Moleskine

Dovolená jedna a dovolená dvě

20/04/2010
Takže. Každou chvíli vás někdo zklame svým názorem, o němž ten člověk sám ani moc neví, ale jak je teďka moderní bejt hrozně chytrej a vědět všechno úplně o všem a o všech, tak se to prostě stává. Pousmějeme se nad tím, řekneme si pro sebe to, co si pro sebe řekneme a život jde dál, uděláme si další čárku (jenom jako) a pak na to zapomeneme úplně.
Jsem nemocná hrozným způsobem. Mám: chřipku, prasečí chřipku, střevní chřipku, ptačí chřipku, rýmu, kašel dráždivý, kašel suchý, kašel černý, hnědý, modrý, červený, angínu, chrapot, zánět průdušek, zánět nosohltanu (pharyngitis acuta), zánět dutin a bolí mě holenní kost, protože jsem se do ní mrdla venku o plechový větrání sklepů. A řeknu vám, nic moc bejt takhle nemocná jako prase. V teplotách pořád ležím, pracovat u toho musím… né jako v leže, ale normálně u lidí. Včera jsem měla největší záchvat kašle na světě, kdy jsem fakt přestávala dejchat a vůbec takhle no. Zrovna, když venku už není zima a dá se to, tak já musím žít v takovýmhle nebohým stavu. Doufám, že zas pak nebudu dlouho nemocná. Beztak to mám z toho fotbalu v pondělí.
Třetí odstavec věnuju stěžování si na svoje vlasy. Prostě. Já je musím mít často barvený, protože jak si je pořád upravuju, tupíruju a všechno s něma dělám, tak když nejsou nahoře obarvený, tak s nima NIC nejde. V únoru jsem neměla vůbec žádný peníze, tak jsem tam poslala známou místo mě. Teďka mě to čeká zejtra <333. Pořád sem říkala, ostříhej to aspoň o 15 cm, protože já to mám fakt děsný. Mám je tak dlouhý, že se tak cuchaj. Nejdou rozčesat, nejde nic. Ale asi to ještě teďka nechám bejt, objednám se na červenec a rozmyslím se na těch 15 – 20 cm. Šlo by dělat víc účesů a já jako mistr účesů bych se v tom vyžila si myslim. Šly by líp natupírovat, všechno by bylo jednodušší, ale nezakryla bych s nima prsa pak, tak se prostě rozmešjlim. A slušelo by mi to víte. A lepší jednou ostříhat (voni si odpočnou) než pak nemít žádný třeba…
Čtvrtý bude o dovolené. Ano, my teďka budeme šíleně hrozně makat, ale fakt šíleně, abychom prostě se dostali na nějaký určitý produkce a tím pádem i peníze, který nutně potřebujeme… v srpnu pojedu pod stan a prochlastám tam tejden a to chce nějakých pár tisíc a někdy mezi říjnem a prosincem bych chtěla do Egypta se zase podívat, užít si jejich luxusních hotelů, kde se o vás starají a k tomu potřebuju jakože asi 40 tisíc, takže chápete XDDDDDDDDDDD. Moje požadavky jsou úplně normální. 4 – 5 hvězdiček úplně přímo na pláži, obrovskej bazén, co nejmenší a nejméně praktickej bazének pro děti, abych jich tam bylo co nejmíň a WIFI FREE XDDDDDDDDDDDDDD. Né tak zas jako to bejt nemusí. Do moře se stejně bojim, ale kdybych náhodou šla, tak abych to měla blízko na hajzl XDDDDDDDD. Ale našetřit si tolik peněz za tak krátkej čas stejně asi nejde (MUSÍ TO JÍT VOLE!) a pak… třeba nebude s kým letět. A jen tak s někým nechci, to bych byla radši, kdybych jela úplně sama zas. Si hrozně vystačím XDDDDDD. Tak ahoj.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply