Jídlo, paleo a sport, Trips & Geocaching, United Kingdom Life

Přišel podzim a 7 dní detoxikace a paleo stravy!

30/09/2012

Dneska nějak oficiálně přišel podzim, už je to cítit ve vzduchu a stromy začínají být pěkně barvený. Nejvíc pěkný stromy jsou na nejvíc blbých místech. Potřebuju, aby ještě svítilo slunce, čekám, až mi dozrají ostružiny. Taky ale čekám na první mráz, abych nasbírala šípky. Tady nikdy nevíte, jestli bude zejtra zase léto nebo jestli nasněží. Vytáhla jsem holky ven. Ne na nákupy, ne na kávičky! Zavelelo se na krásný kostel z dvanáctého století a Anton Lakes!

Anton Lakes s Lucií :)

Jak pokračuje moje paleo a detoxikace? Totálně se mi to plete. Měla bych se na ten detox vyprdnout a ject si jen paleo, protože potřebuju víc hovězího masa a na detoxu ho nemám moc jíst. Vlastně tím, že jím paleo dělám taky takový detox. No nevím prostě, ještě se rozmyslím. Na ceste domů mám další maso, milion druhů zeleniny, to nemůžu za týden sníst, ale pokusím se. A taky kokosovou, mandlovou mouku, kokosový olej a kvalitní kakao<333

Protože se při detoxu má psát deníček, rozhodla jsem se zveřejnit můj a tak se dnes zpátky do minulosti podíváme na to, jak to šlo první tejden!

Vůbec jsem to po sobě nečetla, jestli tam jsou nějaký divný věci, tak sorry XDDDDDDDD

Tenhle tejden bude opět zase náročnej pracovně, fyzicky, psychicky. Těším se, až dojde všechno to jídlo, protože na Nom Nom Paleo jsou tisíce úžasných věcí a já chci všechny sníst! Nemohla jsem dneska sehnat kousky kokosu… prostě wtf a ty mouky jsem taky musela objednat. Nikde nic není. Jsou to kojoti.

Mějte se, jsem docela happy, už 7 dní jsem neměla problémy na záchodě. Nestalo se mi to za poslední tři roky prostě… nevěřím tomu, fakt ne. Je to strašnej masakr a měla jsem se nad tím zamyslet už dřív. Jenže kdo by řekl, že nakonec mi zle nedělá mastné jídlo, ale že to mastné jídlo jen vyprovokuje věci z mouky a špatný cukry. Zázraky se dějí.

You Might Also Like

15 komentářů

  • Reply Adelka 30/09/2012 at 23:23

    Ja mam takovou radost, ze ti to zabira!!! <333

  • Reply cassidy 01/10/2012 at 06:45

    Já taky, to je nejlepší úplně, po takový době najít něco, co by vážně třeba fungovalo a čau doktoři, čau léky. O to větší máš motivaci vydržet :))

  • Reply Michelle 01/10/2012 at 07:47

    Hlásim se znova o tu detoxikaci Nat pls :-) – mail je vyplněnej, ale kdyžtak znova radši: michelle8@seznam.cz. Díííík!

  • Reply Jane 01/10/2012 at 09:35

    Nat já mám takovou radost za Tebe, že ani nevíš! Vydržet bude o to snazší když víš, jak to funguje!
    A hele, pošleš mi ten článek Petra Máry a detoxikaci?
    siberia06@gmail.com Kuju!

  • Reply Spencie 01/10/2012 at 12:52

    samá zelenina a zivot bez testovin a mouky! drzim vsechno co mam, bych nedala ani 2 min XD

  • Reply elis 01/10/2012 at 16:38

    bílá mouka je fuj no, to souhlasím. super, že Ti to funguje, mám radost s Tebou :) deníček jsem jen přelítla a vypadá to, že to bude sranda, tak si to taky přečtu :D ale proč komentuju už teď nedočkavě, když jsem to ani nepřečetla celý – čekáš na mráz, abys mohla na šípky? já myslela, že ty se právě sbírají ještě předtím, než projdou mrazem! tzn. teď je na ně ideální čas… nebo se pletu? třeba to dělám celý roky blbě, i to je možný :)

  • Reply Nat 01/10/2012 at 16:57

    • adelka, jj!:)

    • cass, jo!

    • Michelle, ok

    • Jane, je to v článku před tímto :)

    • Spencie, :)

    • elis, po prvním menším mrazíku jsou prý nejsladší a nejlepší .)

  • Reply Markéta 01/10/2012 at 17:04

    1:00 plátek chleba:-DDDDDDDDD

  • Reply Markéta 01/10/2012 at 17:06

    + ty válenky jsou fakt krásný!:-)

  • Reply Kristýna 01/10/2012 at 17:24

    Myslím, že se na to Paleo znova vrhnu, sice na to zas nebudu mít nervi, ale za zkoušku nic nedám :)
    Ta první fotka je úplně krásná a ty válenky jsou super :)

  • Reply Nat 01/10/2012 at 17:39

    • Markéta, jj seděla jsem na babysittingu a málem jsem tam umřela hlady :) No ony jsou popravdě trošku příšerný :) Jak jsem mluvila o Uggách, tak… MÁM :D Zdědila jsem! Úplně zadarmo, 38čky prostě, božsky teplý, možná, až moc :D Ale moc se mi nelíbí ten kožíšek, takže odtahám tak různě jen ven :)

    • Kristýna, boty viz. Markéta :) Tys paleo teda jedla? proč už nejíš? Pověz příběh :)

  • Reply sumiko 01/10/2012 at 18:19

    Prej se v paleu kukuřice nejí. WTF? Roste to na poli! XDDDD Čtu si to tady a večeřím u toho, mám trochu špatné svědomí! XD Můžu taky poprosit o ten detox? Zní to zajímavě, ráda bych na to mrkla, dík :)
    Jinak samozřejmě držím palce, ať to vydržíš a je ti jenom líp :)

  • Reply Mary 01/10/2012 at 19:59

    to s tým hovnom XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Reply Kristýna 01/10/2012 at 21:19

    Jedla jsem paleo jenom chvíli – cca měsíc o prázdninách, kdy jsem měla čas na vaření a dávala jsem si na tom záležet, hodně jsem si hlídala, abych nejedla nic, co „nesmím“, i když občas jsem zhřešila, protože jsem to fakt nemohla vydržet, mám na to „hnusný“ sladký prostě slabost. Jenže potom začala škola, a já jsem na vaření a chystání jídla neměla čas a hlavně ve škole bylo spoustu lidí, kteří mi dávali ochutnat té čokolády a tam těch brambůrek a já samozřejmě neodolala, takže všechno bylo v háji. V každým případě jsem zhubla za ten měsíc, kdy jsem se to snažila dodržovat, cca 2kg (jedinej pohyb, kterej sem u toho měla, bylo to, že jsem šla nakoupit – byla jsem tehdy totální lempl a na tom hubnutí se to podepsalo no).
    A když jsem si přečetla teď ten tvůj článek, tak si prostě říkám, že začnu znova a začnu to brát víc vážně. Přece jenom, paleo mi připadá jako nejpříjemnější forma diety, protože při správných potravinách si člověk může dát na jídlo téměř cokoliv – přes sladký až po slaný, takže Paleu zdar a od středy (abych si stihla něco nakoupit) prostě začínám a už mě nic neodradí! :)
    Jinak ještě pokud neznáš tenhle recept, tak ho určitě vyzkoušej, strašně jsem si maso na tenhle způsob oblíbila (http://www.paleorecepty.cz/marocke-kureci-spizy/)

  • Reply p. 02/10/2012 at 06:58

    mne ten jidelnicek prijde na jedno brdo, porad k snidani vejce a pak maso s cesnekem, bych si to za chvili zprotivila :/

  • Leave a Reply