Moleskine

ANI JSEM NECHTĚLA VLASTNĚ.

06/02/2010

No. Shodila jsem X kilo. Neřeknu vám kolik zatím, je to malá hodnota hrozně, ale aspoň něco. Pochlubím se při 59,9. To bude počítám v květnu, když to půjde lépe, tak už v dubnu. Prostě to nechci hrotit a pak zas znova nabrat. Pomalu, ale jistě. Nutno ovšem říct, že 2 dny necvičím a nic, protože mám teplotu a rýmu a začalo to tím, že jsem házela hrozně dlouho hrozně těžkej sníh, byla u toho děsně zpocená a byla fakt zima. Kurevskej sníh. A včera na místo, kde jsem vyházela prostě fakt hodně sněhu pro auto, zaparkoval nějakej Pražák vylízanej, tak jsme mu to celý zaházeli a vyházej si to znova blbečku <3.

Jsem hrozná, děsná a nejhorší. Nasrala jsem F a nevěděla jsem jak to vyžehlit. On miluje Hatebreed tělem i duší. Před měsícem mu říkám ‚hele vole, viděls je vůbec naživo někdy?‘ a on, že ne. Jen tak z prdele jsem se před týdnem koukla na jejich tour, žejo. Překvapení, že tady budou ve čtvrtek, ne? XDDDDDDDDDDDD Šla jsem prostě, koupila lístky a s kartičkou PROMIŇ mu je dala. Měla jsem odpuštěno a pán bezcitný projevil trochu citu:) Nečekal, nechápal, bylo to fajn tohle udělat prostě. A hlavně náhoda, hrozně mi to přihrálo. Jedu tam s ním, achjo XDDDDD.

Ve středu jsem šla do T-Mobilu, jestli by mi neudělali PŘÁTELÉ V SÍTI. A protože jsem měla smlouvu automaticky prodlouženou, tak mi je udělali. Plus 50 minut na T-Mobile za 140 CZK. No neodešla jsem s tímhle za 1460 CZK? Mám po dlouhý době zase černej telefon. Vlastně jen moje první Motorola T100 byla černá. Ale tenhle mobil je v bílý i růžový úplně odpornej, takže jsem ráda. Pak jsem si jela do D* koupit boty. Z důvodu toho, že byla včera akce z práce v Černigově v Hradci Králové a já tam nechtěla jít v lodičkách, že byl sníh a sračky. Na noze se zastrčenýma černýma kalhotama a dlouhým trikem vypadaj líp, než na obrázku. Tak mám aspoň elegantní boty do sněhu a šéfová se nebude plácat po hlavě z mých etniesek, když přijdu ráno do práce. Důrazně mi včera dopoledne volala, že musím být ve společenskym XDDD.

V Černigově fajn. Hotel pěknej, jídlo, pití. Můj problém s jídlem kdekoli mimo domov byl opět problémem, ale zkusila jsem zeleninovej salát, 4 plzničky a přežila jsem ve zdraví jako tyjo. Napomohlo mi to k mému hubnutí, že jsem nevečeřela vlastně. Lidi, který povýšili, byli šťastní, dva si poletěj za odměnu na Novej Zéland. My absolutně líný, co nepracujeme a pak brečíme, že nemáme peníze na zábavu jsme kokoti, no.

Tak, tohle bylo pro vás a pravdu si du napsat do deníku. XDDDDDDD Načla jsem si svůj čtvrtej, víte. Černej Finní. O komentářích bez komentáře.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply