od toho a furt zvracel. Jsem nevěděla vůbec, co mám dělat, tak jsem ho dala aspoň do sedu, aby byl v pohodě, protože on se úplně dusil blitkama :( Když dozvracel, tak jsem ho vzala dolů ke mně a chtěla jsem ho převlíknout do čistýho a suchýho, jenže on chudk začal zase.. Držela jsem ho na sobě v sedě, dala na sebe plínky a vytvořila jsem mu naprosto úžasnou atmosféru pro zvracení s fajn polohou. Opakovalo se to ještě pak jednou asi o půl druhý. Chudinka malej. Pak jsem ho dlouho držela, usnul na mně. Po druhý hodině přijeli rodiče a hrozně mi děkovali, že jsem to takhle zvládla. No.

Moji dva noví mrtví přátelé<333

Latté! Latté! S Lucy v obuvi se tajně fotíme, aby nás nikdo neviděl.

Vanilková svíčka, White Musk Sun Glow, tělové máslo, nový domácí boty, který ukážu někdy příště, protože jsem trošku zapomněla :)

Protože mě včera bylo hrozně málo.

You Might Also Like

8 komentářů

  • Reply p. 21/10/2012 at 22:37

    uaaa, na ty fotce dole vlevo hrozne silhas, nebo mas krive oci, whatever, nemuzu se na to koukat :DD

  • Reply consuelle 22/10/2012 at 06:02

    hej jakok natálo ty vlasy jsou super!

  • Reply Elilína 22/10/2012 at 12:23

    To je úplně nejhorší, když děti blijou ve spaní a ty nevíš, jak jim pomoct :(

  • Reply nat 22/10/2012 at 13:45

    p, ty sis nikdy nevsimla ze to mam na vic fotkach? to tak mam a nic s tom nenadelam zejo XDDDDDDDDD

    cons, NE!!!!!!!!!!!!!!!! nenavidim meliry!!!!!! XDDDDD

    elilína, jj!:(

  • Reply Jane 22/10/2012 at 16:44

    Slevy v TBS jsou nejlepší! :)
    A s tím malým, uff teda, ale zase budeš skvělá máma, takový trénink!

  • Reply Lusy 22/10/2012 at 17:34

    Tak to máš můj obdiv, tohle bych nedala. Blila bych taky :DD

  • Reply Athelas 25/10/2012 at 07:23

    a on ten malej něco snědl, co mu nesedlo, nebo to se nezjistilo, co ho tak obracelo?
    a meliry nejsou vubec poznat!

  • Reply Nat 25/10/2012 at 14:04

    • Jane, jj <3 přesně ale, úplně mám trénink :)

    • Lusy, co naděláš jako :D

    • Athelas, střevní chřipka. Už jsem měla též <333

  • Leave a Reply