Jídlo, paleo a sport, Moleskine

Práce a novej recept

15/04/2010
My normálně nemáme kde pracovat už. Všechny kontakty máme nějakým způsobem zpracovaný a nemáme prostě kam ject pracovat. Příští týden dostaneme další, ale je to nespravedlivý, když CHCETE pracovat a tak nějak nemáte šanci. Mohli jsme mít na vejplatě o x tisíc víc a prostě… nebudeme. A on pondělí budeme muset splnit nějakou určitou produkci za týden. A bude to síla. Protože ta produkce je docela vysoká. Takže to vidím na pracování od 9 ráno do 9 večer. Jupí.
Dneska jsem dělala ‚to dobrý rizeto, co bylo minule…‘ a udělala jsem vám recept k němu. Třeba i Helenka by si ho mohla udělat. Jo a děte do řitě se slovem rizoto, to je děsný slovo, tohle je prostě rizeto XDDDDDDDDD. Rizeto pro milovníky hrášků v plechovce. Já bych tu plechovku snědla celou holou vždycky ne<333
1) KUNG PAO
2) MANGOVÉ KUNG PAO
3) SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ
4) ITALSKÁ PÁNEV
5) KUŘECÍ VÝVAR
6) BOLOŇSKÁ OMÁČKA
7) COCOCAKE
8) DUŠENÁ MRKEV S BRAMBORY
9) RIZETO
Takže v našem vařícím seznamu s fotkama máme číslo devět. A číslo deset vypadá na hovězí guláš s mrkví. Něco na mě leze. Mám chrapot, trošku kašel a cejtím v krku nějakou nenávist ke mně. Piju celej den čaje, jsem v teple a nic. Buď mě dneska spinning vyléčí a nebo mě dodělá XDDDDDDDDDD. Mám zásobu jogurtů, přesnídávek a kukuřičných lupínků na svoje rána a sem ráda. Byt by pro nás byl, prej pěknej, prej větší, prej podkrovní ložnice. Ale tak podle toho co jsem minule psala… neměla bych se stěhovat nikam. Hm. Dneska jsem v bazaru našla botník pěknej za 400 CZK a pak bílej větší za 600 CZK. Za těch šest stovek jich tam bylo víc a byly fajn. Tak že bych konečně předělala tu předsíň? To taky nevím… běžte si udělat rizeto, ahoj.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply