Trips & Geocaching, United Kingdom Life

You’re a lover of the wild and a joker of the heart. And are you mine?

15/08/2012

Prší. Prší pořád, včera docela dlouho nepršelo, ale jinak jen prší a prší a prší. Večer jsem doplnila archiv o další dva měsíce příspěvků v roce 2010 a hrozně jsem se musela u některých tlemit. Nečetla jsem je celé, ale na co jsem narazila, tak jsem se tlemila. Nejvíc asi mým třem příspěvkům z nemocnice, na to se nedá zapomenout prostě. Prostě hospital mix. Dneska jsem vyžehlila všechno prádlo, vyluxovala a vytřela dům a potom přišel hodinový manžel a všechno mi to tady zase zasere. Odpoledne jsem chtěla ject s Patrickem plavat, ale od rána nějak kýchá a nechce se mu, tak vymyslel, že navečer půjdeme na BRAVE 3D. Takže pojedeme.

Trochu mi zlobily dveře a neodtéká sprcha, jak má, tak jsem to připsala tomu pánovi na jeho seznam, co má opravit, jsem hodná, že. Tak když už je tady, tak což. Taky jsme doma neměli žádný jogurty a sojový věci pro mě, včera jsme ještě byli nakoupit. Prasácky jsem si v noci dala tuňákový sendvič. Neběhám momentálně. Jsem nějaká divná. Jestli si někdo pamatuje moji detoxikaci speciální někdy v roce 2005 – 2006, tak přesně tu bych potřebovala. Božsky se mi potom vstávalo snad půl roku po ní ještě, byla jsem hrozně fit a plná života, měla jsem nadbytek energie úplně. Nemůžu ji nikde najít!

Konečně přišly nějaký věci, na který jsem čekala! Hlavně nabíječka, bez ní jako bych byla hodně v řiti <333

Včera na Charlton Lakes výletě :)

Patrick mi udělal takovouhle pěknou fotku se psem! Nejdřív jsem se bála mu dát vůbec iPhone do ruky a nakonec mám fotku hezčí, než kdyby to fotila třeba Pavlína XDDDDDDDD

Zapomněla jsem se doma podívat na cache, jestli tam nějaké nejsou. Určitě jsou a určitě hodně. Jsem trubka. Musíme tam znova a musím se podívat. I když chodím 2x týdně na Danebury Hill a ještě nemám tu jedinou, která tam někde u cesty kudy chodím je XDDDDDDDDDDDDD Proč? Nevíte někdo? Jdu přemýšlet, co si udělám na oběd. Nějak se nemůžu rozhodnout, jestli špagety s pestem nebo něco jinýho. Takže asi ty špagety. Už je vařím. Vím, že se opakuju, ale hrozně rychle mi tady utíká léto. Úplně prostě bylo pondělí a najednou je středa odpoledne. Jak kdyby to bylo pár hodin! Dneska se budu ptát Sáry, jestli tady můžu mít ještě jednu návštěvu, tak mi držte palec, Lucie mi zmizela někam nad Andover :)

Nakonec máme špagety s dětskýma masovýma koulema a s rajčatovo-bazalkovou omáčkou!

You Might Also Like

10 komentářů

  • Reply Kristýna 15/08/2012 at 13:19

    Na té fotce ti to strašně sluší :)

  • Reply Markéta 15/08/2012 at 14:19

    Mně se líbí fotky Charlton Lakes :)

  • Reply Jane 15/08/2012 at 15:15

    Hele, nějak hodně přemýšlíš nad minulostí.
    Ta kabelka!!! <3

  • Reply Natalia 15/08/2012 at 16:25

    • Kristýna, och díky :)

    • Markéta, mně ne, vůbec, hrozný, ale musela jsem je ukázat prostě :)

    • Jane, já? Vůbec XDDDDD HOSPITAL MIX je boží část života, vtipná a nezapomenutlená a popravdě ty příspěvky co nechci číst nečtu, ani se na ně nekoukám, ani na slovo, jen kopíruju :) A taky se mnou minulost nic nedělá, ani se mnou nehne, jsem teďka v pohodě :) Kabelka NEJLEPŠÍ, hodně let jsem ji sháněla…. :))))))

  • Reply Athelas 15/08/2012 at 17:33

    jsem byla teď dvojtýden ve Skotsku a taky počasí takové typické britské, moc ti to nezávidím, člověk neví, co s sebou tahat za věci, když jde ven :)
    fotka moc pěkná. Jak to plánuješ do budoucna? Tu au-pair? zůstat do příštího roku? nebo ještě neplánuješ? :)

  • Reply Mary 15/08/2012 at 20:14

    mne sa páčia boty!

  • Reply nat 15/08/2012 at 20:34

    • Athelas, určitě tady budu do konce června 2013 pokud mě nijak oni nevyrazí, ráda bych zůstala :) Nevíš právě no, co za věci. Jak běhám hodinu a něco, tak mám slunce, déšť, slunce, vítr, déšť, slunce za tu hodinu… :)

    • Mary, PRIMARK 3 libry XDDDDDDDDD

  • Reply sumiko 16/08/2012 at 08:44

    To je nějaký počítačový mor teď snad. Taky se mi pokazil noťas a moc nevím, co mám dělat, tak jsem zatím přečetla strašně moc knih :D Nějaký detox by se mi taky hodil, protože s mým prázdninovým lifestylem asi brzo umřu :D

  • Reply Janinka 22/08/2012 at 09:58

    Natálo, najdi ten detox! to je přesně to, co potřebuju!!

  • Reply PaPája 02/09/2012 at 17:06

    Joo, taky se mi moc líbí ty boty, ty jsou fakt perfektní:)

  • Leave a Reply