United Kingdom Life

A já na tebe budu skákat šipky!

28/08/2012

Akce sehnat svetr dopadla katastrofálně. Prostě nikde není a když najdu nádherný svetr úplně nejvíc, tak KOUŠE. Začala jsem zase trošku žít kosmetikou, protože jsem se dlouho zanedbávala a dlouho nebylo na co lakovat. Moje okousaný nehty nejsou kromě palců už okousaný nějakou dobu, takže jsem se rozhodla je využít k ďábelským plánům a začala jsem trochu nosit barevný nehty. Míň se mi je pak chce kousat. Vždycky se leknu tý barvy. A tak mám za poslední týden asi 10 nových laků na nehty prosímvás. Taky jsem objevila MUA kosmetiku, pěkný stíny, držej a všechno. Pak mi to bylo trochu líto, že jsem si kupovala MUA paletku, protože jsme s Lucií našly boží obří NYX paletu milionu stínů v nechutný slevě, chtěla mi ji koupit k narozeninám, ale říkala jsem, že to prostě nevyužiju. Už se tady skoro vůbec nemaluju. Takže jsem poslední týden zase začala, protože mi bylo paletky líto.

Můj problém se sponkama je vyřešený – mám jich teďka 350 a můžu je ztrácet!

Narozeniny završím asi nákupem milionu sprchových gelů a všechno v Body Shopu. Srpen je zlý měsíc, kdy mám práci jen doma a nemám nic extra, takže nemám peníze, na účtě mám nulu a teďka se tři týdny nikam nehnu, abych něco malinko našetřila na jeden boží víkend v luxusním bytě ála Sex and the City se soukromým bazénem, posilovnou a kinem pro pár desítek lidí. To budu mít taky k narozeninám XDDDDDDDDD

Čipisko je nejlepší a funguje na metry přesně, což jsem nečekala. Úplně úžasný boží nejlepší, tak běhám vcelku do úmoru. Dneska jsem nebyla, protože jsem měla ráno všechny hadry na běhání mokrý ještě z pračky (proč peru všechny najednou?) a zejtra už nemám žádnou výmluvu, pokud je nepůjdu hodit do pračky znovu.

Úmor.

Dopoledne jsem byla s děckama ve městě, každej si šel zařídit něco jinýho. Já jsem hledala Číňanku Suzy, švadlenku, jež má svůj krámek kdesi ztracený mimo náměstí. Našla jsem ji, popovídaly jsme si o mých šatech a kolik bude stát zúžení nahoře asi 10cm, protože mi začaly být široké. U nás bych za to dala tak stovku, tady skoro čtyři… achjo, achjo, achjo. Naproti Suzy jsem bohužel našla TIGI obchod. Achjo, achjo, achjo. Potom jsem měla na seznamu od hostmatky, že mám kdesi vyzvednout nějaký obraz. Obchod jsem našla, obraz je doma, všichni jsou šťastní.

Před pěti dny mě chytil šíleně moudrák, dva dny jsem si myslela, že fakt půjdu k zubaři na vytrhnutí nebo něco, protože jsem fakt umírala bolestí, nemohla jsem mluvit, smát se, nic prostě. Dneska to docela přešlo. Pořád jsem brala prášky na bolest a kloktala jsem nějakou hnusnou Tesko vodu, ale díky bože, už to tak nebolí<333

You Might Also Like

10 komentářů

  • Reply Anča 29/08/2012 at 08:39

    A ten čip se musí používat také s nike boty nebo jak to funguje? jinak super blog!:)

  • Reply Jane 29/08/2012 at 10:25

    Luxusní byt zní skvěle, mohl by být videoblog. ;)

  • Reply nat 29/08/2012 at 11:17

    • Anča, jsou na to speciální Nike boty s dírou v podrážce, ale můžeš si ho jen strčit pod jazyk do boty klidně :)

    • Jane, videoblogy mám připravené v hlavičce už tři, problém je, že mi už měsíc nefungují oba počítače téměř… :/ nemám kde udělat. Mám vodu, sněžku a ještě mám jeden běhací.

  • Reply Lúca 29/08/2012 at 12:25

    Napiš nám extra článek o tom čipu, prosím!! Chci o tom vědět všechno od někoho, kdo to má (a ty jsi jediná :D).

  • Reply nat 29/08/2012 at 12:53

    • Lúca, to má hodně lidí, Lucie ho má přes rok a půl, měla by napsat ona, protože má mnohem víc zkušeností s tím, já s tím běžela 4x :) Ukecáme ji? :)

  • Reply lucienda 29/08/2012 at 13:10

    beztak sis měla ty NYX koupit, pak bych to nemusela poslouchat jak jsou nejlepší a že tě to mrzí že je nemáš.. :DDD

    ten světle modrej lak je super!

    chceš článek o čipu? no problem, fakt je to to nejlepší k běhání! :))

  • Reply Athelas 29/08/2012 at 13:44

    kolik stojí taková malá věcička? Já přemýšlela, že nejradši bych si koupila takovej ten měřič tepové frekvence, kterej měří skoro všechno, ale 6 tis. jen tak na vyhození prostě nemám :)

  • Reply Lúca 29/08/2012 at 13:56

    Jóó, určitě, za jakoukoliv recenzi budu ráda!! A hlavně za všechny důvody, proč to musím mít, abych si to u rodičů obhájila jako dárek :D

  • Reply Kristýna 29/08/2012 at 14:03

    Ta paletka vypadá skvěle! :)

  • Reply nat 29/08/2012 at 15:57

    • lucienda, když já se nemaluju už skoro a měla bych to doma a NEVIM KURVA DOPRDELE, JEDEME TAM ZPÁTKY XDDDDDDDD

    • Athelas, koukni na Alze byl nějak ani ne za 500 CZK :) ten pás pod prsa jsem chtěla taky no, ale už to peču :) teďka mi stačej ty km :)

    • Lúca, Lucienda prej večer napíše mega giga článek :)))

    • Kristýna, ona je!:)

  • Leave a Reply