Moleskine

Protože jsem taky

14/04/2010
Dneska od rána ukázkově zdravě krásně jím, protože jsem byla včera čuňas a snídala jsem McChicken XDDDDDDDDDDDDD. Ale zas jako jsem obědovala jen půlku poorce biošpaget a večeřela jsem přesnídávku. Ale dneska ráno teda cornflakes, jogurt, čaj a svačit budu zase jogurt a obědovat nevímco budu. Ale potřebuju zase hnout s váhou a už tam chci mít 59kg takže teďka trošku drsně na mě. Asi jsme si nerozuměli v minulým postu. Mě spinning úplně nejvíc hrozně strašně BAVÍ. Ale chtěla jsem říct, že to je nejhorší jako nejhorší a né nejhorší XDDDDDDDDDDD Teďka tady byl pošťák a my čekáme balík jako prase a on zase odcházel ne. Tak jdu ven a říkám ‚my né?‘ a on ‚vy jó, ale vy nemáte cedulku na dveřích‘ XDDDDDDD a já ‚my jsme ji museli sundat, oni nás pronásledovali‘ a on ‚ježiš, tak to je dráma‘ a donesl balík o hmotnosti asi 548456kg. Včera jsem normálně dostala dárek. Od kolegy. Protože já pracuju a von se u toho dívá na Xfiles XDDDDDDDDDD. Tak mi dal Parkera s modrou náplní a je úžasný <333. Když já se bojím dostávat takový dárky, mně to je hrozně blbý dostat jen tak dárek a ještě takovejhle prostě se úplně stydím vždycky XDDDDDDD. Tak pak možná ani neumím projevit vděčnost nebo nevím jako. Odpoledne se mu udělalo blbě, protože žral jako prase a tak jsme nemohli celý odpoledne pracovat. Ale aspoň jsem byla brzo doma a udělala jsem si nějaký domácí věci, co jsem potřebovala a dneska to jdeme všechno nahnat, takže potěš.
Nasrala jsem se a co nejdřív chci, abychom měli v předíni botník, boty, aby se sundávaly VENKU NA CHODBĚ a kdo mi ťápne na koberec v předsíni, kterej nejvíc důkladně rejžákem a vanišem vydrhnu tak, že to svět neviděl, tak mu normálně poseru boty. Protože sem si chodí každej v botech až ke kuchyni a trošku nikoho nezajímá, že mám koupelnu těsně u vchodových dvěří a nemůžu si tam přeběhnout bosa, protože by se mi na nohu nalepilo kilo hlíny… takže již brzy si budu moct ťapat z koupelny do obýváku bosa, aniž by mi vlezlo až ke kolenům milion bakterií a tlemily se mi.
Jsme takhle jednou jeli v nějaký vesnici a tam prostě byla hromada oveček <333. Tak jsem poprvé viděla ovečku zblízka, kolegu zajímala jiná zvířátka, přitom měl točit ty ovečky. Přijde mi, že jsem tam nějaká hubená už XDDDDDDDDDDDDDDD
A tady máte slíbenej blog, akorát tam teda nevidím ta videa z videbologu o hubnutí, snad je tam dodá nějak. Ale víteco si myslim? Že stejně nebude žrát jak říká a že mu to dlouho nevydrží XDDDDDDDDDDDDDDDD. Tak uvidíme.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply