Moleskine, Parties

STEJSKALOVA

12/02/2010

Tak. Pokračování ze zápisu z šestého února, jo? Dokud to mám čerstvý. Nějak jsem na Hatebreed ani moc nechtěla. Ten řev poslouchal F v autě vždycky. Ukázka ano. Tak jsem si chtěla vzít 3 brufeny s sebou no. Přijeli jsme k ABATONU nějak okolo třetí a já měla sraz s Charlottkou kvůli něčemu u Body Basics. Jako nevím kde jsem teda byla, ale já byla v BB Na Příkopech někde uprostřed ulice. XDDDDDDDDDD. Tak jí volám jakože wtf a ona, že jsem kretén. XDDDDDD. No to neřekla, ale myslela si to určitě XDDDDD. Peníze na tenhle měsíc jsem měla tak nějak asi akorát a v BB byly slevy 60%, takže jsem si koupila dva sprcháče za 147 CZK cuzámen. A to byl můj celej nákup v Praze<3. Prostě přejdeme k tý hlavní věci, protože já mám dneska ples a ještě musím do práce, jen čekám na jeden telefon. Jo a taky mám nejvíc hnusný páchnoucí a lakem slepený zacuchaný vlasy ze včera, zpocený pod čepicí celej den<3. A nemám prostě dneska čas hodinu, abych si je umyla a plesově upravila, takže tam budu dobrej santus dneska. Jsem si řekla, že když už santus, tak fakt santus (včera sem usnula, ani sem si neodlíčila černý voči a dneska v tom pouze pokračuju… XDDDDDD) SEM PRASE CO! Taková špinavá zmoklá děvka, chudák holka. No, prostě. Mně se to tam nakonec hrozně líbilo XDDDDDDDDDDDDDD. Fakt hrozně. Zpěvák Bleeding Through nejvíc muž mého života<33333. Po F samozřejmě. Prostě jsem si to užívala, kejvala hlavou a prostě fakt dost dobrý. Dneska do práce jsem poslouchala Hatebreed celou dobu XDDDDDDDDDDDDD. Mám tam 4 nejvíc songy prostě moje už jsou XDDDDDDD. Ach. Tak to tady přebíjím Arctic Monkeys, abych náhodou nezanevřela. Máme dost dobrý videa z koncertu, fotek pár. Po koncertě říkám F, že bych zkusila jít k šatně na chvíli, kdyby se objevili, na fotku nebo něco… cokoli. Čekám, vidím jejich ladiče kytar tak mu říkám jakože Hej Men potřebuju něco na památku. Tak mi dal pusu, načež jsem mu řekla že to mu seru, že chci něco pro přítele, protože to je jejich největší fanoušek tak ať něco navalí. Nenavalil. Tak šel okolo ladič kytar dvě tak sem to zkoušela na něj a on že fakt nic nemá, co by mi dal. Tak jsem ho tak dlouho přesvědčovala, že prostě musí, že mi řek, ať počkám 10 minut a odešel. Tak jsem si samozřejmě myslela, že nepřijde. Za 3 minuty seskočil z podia s paličkou od bubeníka !!!!!!!. Šla jsem s tim z F a von byl děsně šťastnej ale kryl to, že je XDDDDDDDDDDDDDDDD. Prej ‚sem zrovna říkal Pájoj, že ty prostě něco doneseš…‘ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Tak má F paličku :)

Takhle jsem ho našla ráno, když jsem šla do práce. XDDDDDDDDDDDDDDDDD.

No. A teďka to nejhorší. Tenhle měsíc mám výplatu úplná nula. Jsem dobrej debil no. Nemakala jsem a takhle jsem dopadla. To hrozně hlavní dám z minulý, která byla zas větší, než obvykle. Dám to tam, že akorát. Nebo jsem si to aspoň myslela, než přišlo moje čtvrtletní pojištění 988 CZK se kterým jsem nepočítala. 1000 dluh za moje POV. Nepomůže mi ani to, že jsem prodala nějaký oblečení bohužel. 2000 navíc prostě. Člověk si může říct, kdybych si nebrala ten mobil, kdybych nekupovala ty lístky… KDYBY je ale úplně napíču víte. To by si člověk taky nemohl nic koupit, kdyby… a kdyby. Takže to je takový smutný. Smutnější ještě je, že kdoví jak to bude příští měsíc a půjčka nepřipadá v úvahu. (co jinýho mi zbyde?). No, nic. To je hrozný ten život fakt. Ani se nemůžu opít na žal, když nemám peníze, že nemám peníze ne – to je úplně nejvíc nejhorší situace.

Mando Diao – Maybe just Sad = nevíc na světě mi to připomíná teplo a jízdu mym modrym favoritečkem. Nejvíc… to je krásný :)))

Ty vole jsem zapomněla úplně, jak tu písničku miluju. Seru na Hatebreed a Bleeding Through.

Tak čau.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply