Inspiration & Fashion, Recenze, United Kingdom Life

Přehlídka mých oblíbených parfémů

18/10/2012

Dneska jsem se rozhodla, že sepíšu svoje oblíbený parfémy. Možná proto, že jsem našla jasný parfém číslo jedna, který bohužel nevlastním ze dvou důvodů a z jednoho bych ho vlastnit mohla. Uvidíme :)

Jsem milovníkem sladších parfémů, spíš květinových. Dřevitý kořeněný vůně si myslím, že se na mě vůbec nehodí a nikdy jsem ani žádnou takovou neměla a asi ani nechci. Jediný parfém, který nebyl úplně takový byl asi Hugo Boss Orange, ale ten jsem dokázala nosit jen přes zimu.

Lancome Miracle So Magic
… je jeden z mých úplně nejvíc nejzamilovanějších, takže je velkým překvapením, že jsem ho asi rok a půl, možná dva roky vůbec neměla doma! Je to hrozná srdcovka a asi vždycky bude. Když nad tím tak přemýšlím, tak vlastně nevím, proč jeden, aspoň 30ml nevlastním!

Oriflame Embrace
Budete se možná divit. Měla jsem jich za život asi okolo deseti a mám jeden zrovna na cestě ke mně a druhý do ČR. V katalogu je standardně za 599 CZK a já jsem vždycky koupila někde z Aukra za 159 CZK flakon. Je to jen toaletka, ale je boží. Skoro na nikom nevoní tak dobře, jako na mně. Pamatuju si, jak si ho koupila Terka K. a úplně jí to páchlo a na ní páchnul. Dala mi ho. Druhý den ve škole mí říkala, co to mám za boží parfém… XDDDD Možná Embrace miluje jenom mě<333

Guess – Guess
Měla jsem jen jednou a taky nevím proč. Další z oblíbených parfémů, není drahý, je velký a součástí obsahu je krásný růžový sáček na parfém, který je využitelný na brýle! :)

Hugo Boss – Orange
Bych nazvala mým zimním parfémem, který mít letos asi nebudu. Měla jsem jeden, vydržel mi myslím dvě nebo tři zimy, protože je pro mě jinak nepoužitelný. Prostě z něj cítím zimu. Určitě to máte taky tak, že nemůžete používat některé parfémy v létě nebo naopak v zimě.

Chloé – Chloé
Jeden z nejoblíbenějších parfémů všech lidí snad. Magnet na muže. Musím vám říct, měla jsem největší balení, už skoro nemám, taky lepší pro mě na zimu, podzim. V létě je to takový masakr, ale používala jsem ho. Mám takový nebhlahý pocit, že se mi momentálně trošku přečuchal a že ho rok, dva zase nechci.

Lancome – Miracle
Je bráška Miracle So Magic, bez toho Magic ocásku :) Vůně jsou si dost podobné, měla jsem obě naráz a střídala jsem je podle nálady vždycky.

Narciso Rodrigues
A teďka se dostáváme k největší brutalitě na světě. Momentálně pro mě není HEZČÍ a LEPŠÍ vůně na světě. Bohužel jsem ho nikdy nevlastnila a ani teďka ho nemám, protože jak jsem už psala, mám dva důvody ho nemít a jen jeden ho mít. Fakt přísahám, že mi NIKDY NIKDY NIKDY nic tak moc nevonělo jako tenhle parfém! Je to naprostá sex neuvěřitelnost světa… první důvod proč ho nemít je, že ho používá Tammy. Což by tak nevadilo ani, protože se s ní stejně o víkendu nestýkám, mohla bych ho používat jen na víkend, když mám volno a vyrážím do světa. Druhá věc je, že nevím, jestli si ho můžu ve 24 letech dovolit. Nevím proč, ale zavání třicítkou. Jak kdy. Někdy si říkám jo a někdy ne. Možná prostě by byl vhodnější za tři, čtyři roky až. NEVÍM PROSTĚ XDDDDDDDDDDD. A důvod proč si ho pořídit? Další NAPROSTÁ ZIMNÍ vůně. Je hrozně silný, v létě mu říkám asi stop. No prostě… zamilovala jsem se. Hodně.

To byla moje přehlídka. Ještě se mi líbil Versace – Bright Crystal, ale byl mi k zblití zhunesý tou černou pičou z O2. Vzpomněla bych si asi ještě na pár, ale tohle jsou favoriti. Kdyby se někomu chtělo, ráda uvidím vaši přehlídku parfémů. Lidi jsou zvědaví a mně by se asi líbilo vidět, co máte rády vy. A klidně mi píchněte odkaz do komentářů na vás, protože co mi kdo nedá pod nos, tam se nedostanu prostě nikdy.

You Might Also Like

11 komentářů

  • Reply ifa 18/10/2012 at 11:52

    taky mám rozdělený vůně léto x zima, v zimě mám ráda těžší vůně jako Thierry Mugler – Angel, nebo Chopard – Wish a v létě zas něco citrusovýho, svěžího…

    doma mám teď malý balení Lancome – Miracle, voní pěkně, ale asi bych se k ní nevracela.. Chloe mi voní, ale věřím že se přečuchá.. já si takhle přečuchala Diora – Miss Cherie..

    zbytek seznamu nevím jak voní, ale chtěla bych lancome – hypnose.. jen ta cena :D

  • Reply Nat 18/10/2012 at 12:12

    • ifa, Hypnose mi nevoní, to je úplně mimo mě ta vůně. Ale kdybys chtěla něco mezi Miracle a Hypnose, tak MIRACLE FOREVER je vůně, která je mezi nima :)

  • Reply Jane 18/10/2012 at 12:15

    Díky za inspiraci, já nikdy nevím k čemu nejdřív čuchat v parfumérce. :) Ale máloco mi voní. Pořád hledám „tu svoji“ vůni. Ach jo.
    Oriflame jsem dlouhá léta dělala, vím, proč se dá koupit za tak málo (věrnostní akce), takže gratuluju. :)

  • Reply Nat 18/10/2012 at 12:23

    • Jane, hledej! :) Za kolik ji mají prodejkyně? Když ji můžou prodávat za 159 CZK? :)

  • Reply Mary 18/10/2012 at 12:30

    ja som v tomto uplne mimo, parfemy moc nepoužívam, jedine Kate od Kate Moss a to už prestali vyrábať, tak keď ho miniem tak neviem čo bude :D ale Chloe ma spolužiačka a páči sa mi

  • Reply Lúca 18/10/2012 at 13:29

    Christina Aguilera – Christina Aguilera! Tenhle je prostě nejlepší!! :D

  • Reply Vendy 18/10/2012 at 16:45

    Tu So-magic si uplně pamatuju jak jsi ji měla na střední :D Ja miluju vůni Bruno Banani pure woman.

  • Reply Quanti 18/10/2012 at 17:00

    moje srdcovka je Hugo Boss Woman, aktuálně prostřídávám s Calvin Klein Summer, Exclamation Star a touhle toaletní vodou – http://www.avon-styl.cz/cz/detail/?goo=1702 – mám ráda ty frézie tam, ale nic z toho není tak super, že bych se bez toho neobešla, spíš jsem to třeba dostala nebo tak :)

  • Reply Quanti 18/10/2012 at 17:01

    jo a taky se mi hrozně líbila Treselle od Avonu, ale je taky taková hodně „dospělá“ a neměla jsem ji prakticky kam nosit.

  • Reply moni 18/10/2012 at 20:46

    ja kvetinovy vune moc nemuzu, hrozne mi to smrdi, tak se nemuzu inspirovat!! :-( mam rada svezi nebo pudrovy .. ted hrozne touzim po Chloe – love http://www.parfums.cz/chloe/chloe-love-75-ml-parfemovana-voda/ :-) momentalne mam Christinu Aguileru http://www.parfums.cz/christina-aguilera/christina-aguilera-christina-aguilera-75-ml-parfemovana-voda/, jak uz tu nekdo psal, v popisu je sice, ze je kvetinovo-ovocna, ale je to spis do ovocna, takze svezi :-))
    celkem by se mi libilo mit tech vuni vic a stridat to, ale na to nemam finance … takze mozna nekdy :-)

  • Reply Adelka 18/10/2012 at 23:05

    Ja mam svoje stalice Salvador Dali – Eau de Rubylips a Chanel Chance Eau Tendre. Oboje hodne svezi a ciste vune. Na zimu pouzivam Thierry Mugler – Alien, coz je teda celkem tezka, drevita a korenena vune, ale na mne voni bozsky.

  • Leave a Reply