Life & Stories, Trips & Geocaching

Výlet do Bathu a jak už NIKDY nejdu ke kadeřnici!

11/10/2012

V sobotu jsme jely s holkama na výlet, docela daleký. Bylo nám doporučeno město Bath, město lázeňské. I jsme vyrazily. Cesta byla dlouhá, vedla okolo Stonehenge, jež stojí mezi dálnicí a rychlostní silnicí na volném kousku pole.

„Stejně museli čumět, když to objevili…“
„Čuměli. A pak okolo toho postavili dálnice.“

Když jsme přijížděly do Bathu, Lucie v jednom místě úplně dupla na brzdu, začala couvat a nezajímalo jí, jestli za náma něco jede jako. Ten pohled byl vcelku nezapomenutelnej. Vypadlo to jak někde v Itálii, nějaký přímořský město postavený kaskádově do kopce, no prostě boží. Hrozně jsme se tam těšily, dojely jsme na parkoviště a vyrazily na dlouho cestu snad celým městem podle nafocených mapek. Město úžasný, viděly jsme jeden most, kde byly kavárny a obchody přímo v mostu prostě!<33 Objevila jsem kapelu na ulici, božskou, která bude do pěti let dělat předkapelu Arctic Monkeys, jsem si jistá.

Bath, zleva: já, Dara Rollins, Lučíja Lucy Walls

Bath

Stonehenge je malý!

V pondělí jsem tam šla ke kadeřnici. Vydělala jsem si na to, těšila jsem se, že to nemusím dělat sama, ale že se o mě bude někdo starat. OSUDOVÁ CHYBA PŘÁTELÉ. OSUDOVÁ. Jsem zase na chvíli měla nějaký zatmění a zapomněla jsem, že co si neudělám sama, to nemám… bohužel se mi to zase potvrdilo. Myslela jsem, že na zesvětlení vlasů nic není, ale bohužel jsem taky zapomněla, že jsem v Anglii a že oni nemůžou ze zákona vůbec nic, tím pádem ani použít trochu víc peroxidu. Takže jako, že mi to nezesvětlí víc, než o 1 tón! Což mi bylo k hovnu. Ale paní navrhla, že mi může udělat o něco světlejší melíry. 10 minut jsem jí říkala, že NECHCI melíry, že nesnáším melíry a ona se pořád ptala proč. Já pořád říkala, že nechci prostě melíry, co je na tom k nepochopení. Nakonec kompromis, že prý uděláme tolik moc maličkých uzoučkých melírů vedle sebe, že se to pak sleje úplně do jedný barvy a bude to vypadat prej jako fullheadcolour. Řekla jsem si v duchu jen achjo a nahlas, že ok. Chyba, no. Nemám zesvětlený vlasy, mám tam hnusný zelenoblond melíry, ještě zničený ty vlasy úplně mám, dala jsem za to třicet liber a chtěla jsem tam začít brečet. Měla jsem tam fight s nadřízenou slečny, která říkala, jak to je úžasný, tak jí říkám úplně wtf, už jste kadeřnice asi docela dlouho a mohla byste vidět aspoň, že to je hrozný prostě. Abgličani nesnášej upřímnost. Nenáviděj. Takže tam ze mě byly úplně hotové všechny, všechny se na mě přišly podívat a poslouchat mě a paní nadřízenou, jak já říkám, že se mi to bohužel prostě nelíbí a není to to, na čem jsme se dohodly a paní jak mi říká, že to je hrozně lovely. Na nabídku, že mi to příští tejden zesvětlí ještě víc jsem řekla, že si nejsem jistá, jestli do tohoto salonu chci ještě někdy přijít. To byla poslední kapka taková :)

Tohle jsou zesvětlený vlasy a NEJSOU TAM VIDĚT melíry prosímvás. Kdyžtak. A ještě mi ta malá děvka zničila moje nejoblíbenější tričko. Prostě nemám milovanější tričko. Neměla jsem si ho tam brát, ale nikdy mi nikde tričko nezničili, tak jsem myslela, že tam taky ne… všimla jsem si toho až doma :(

Neměla jsem nějak sílu se tam hádat dál, hrozně jsem chtěla pryč, bylo deset večer skoro. Nebudu to řešit ani dál, prostě jsem blbá a nemám nikam chodit. Tammy to prožívá víc než já, chtěla tam volat a seřvat je a chtít peníze zpátky, ale… prostě… stalo se.

Naštěstí jsem dostala úplně mimo, ale dobrou kompenzaci. Tamms dávala nějaký svoje oblečení pryč a já jsem si mohla vybrat, co se mi líbí. Líbilo se mi tam toho hodně, protože má samý šedý a béžový věci<333 Takže si nemusím kupovat žádný podzimní hadry ani. Mám svetry, trička a mám UGGy! A aby toho nebylo málo, tak předevčírem donesla Sary kamarádka dva pytle oblečení svojí neteře, že prý taky dělali doma pořádek a že jí to už ani není, Katie to pohrdavě odmítla, že nic nechce, tak jsem se tam podívala a takových božích pěkných hadrů tam bylo! Půlka sice jen tak na doma, se psem na procházku a tak, ale stejně. Vzhledem k tomu, že jsem doma nebo u Tammy často a blije tam na mě miminko, hrozně se to hodí. Díky bože<333

Podzimní věci od Tammy a všechnymožný další, yes XDDD

Prostě i na běhání kdybych to měla nosit, tak to nevyhodím, když mi to pěkně sedí. Aspoň doma u vaření nemusím nosit vytahaný trika pod kolena. Že? Takže tohle byl můj hrozný smutný příběh a teďka budu 14 dní dávat zničený vlasy dokupy a potom uvidím, jak a čím do toho půjdu zase sama.

You Might Also Like

15 komentářů

  • Reply Elilína 11/10/2012 at 11:56

    Jo, já moc dobře vím, proč už na svoje vlasy nechávám šahat jenom Tanju a nikoho jinýho :D

  • Reply Jane 11/10/2012 at 12:31

    Bath miluju!!! Jak se Ti líbil? A ty hadry?!! Skvělý!!!

  • Reply Vendy 11/10/2012 at 17:40

    Dara Rolins :DDDD
    Jen snad jednou v životě jsem byla spokojená, když jsem odcházela od kadeřnice a to už je hodně dávno. Už několik let si zastřihávám radši vlasy sama a o barvení ani nemluvě. Jak říkáš co si člověk neudělá to nemá.
    Tak aspoň hadříky malá kompenzace za ty vlasy nu :)

  • Reply Kristýna 11/10/2012 at 18:15

    Já ke kadeřníkovi už 2 roky zásadně nechodím a všechno si dělám doma sama, ať už zastřihování konečku nebo barvení vlasů. Kdykoliv jsem přišla do kadeřnictví a řekla, že chci zastřihnout konečky, odcházela sem s polovinou vlasů a když jsem řekla, že chci tmavě hnědou, milá kadeřnice mi řekla, že to by mi neslušelo, ale že mi udělá středně hnědou a budu krásná – měla sem to jak pochcaná sláma. No hrůza, tehdy jsem se zapřísáhla, že do kadeřnictví už nikdy nevkročím a zatím to pečlivě dodržuju… Mimochodem, mám tmavě hnědou a SLUŠÍ MI! Takže paní kadeřnice ať se jde zahrabat! :D

  • Reply Adelka 11/10/2012 at 18:16

    Taky miluju Bath! Uzasny mesto! <3
    Kadernice je krava proste, ale aspon vis do budoucna, no. je mi to lito :(

  • Reply Jan 11/10/2012 at 19:01

    Gratuluju k výletu do Bathu, moc hezký město, taky jsem si to tam užil. :) Taky mrkni do Chesteru a určitě Lake District. :) Hadry dobré, vlasy špatné..co víc k tomu říct :-D

  • Reply Katka 11/10/2012 at 23:10

    Ach boze :D Pripajam sa tiez k tym, ktore ku kadernicke odmietaju chodit. Vidim, ze najst dobru kadernicku je celosvetovy problem.
    Inac ja som tiez takto zasobila oblecenim minuly tyzden svoju kamaratku. Je to lepsie, ako to vyhodit, ze…

  • Reply lucienda 12/10/2012 at 08:51

    ! ! !

  • Reply Martina 12/10/2012 at 18:20

    Je pravda, že ke Stonehange už se nemůže chodit?? Jsem slyšela, už nevím kde..

  • Reply Nat 12/10/2012 at 20:34

    • Elilína, jsem měla zas zatmění mozku.

    • Jane, jn :)

    • Vendy, jsem blbá, že jsem si to prostě neudělala zase sama.

    • Kristýna, já měla v Trutnově ÚŽASNOU. úplně profibožskou♥.

    • Adélka, bylas? :O <333

    • Katka, já měla doma ale božskou, fakt

    • Martina, je to pravda, je to opolocené, ale existují dva dny v roce, kdy tam jsou slavnosti a může se úplně ke kamenům, takže… čekám na ty dny :)

  • Reply Athelas 13/10/2012 at 18:36

    já mám teď úplně náhodou dobrou kadeřnici v jednom zapadlým kadeřnictví v Chrudimi. Jedinej člověk, kterej mě ostříhá tak, jak chci, nidky dřív se mi to nestalo.. Pěkná kupička oblečení, to by se mi taky líbilo :)

  • Reply Char 14/10/2012 at 15:04

    ty vlasy… to znám… já pro jistotu nebyla u kadeřnice od 9 třídy a kdykoliv mě chytne trošku pocit že by si ty vlasy zasloužili bejt ostříhaný profíkem tak si radši vždycky vzpomenu jak jsem tenkrát brečela a rychle si to zase rozmyslím

  • Reply lucka 15/10/2012 at 08:30

    S kadeřnicí jen a jen souhlasím. Za celej život jsem byla jen jednou spokojená s účesem a když jsem za tím kadeřníkem chtěla jít znovu, už tam nepracoval. Ale stále to zkouším a hledám kadeřnici, se kterou budu spokojená a budu tam chodit milion let. Jinak já pořád čtu ten nadpis jako VÝLET DO BATOHU :D. Měj se moc hezky a ať se ti podaří s vlasama něco udělat! :)

  • Reply Vivi 16/10/2012 at 19:36

    Úplně jsem se otřásla – to je moje kadeřnická můra. Stalo se mi přesně to samý před dvěma lety, radši se teď barvím sama. A jinak – díky za to virtuální výletění ;-).
    Vivi

  • Reply Natalia 18/10/2012 at 12:44

    • Jan, pokusím se na jaře omrkat víc :)

    • Athelas, to je dobře :)

    • Char, musím v ČR navštívit mou, no :)

    • lucka, já už zkoušet nebudu :))))

    • Vivi, je to noční můra no:(

  • Leave a Reply