Moleskine

How to grow my tulip now?

04/04/2010
Víte, mně to je jedno úplně. Úplně mi to je všechno jedno, nějaký zákony a co se může a co se nemůže. Je mi to tak strašně jedno, že mi z toho je jedno, že mi to je jedno, takže to nebudu dál řešit. Teďka mám bejt ve fitku už skoro hodinu, ale mám svoje dny a mám takový svoje dny, že se na mě zas bojej mluvit lidi, no tak si to představte. Dneska mě ale totálně uspokojila moje snídaně. 4 toasty s boloňskou pomazánkou a tak hrozně dobrým salámem a volský voko. Volský voko v toustovači, nebo jako sendvičovači, ale já tomu teda říkám toustovač, je NEJVÍC NEJLEPŠÍ. Tvar to má, rychlý to je ze všech stran a žloutek přesto zůstane úplně měkkej. Kdo uhádne, co budu mít dneska k večeři, je borecnakonec. Né, nesmím. K večeři né. Váha se mi zasekla na čísle 61 kg. Ale dobrý, ne? Z 67 kg. Počítám, že příští neděli budu mít tolik, kolik teď chci mít, protože si nasazuju takovou večerní dietu trošku a spinning dvakrát týdně. No vole byl by v tom čert ne, aby to nevyšlo. Kdybyste věděli, jak moc jsem rozhodnutá a zapálená nosit zase 36 kalhoty, tak byste nevěřili, že to jde XDDDDDDDDDDD
Moje tulipány v kuchyni na stole. A moje dnešní nejlepší snídaně.
Oni totiž moji rodičové byli tak hodní a koupili nám tady domů ten toustovač. Tak jsem byla hrozně ráda za to♥. A jedeme dál písničky. Věc, co mě docela baví, protože mě to nutí přemejšlet a vzpomenu si na fakt hezký části života. Ale každej den to bohužel nejde. Tak sem vždycky hodím dvě, tři. Klidně by to mohlo pokračovat dál. Pověříme Póla, aby vymyslel další XDDDDDD.
Day 12 – A song that describes you – HERE. Jsem si myslela, kdovíjak nejsem veselá…
Day 13 – A song from your favorite album – HERE.
Day 14 – A song that you listen to when you’re angry – HERE. HERE.
Já ty písničky píšu fakt strašně poctivě, kdybyste to chtěli vědět, ano. Zapomněla jsem si bundu u kolegy v autě, protože jsme byli včera v práci ráno (zase) a prostě jsem ji nechala na sedadle, hm. Takže jestli dneska pojedeme na fotbal, tak já nemám v čem ject, protože už mám doma jenom brutálně zimní bundu a prostě nemám svoji no. Tak mě to jako dost štve, protože se uvidíme až v úterý asi. Mimochodem jsem včera naladila MBTV kanál na televizi, což je lepší jak TV NOVA si myslím a je tam záznam z plesu a já tam jsem na sračky na pódiu mezi kapelou a zase tam něco řvu na lidi a nevim co a jsem ráda, že nevim co XDDDDDDDDDDDDDD.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply